παιρνω ολανζαπινη 15mg και ενα 1mg zanax. αυτα...
Printable View
παιρνω ολανζαπινη 15mg και ενα 1mg zanax. αυτα...
ειχα παει στον πρωτο ψυχιατρο και με ρωτησε εαν ακουω φωνες και του ειπα ναι.. αλλα δεν ακουγα. του ειπα οτι σκεφτομαι να κανω κακο στον εαυτο μου. αυτος ηθελε να με κλεισει σε κλινικη. και φυγαμε απο αυτον τον ψυχιατρο. εχω παρει 30 κιλα με τα χαπια.
επισης εχω τασεις αυτοκτονιας. δεν θελω να παρω αλλα χαπια. υπαρχουν χαπια να παρω αλλα φοβαμε τις παρενεργειες. απο την αλλη δεν θελω να ειμαι στα φαρμακα. μου ριχνει την ψυχολογια. κανω υπομονη.
Για μένα το θέμα δεν είναι αν παίρνουμε φάρμακα η όχι,αλλά να είμαστε καλά και πλήρως λειτουργικοί με τα φάρμακα που παίρνουμε, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παίρνουν ψυχοφαρμακα και είναι πλήρως λειτουργικοί κι έχω και πολλά παραδείγματα στο άμεσο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.Αυτό που με θλίβει είναι ότι βρίσκομαι πάνω από έναν χρόνο σε φαρμακευτικες αγωγές και πότε δεν ένιωσα ότι είμαι πλήρως λειτουργικός η έστω σε ένα ποσοστό 80-90%.Ειλικρινά αν ήμουνα καλά έστω και με την βοήθεια των ψυχοφαρμακων δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν τα παίρνω η όχι, αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τα παίρνω, τρώω όλες τις παρενέργειες και η βελτίωση που έχω δει είναι ελάχιστη.
Καλησπέρα. Δεν πιστεύω ότι με ένα μήνυμα μου θα σου αλλάξω τη γνώμη για τους ψυχιάτρους απλά θα μπορούσες, αν δεν το έχεις κάνει, αυτή την απογοήτευση σου για τον γιατρό, επειδή δεν ήξερε τις παρενέργειες του wellbutrin, να τη συζητήσεις μαζί του. Να του πεις ότι δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς αυτόν και τους συναδέλφους του. Γιατί φαίνεται να αποτελεί μέρος του προβλήματος πια. Με κατανόηση το λέω. Θέλει πολλή υπομονή
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα μηνύματα μου!Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και αυτό σκοπεύω να κάνω να του αναφέρω αυτόν τον προβληματισμό μου.Πιστεύω ότι πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον κι αυτός είναι ο κατάλληλος νομιζω καθώς θεράπευσε δύο πολύ κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα που αντιμετωπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.Πιθανώς επίσης να γνώριζε τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο φάρμακο και να μου έδωσε επίτηδες αυτή την απάντηση έτσι ώστε να με "ξεφορτωθεί". Όπως και να έχει την επόμενη φορά θα του αναφέρω τους προβληματισμούς μου.
Εγώ και η γυναίκα μου παιδιά έχουμε βάλει ένα τεράστιο Χ στους ψυχίατρους και πηγαίνουμε σε νευρολόγο σαν διπολικοί και να σας πω την αλήθεια έχει βελτιωθεί η ζωή μας πάρα πολύ από τότε.
Βέβαια... Εκείνη tegretol seroquel effexor ενίοτε xanax ενίοτε modiodal. Εγώ lamictal, seroquel, effexor ενίοτε xanax ενίοτε modiodal.
ρε συ mindcrime! βλεπω οτι τα καταφερνετε! μπραβο σας και σε θαυμαζω πολυ για αυτο! δεν νιωθω πλεον κομπλεξ που παιρνω φαρμακα. και με τα μηνυματα σου και την στιρηξη που δινεις εδω μεσα σε ατομα εχεις διξει οτι μπορει να λειτουργεισουμε και με τα φαρμακα.. δεν ειμαστε αναπηροι!
λιακουρα δε χρειαζεται να θαυμαζεισ κανεναν ο πιο ενημερωμενοσ ειναι να σασ τα πει να τον ακουσετε χωρισ συναισθηματισμουσ κι ολα καλα
Δεν είμαι ο πιο ενημερωμένος και δεν χρειάζονται θαυμασμοί, υπάρχουν φάρμακα που δεν έχω ιδέα για αυτά, πχ δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου Λίθιο, abilify, leponex, dipiperon, akineton, solian, haloperidol και άλλα πόσα. Εχω πάρει συγκεκριμένα φάρμακα και έχω σχηματίσει άποψη για αυτά που έχω πάρει και εκεί που ταιριάζουν σε μένα μπορεί να μην ταιριάζουν σε άλλον. Αλλά σε κάποια φάρμακα θα έθετα κόκκινη γραμμή στον οποιοδήποτε γιατρό. Για παράδειγμα αν μου έλεγε ένας ψυχίατρος πάρε ολανζαπίνη θα του έλεγα γιατί να πάρω ολανζαπίνη; Θα μου γράψεις seroquel και θα το απαιτούσα κιόλας. Γιατί να μπω στην διαδικασία του zyprexa δηλαδή και να παίρνω κιλά αέρα-πατέρα και να μην δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να περιορίσει το φαγητό με έξυπνο τρόπο, να γυμναστεί και να τα χάσω ενώ παράλληλα θα παίρνω και φάρμακα;
Θέλει έχει καλώς, δεν θέλει; υπάρχουν και άλλοι γιατροί που θα μου κάνουν αυτό που θέλω εγώ!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
οκ σε ευχαριστω.... παντως με ποιανει το χαπι.. νομιζω οτι "κουμπωνει" επανω μου. δεν ξερω εαν αυτο το φαρμακο που λες με καλυψει.. γιατι δεν θελω να κανω πειραματισμους...