Και τι έγινε που θα φάω κράξιμο από κάποιον εδώ μέσα δεν κατάλαβα ...
Θα με ακυρώσει σαν άνθρωπο σαν προσωπικότητα ???
Εντάξει τώρα πραγματικά γελάω με την ιδέα που έχεται κάποιοι να νομίζεται ότι ο λόγος σας έχει τέτοιες επιπτώσεις....
Printable View
Το τι θα κανω εγώ δεν θα μου το υποδείξεις εσύ, όπως δεν σου υποδεικνύω εγώ το τι γράφεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι, έχει επιλογή αναφοράς το κάθε μήνυμα που μπορείς να την προωθήσεις στον διαχειριστή και ο διαχειριστής να κρίνει. Το αν έπραξα σωστά ή όχι φαίνεται από τα μηνυματα της κοπέλας που ανέφερε άμεσα ΔΥΟ φορές πως απλώς ήταν πολύ χαλια και πως δεν έχει σκοπό να προβεί στη πράξη.
Όπως κάνεις εσύ υποδείξεις σε όλους, είπα να το κανω και εγώ.. Και είναι αστείο να λέει κάποιος "Θέλω να αυτοκτονήσω" και ο άλλος να του λέει "σβήσε το ποστ για να μην σου κάνουν αναφορά (και αν θες κόψε και τον λαιμό σου)". Αφού συμφωνείς ότι κάποιος που έχει προβλήματα είναι λογικό να θέλει αυτοκτονησει τότε απλά μην σχολιάζεις.. Άσε αυτούς που θέλουν να μιλήσουν μαζί του, να βρουν μαζί την λύση και να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη .. Εσύ φτιάξε ένα θέμα με τρόπους αυτοκτονίας για να μην ψάχνονται κιόλας.
Λοιπον δεν κσταλαβα τι εγινε και απο οτι βλεπω συνεβησαν αρκετα. Καταρχην μιλαω προσωπικα πως μου εχει φερθει ο mindcrime. Με γνωριζει μεσω του φορουμ και ισως καταλαβε οτι ηταν αποφαση της στιγμης ανοησια που εγραψα και μου ειπε σβησε το μηνυμα. Επειτα μου στελνει επιμενο μηνυμα και μες στις ακρες με ρωταει γτ σκεφτομαι αυτο το πραγμα και με αποτρεπει τονιζω οτι ειχα ενημερωσει με ποστ μου οτι δεν διατρεχω κινδυνο απλα θα εσκαγα και το εγραψα. Ευχαριστω τον ιδιο και τα υπολοιπα μελη. Του ειχα ζητησει να μου στειλει πμ το εκανε αμεσως και καποιες φορες υπαρχει επικοινωνια και ειναι ενα πολυ καλο και υποστηρικτικο ατομο. Ευχαριστω και εσας παιδια για το ενδιαφερον , ομως ο mindcrime δεν υπηρξε αδιαφορος ή ειχε καποια κακη προθεση. Το ειπε αυτο γιατι με ξερει λιγο παραπανω , ηξερε οτι δεν θα εκανα κατι , το επιβεβαιωσα και εγω η ιδια μετα. Οσο αναφορα για καποιο αλλο μελος που συζητατε δεν μπορω να παρω θεση δεν γνωριζω την ιστορια, αλλα επαναλαμβανω οτι εδω ειμαστε ολοι για να βοηθησουμε/βοηθηθουμε οχι για κοντρες και οτιδηποτε. Δεν ξερω τι εχει συμβει , αλλα σιγουρα ολοι δεν εχουμε την ιδια οπτικη . Παρακαλω αν καποιος μπορει να το κλειδωσει το θεμα εγω δεν εχω ιδεα , φιλικα.