"αλλα αν ησουν κελεπουρι λογικα δε θα εγραφες εδω".
Για εξήγησε το αυτό.
Printable View
Εδω μεσα τα ατομα που εχουν δυσκολιες στη συναψη ερωτικων σχεσεων, ε κατα 99,9% ε η εμφανιση δυσκολα να ειναι το δυνατο τους σημειο,αυτο λεω.Εκτος αν καποιος πασχει απο καποιου ειδους κοινωνικη φοβια,και δε μπορει να σταυρωσει λεξη,εκει και ο τζειμς φρανκο να εισαι τιποτα δε κανεις.
Ολοι "έδω μέσα" είναι κελεπουρια.. Ξέρεις γιατί; Γιατί εντοπίζουν ένα πρόβλημα που έχουν και ζητάνε βοήθεια για να το λύσουν.. Όλοι οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν αυτή την δυνατότητα οπότε σεβασου τον χώρο που βρίσκεσαι και τους ανθρώπους που είναι εδώ.. Ξύπνησες ένα πρωί, μπήκες εδώ, διάλεξες θέματα και έριξες εκεί 3 εξυπνάδες και πίστεψες πως είσαι καλύτερος από όλους εδώ..
Δεν σχολιάζω καν τα λόγια που είπες για τις ελληνιδες.. Απλά περιμένω να σου απαντήσουν αυτές..
Επειδη εχω το λεω,απο προσωπικη εμπειρια γραφω οτι γραφω,αν νομιζεις οτι οι γυναικες στην Ελλαδα βγαινουν με τον πρωτο τυχοντα,τοτε ζεις στο ροζ συννεφακι σου.Εδω υπαρχουν ανδρες που δε βρισκουν σχεσεις επειδη δεν εχουν γυναικες στον κυκλο τους,τις προσεγγιζουνε φεις του φεις και εκεινες παλι φοβουνται να βγουν μαζι τους,επειδη δεν ειναι γνωστος γνωστου.Το μεσο στην ελλαδα υπαρχει ακομα και στις ερωτικες σχεσεις.
Μαλλον το πρωι ξεχασες να παρεις τα ψυχοφαρμακα σου για αυτο κανεις προσωπικη επιθεση σε ξενους.ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Και αυτα που γραφω ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα απο αυτα που λες εσυ.Εκτος αν ζεις σε αλλη δεκαετια η σε αλλη χωρα.
Λες γιαυτό να μιλάω πιο λογικά από σένα και να μην ειρωνεύομαι; να βρω που τα εβαλα τα ψυχοφαρμακα μου για να τα πάρω .. Ξέρεις που ειναι;;;
Δεν απάντησα αμέσως στο σχόλιο σου γιατί ήθελα να ακούσω τι εννοούσες.. Και εννοούσες ακριβώς αυτό που κατάλαβα στο πρώτο σου ποστ.
Και έτσι για να ξέρεις, οι άνθρωποι που έχουν χαμηλη αυτοπεποίθηση μπορουν άνετα να είναι κελεπουρια αλλα για κάποιους λόγους (ίσως άσχημα βιώματα) να μην αγαπάνε αρκετά τον εαυτό τους..