Originally Posted by
Antonis8
Κριμα, γιατι και οι ελξεις σε μονοζυγο ειναι καλη ασκηση. Εγω θελω να παραγγειλω ενα στατικο ποδηλατο, λενε οτι ενδεικνυται για ασθενεις με POTS. Ολο το αναβαλω ομως γιατι φοβαμαι. Και μαλλον θα γινω και φτωχος αφου δεν θα ανοιξει η σεζον,οποτε δεν με παιρνει να κανω ασκοπα εξοδα.
Οταν ανεβαινω τις τελευταιες μερες στο πατινι, πανε 120 οι παλμοι μου, ισως γιατι συνηθως παω να ταισω τις γατες μετα το μεσημεριανο φαγητο.
Με την κοπελα τι εγινε; Σου ξαναεστειλε; Εμένα σήμερα μου εκανε αντ μια κοπέλα που έχω να δω απο το λυκειο Τότε μου άρεσε μάλιστα. Της έστειλα μνμ και της λέω χαρηκα πολυ που μου έστειλε ρικουεστ και να παμε για καφέ καμιά μέρα όταν τελειώσουν τα μέτρα και μου λέει ναι,και ότι με σκεφτόταν αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι απαραιτητα ρομαντικο, σκέφτομαι όμως μηπως έχω καταλήξει μια απογοητευση; Μηπως είχε δίκιο η διαχειριστρια ότι είμαι τοξικος; Μηπως θα απογοητευτει η κοπέλα όταν με ξαναδεί; Μηπως θα διαισθανθει και εκείνη ότι δεν είμαι στα καλά μου; Και σίγουρα παλι θα φερθω με περιεργο τροπο και θα νιώσει αβολα.
Ειμαι ανθρωπος που δεν ανοιγειται εύκολα, δεν χαλαρωνω εύκολα με άτομα που δεν έχω οικειότητα δηλαδή, μόνο αν έχω πιει λιγάκι, αλλά πια ουτε αλκοόλ πινω,έχω ένα χρόνο να πιω έστω μια μπυρα γιατί θα μου φέρει ταχυπαλμια.