φιλεμου!! πρωτα απο ολα αξιζεις συγχαρητηρια διοτις εχεις βρει, και εχεις αραδεχτει οτι εχεις κανει λαθος σε καποια συγκεκριμενη περιπτοση!.Αυτο κι μονο αυτο ειναι ενα μεγαλο βημα προς την λυση, προς το να γινεις καλητερος ανθρωπος!!
Αρα Σταθη μου, θα ειναι κριμας να βαλεις τελοςστην ζωη σου τωρα, τωρα που αρχιζεις ν κανεις βηματα! διοτις με το να πεθανεις θα ειναι σαν να χανεις! διοτις μολις εμαθες το λαθος σου εσυ μενεις εκει ? και μαλιστα το αφηνεις να μενει ετσι για παντα??
Οχι βρε Σταθη μου! ΖΗΣΕ!!! ζησε για να πας εμπρος, να το φτιαξεις, κι να δεις που θα ερθει η μερα οπου θα το θυμασαι αυτο κι θα γελας!
Τελος με την αυτοκτωνια δεν ειναι οτι απλα βαζεις τελος στην ζωη κι ολα τερμμα!! εκτος απο τον απιστευτο πονο που θα προκαλεσεις στην μαμα σου, στον πατερασου και στους δικους σου, στις τυψεις που θα τους γεμμησεις αφου λογο του νεαρου της ηλικιας σου θανομιζουν οτι ειναιδικο τους το φτεξιμο.Μην ξεχνας κι το αλλο, οτι δεν θα πας φιλε μου στον Παραδεισο, επειδη το κορμι δεν ειναι δικο σου, λεγετε οτι αποκτουμαι μερικη κυριοτητα μετα τα 67, το κορμι ανηκει στον Θεο κι στο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!! αρα τι θα τους πεις οταν θα πας εκει? ε? δεν θα ειναι και τοσο φιλοξενοι οπως εαν ηταν απο φυσικα αιτεια, κι πιστεψεμαι, δεν τους κοροιδευεις ευκολα αυτους!!
ξανα σκεψουτα ολα λοιπον φιλε μου Σταθη