Πολυ γενικολογα αυτα. Αν διαβασεις ιατρικη εγκυκλοπαιδεια τα λεει πιο συγκεκριμενα.
Πρησμενο ποδι ειναι αυτο: https://oldbatonabike.wordpress.com/...in-thrombosis/
Printable View
Πολυ γενικολογα αυτα. Αν διαβασεις ιατρικη εγκυκλοπαιδεια τα λεει πιο συγκεκριμενα.
Πρησμενο ποδι ειναι αυτο: https://oldbatonabike.wordpress.com/...in-thrombosis/
Ναι, έβγαλε μεζούρα ο γιατρός σήμερα και μου μέτρησε και τα δύο πόδια να δει αν είναι καθόλου πρησμένη η γάμπα,ήταν και τα δύο το ίδιο. Αλλά για σίγουρη διάγνωση θέλει d dimmers ή υπέρηχο.
Αν δω ότι χειροτερευω θα αναγκαστώ να πάω επείγοντα. Αν πιάσω τον ιό ίσως με μεταφέρουν και μένα με την κάψουλα.
Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το συμπτωμα της θρομβωσης που εχεις.
Το οτι δεν μπορει να αποκλειστει μπορει να ισχυει για 100 ασθενειες.
Ρε Αντώνη πάμε καλα? Ήρθε ο γιατρός εκεί, σε εξέτασε. Συζητήσατε.. Και κάθεσαι και κοιτάς τι λέει το Google? Σονι και καλά να έχεις κάτι άσχημο?
Αντώνη πως είσαι σήμερα?
Τα ίδια. Δεν έχει φύγει το πρηξιμο.
Παράλληλα είχα λίγο αίμα μετά την κενωση, μου έχει ξανασυμβεί ,ο γαστρεντερολογος είπε να μην δίνω σημασία,αλλα διαβασα ότι μπορει να παει ο θρομβος απο το πόδι στο έντερο και να κανει αιματοχεσία.
Παράλληλα νιώθω ανησυχία, η καρδιά μου παει καπως περιεργα,φοβαμαι ότι θα αρχισω να ποναω και δεν θα μπορω να παρω ανάσα ξαφνικά. Επίσης αισθανομαι πόνο αριστερά στο έντερο και μουδιασματα στα άκρα.
Χθες το βράδυ εβλεπα ανήσυχα όνειρα. Ψυχολογικά δεν είμαι καλά. Σκέφτομαι ότι τι σημασία έχει αν θα ζησω, αφού όλοι με μισούν και μου γυρίζουν την πλάτη. Είμαι εντελώς μόνος. Αλλά δεν θέλω να πεθανω παράλληλα.
Δεν είναι ψυχοσωματικο, είναι πρηξιμο. Και έχω αρχίσει να το νιωθω κιόλας.
Μελανια απο μελανια και πρηξιμο απο πρηξιμο διαφερουν. Οι δικες σου μελανιες δεν προερχονται απο εν τω βαθει αγγεια γιατι εχουν χρωμα καφε. Λογω της διαθλασης του φωτος οταν δεισδυει στο δερμα, αν η μελανια ηταν πιο βαθια θα φαινοταν μωβ, μπλε, μαυρη. Το πρηξιμο επισης μοιαζει επιφανειακο.
Οταν λοιπον αποκλεισουμε ενα συμπτωμα, και δεν εχουμε αλλα συμπτωματα, δεν κανουμε επειγουσες εξετασεις. Υπαρχουν χιλιες ασθενειες που μπορει να υφιστανται χωρις συμπτωματα. Οσο νοημα εχει να κανεις αυτη τη στιγμη εξετασεις για θρομβωση αλλο τοσο νοημα εχει να κανεις για συνδρομο Τακαμουρι ( ή whatever). Συμφωνα με τη λογικη πρεπει να εξεταστεις ειτε για ολες τις ασθενειες που δεν δειχνουν συμπτωματα ή για καμια.
Ενας λογικος ανθρωπος οφειλει να δεσμευεται στη λογικη, ακομα και οταν διακυβευβεται η ζωη του ( ή μηπως πρωτιστως τοτε; )
Απο εκει και περα υπαρχουν οι προληπτικες εξετασεις που τις κανουμε προγραμματισμενα και με αλλα κριτηρια.
Ακομα αν μπορουσαμε αμεσα, χωρις κοστος, με το πατημα ενος κουμπιου, να διαγνωσουμε ολες τις ασθενειες, δεν θα το πατουσαμε ολη την ωρα χωρις λογο.
Αντωνη ειμαι κι εγω εντελως μονος. Μονο σε αυτο το φορουμ επικοινωνω. Η κοπελα που μου ελεγε οτι με θεωρει πολυ στενο της φιλο μετα απο μια εβδομαδα διεκοψε καθε επαφη μαζι μου. Βεβαια παντοτε ημουν μονος. Ειχα ομως τον σκυλακο μου. Οταν πεθανε μου εμειναν οι περιπατοι μου. Συχνα πηγαινα μονο στον ταφο του και καθομουν πολλες ωρες - μεχρι που με εδιωξαν κι απο εκει ψεκαζοντας κατι ερεθιστικο για τις βλενογονους στα δεντρα. Δεν ξερω καν αν παρεμεινε θαμμενος ή αν ανεσυραν το πτωμα κηπουροι και το πεταξαν.
Ειναι δυσκολο ενας ανθρωπος να σταθει πλαι μου γιατι εχω περασει βασανα. Κανεις δε θελει να συμμετεχει ως συμμαχος σε εναν πολεμο. Ολοι θελουν να ειναι συμμετοχοι σε ενα πανηγυρι.
Κριμα που δε βγηκαν ζομπι στους δρομους να τα πολεμησουμε μαζι. Ισως στην επομενη πανδημια.
Μου στειλε σημερα μετα απο μερες. Ηθελε να της μεταφρασω κατι. Το εκανα αμεσως. Δεν μου ειπε ουτε ευχαριστω...
Λυπαμαι που ειναι τετοιος ανθρωπος το κοριτσι με το αθωο χαμογελο... Θα προτιμουσα να πιστευω οτι εγω εφταιγα για ολα. Οτι ειχα πολλες απαιτησεις και την απομακρυνα.
A ok μου εστειλε και μια φωτο με ενα γλυκο που εφτιαξε. Της απαντησα οτι μου αρεσουν τα σοκολοτακια και με εκλασε.
Νιώθω ενοχλήσεις. Αν ήταν ένα απλό δάγκωμα δεν θα είχε ξεπρηστεί; Νιώθω και μουδιάσματα.
Αφου σου εστειλε ειναι θετικο.