θετικο ειναι ετσι οπως το λες αλλα εχει και το τιμημα του αυτο... πχ σε παρεξηγουν και μενουν με μια εικονα πες στο μυαλο τους λανθασμενη...
μπορεις να την αλλαξεις μαλλον οχι.
Printable View
θετικο ειναι ετσι οπως το λες αλλα εχει και το τιμημα του αυτο... πχ σε παρεξηγουν και μενουν με μια εικονα πες στο μυαλο τους λανθασμενη...
μπορεις να την αλλαξεις μαλλον οχι.
Και γω αυθορμητη ημουν πριν αλλα τωρα το μετανιωσα κι γω. Τι να πω
το κανουν πολλοι κοπελια αυτο? δηλαδη το να αντεξεις της δυσιωνες καταστασεις και ανθρωπους?
αλλα θα μου πεις εαν δεν το εκαναν δεν θα ζουσαν...
δεν ειναι ολοι ντομπροι Ηλια μου
Τώρα είδα το σχόλιο σου.
Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος για να σου πω αν θα την έχεις.. Άλλοι ακούγοντας την αλήθεια σε εκτιμούν περισσότερο άλλοι πάλι τρομάζουν.. Εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα γιατί δεν τους πέφτει λογος και όχι επειδη ντρέπομαι... Ότι κάνεις το κάνεις για το καλό το δικό σου (τα χάπια κτλ) οπότε μια χαρά.. Όσοι θέλουν να είναι δίπλα σου θα είναι..
Τελικα θα γινω πιο συγκεκριμενη στην ερωτηση του θεμα σου εισαι καλοκαρδος!
πρεπει να ανεξαρτοποιηθω απο την οικογενεια μου. δεν γινετε αλλιως. ολο σκεφτομαι τι φταιει τι φταει και δεν πανε σωστα τα πραγματα αλλα κατεληξα σε αυτο. οτι πρεπει να βρω δουλεια .
Ναι φίλε... Αυτό είναι τ πιο σημαντικό κομμάτι που προσπαθώ και γω. Αντε καλη μας δύναμη
Μόνο που θα απασχολούμε τ μυαλό μας, θα ερχόμαστε σε επαφή με κοσμο και γενικά θα νιώθουμε ότι προσφέρουμε πιστεύω οτ πολλά που μας πιέζουν θα εξαφανιστούν. Οι πρώτες μέρες θα είναι δυσκολες