Originally Posted by
giorgos panou
ειναι απιστυτη και τουλαχιστον αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορα των αστυνομων απεναντι σου ,τωτες! δλδ , θα επρεπε να θυμασαι αριθμους, κι πινακιδες!! ποσο αχρηστοι ειναι μερικοι ανθρωποι τελικα!!
.Συγνωμη που ρωταω, η επιθεση αυτου του ανωμαλου ηταν μονο λεκτικη ετσι ? Εισαι τυχερη οπου βρηκες αυτον τον ανθρωπο, αυτοον που εκτος απο την αγαπη και τον ερωτα μπορεσαι κι να σε βοηθησει να ξεπερασεις αυτο το πραμα , αυτο το σοκ οπου καθε κοπελα θα της αφηνε μεγαλο προβλημα, αρα μην νιωθεις οτι εισαι εσυ ανισχυρη!.
Μπραβο σου για το οτι προσπαθεις να βρεις λυση,θεραπεια στο προβλημα σου, καλο θα ειναι να το πας σωστα, δλδ πρωτα σε γιατρο κι αυτος να σου πει εαν πρεπει να πας σε ψυχολογο για ψυχοθεραπεια αφου ειναι μεγαλο το κοστος και πολλες οι συνεδριες! Διοτις εαν το προβλημα σου ειναι μονο βιοχημεικο του οργανισμου σου θα μπορει ο γιατρος ,χωρις εξωδα πολλα να λυθει με απλα φαρμακακια,οπου δεν εχουν αρενεργειες, στο λεω εγω οπου δυστυχως εχω περασει σχεδον απο τις πιο πολλες θεραπειες! Παντα βεβαια κατ την γνωμη μου να μιραζεσαι τα οσα σου λενε ,γιατροι η θεραπευτες με τον αραβονιαστικο σου! Οπως και οτι ειναι ευκερια να ενδυναμοσεις τις σχεσεις σου με την οικογενεια σου! ,διοτις νομιζω οτι ψαχνουν ευκερια να σου ζητησουν συγνωμη που σε ειχαν αφησει καπως απροστατευτη τωτες! δωδτους την ευκερια λοιπον!
Οσο για καποιον ιερεα , οπως σωστα λες, καλο ειναι να ψαξεις, μην πας στον πρωτο που θα βρεις, κι οχι γιατι δεν θα ειναι καλος! αλλα επειδη μπορει να μην τεριαζει σε εσενα! και μπορει να τεριαζει σε εμενα! Οτι κι να ειναι ομως, η "ζεστασια" του Θεου και η αγαπη μας προς αυτον να ξερεις βοηθαει παρα πολυ ειδικα σε ζητηματα οπως το δικο σου! Μην ντρεπεσαι να πας, και μια μικρη συμβουλη για το φορουμ, να ξερεις υπαρχουν μερικα μελοι οπως ο ΓΙΩΡΓΟς 1520 οπου λογο δικων τους πεπιθισεων και πιστευων τους χλευαζουν την δικη μας ορθοδωξη χριστιανικη πιστη, δεν θα στο πουν στα ισια πωτες! οπως δε κανουν πωτε αυτοι οι ανθρωποι ουτε εξω, στην ζωη! απλα επειδη εισαι καινουργια στο φορουμ , και επειδη μαλον θα αρχισουν κι σε εσενα να σε "πιροβολλουν" με προσωπικα μηνυματα προσυλιτισμου στο αναφερω να εχεις μια απλη εγρυγορση! δικαιωμα σου βεβαια να πιστευεις και να κανεις οτι θελεις συμφορμιτισα!
Ευχομαι οτι καλητερο, και ευκερια ,τωρα που "μενουμε σπιτι" να δηναμοσουν οι δεσμοι της δικης σου οικογενειας!!