Originally Posted by
Remedy
αυτο ειναι πολυ διαφορετικο, γιατι ο φιλος της, εδωσε αποδεδειγμενα δικαιωματα, λεγοντας ψεματα, ενω ο ιδιος ασκουσε πιεστικο ελεγχο σε αυτην.
εσυ ησουν αμεμπτη κι ωστοσο σε κατηγορουσε.
ο τυπος ηταν καταπιεστικος ζηλιαρης και ζητουσε ελεγχο και ξαφνικα θυμηθηκε οτι δεν ειναι πρεπον.
εσυ, δεν ζηλευες, ουτε τον καταπιεζες. μονος του σε κυνηγουσε να σε κατηγορει.
εγω επικεντρωνομαι στο οτι ΑΛΛΑΞΕ. αν τα ελεγε αυτα απο την αρχη, μια χαρα και λογικα θα ηταν.
οσο για τους κωδικους, το θεμα ειναι να μη κανεις ελεγχο και να μην ζητας κατι απο τον αλλον, αλλα να το κανει απο μονος του αν χρειαζεται.
να σου πω που χρειαζονται οι κωδικοι.
εμενα ας πουμε μου ειχε δωσει κωδικους γιατι ερχονται συχνα μηνυματα απο την δουλεια του και μου ελεγε, κοιτα λιγο τι λεει, οπως κι εγω του ειχα δωσει γιατι ηταν στην αλλη ακρη το κινητο μου κι ηθελα να ρωτησω κατι την αδερφη μου σε μεσεντζερ, ενω μαγειρευα πχ. απο ενα σημειο και περα, βαλαμε το ιδιο μοτιβο και στα δυο κινητα για να μη μπερδευομαστε και τα μπλοκαρουμε.
μου εχει δωσει κωδικους καρτων, γιατι παω συχνα εγω στην τραπεζα αντι γι αυτον. ουτε σκεφτηκα να δω ποσα λεφτα εχει, ουτε φοβηθηκε μη του κανω ελεγχο η μη τον κλεψω..