Originally Posted by
Pinky
Διαβασα τα οσα εχετε πει και θελω να πω το εξης: Ο συντροφος μου θεωρω πως ειναι καθαρα Bisexual. Ερχομαστε κανονικα σε επαφες αλλα αναζηταει και την αντρικη καυλα. Ενας γκει δεν μπορει να παει με γυναικα, αυτη την αποψη εχω τουλαχιστον εγω. Απο τις συνομιλιες του εχω καταλαβει παρα πολλα. Παρουσιαζεται κυριως ως παθητικος. Αλλα εχω δει οτι μπορει να τον ερεθισει και καποια τρανς και να αναλαβει το ρολο του αντρα. Αυτο που με ενοχλει παρα πολυ και το ξανα ειπα ειναι το οτι υπαρχει ολο αυτο το παρασκηνιο. Και ξερω πως πολυ δυσκολα θα φυγουμε απο αυτο γιατι δεν αποκαλυπτεις ευκολα κατι τετοιο.
Εγω θελω να φυγει αυτο το μυστικο και στο σεξουαλικο κομματι ειμαι ανοιχτη σε οτιδηποτε γουσταρει αρκει να τον ικανοποιησω εγω. Δεν θελω να συνεχισει να το ζηταει αλλου. Για να σας δωσω ενα παραδειγμα, ειχα διαβασει το εξης: " ενταξει εχω την γυναικα την γα.... , γουσταρω ,αλλα μου λειπει και μια π... να γλυψω". Δεν μου εχει δειξει οτι δεν απολαμβανει το σεξ μαζι μου, απλα θελει να νιωσει αυτο που νιωθω και εγω σαν γυναικα.
Ο λογος που βλεπει πορνο τοσο συχνα θεωρω οτι ειναι ενα ειδος εκτονωσης ακριβως γιατι νιωθει καταπιεση η αλλη πλευρα του. Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα ειδικα σε επαρχια να αρχισεις να συναντιεσαι με αντρες. Ο κοσμος ειναι πολυ μικρος. Φοβαμαι ομως οτι θα φτασει σ αυτο το σημειο.
Καποιοι με ρωτησατε αν δεχομαι το κερατο. Εννοειται πως θα με εξοργιζε και δεν το θελω .Ομως, υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ, αν με κερατωσει με αντρα ξερω πως μπορω να τον εκβιασω αν του αποκαλυψω ολα οσα ξερω. Δεν θελω να ερθει αυτη η στιγμη γιατι θα καταστραφουμε σαν ζευγαρι. Παραδεχομαι και ισως ντρεπομαι που το λεω αλλα ενας απο τους λογους που δεν χωριζω ειναι γιατι αισθανομαι πως τον εχω στο χερι μου. Δεν θελω να σας φρικαρει αυτο που ειπα αλλα για μενα ειναι μια μορφη αμυνας σε ολο αυτο που ζω.