εγω ρωταω σοβαρα κ συ κυρα Θεοφανία λαμπιρίζεις στο σκοτάζει... τ\'αστερια μάλλον φταίνε που έχεις στην υπογραφή σου.. εεεε μα... πως να μην σου απαντήσω!!!
αλήθεια τωρα υπάρχει συναίσθημα πισω απο το δεν υπάρχω?
Printable View
εγω ρωταω σοβαρα κ συ κυρα Θεοφανία λαμπιρίζεις στο σκοτάζει... τ\'αστερια μάλλον φταίνε που έχεις στην υπογραφή σου.. εεεε μα... πως να μην σου απαντήσω!!!
αλήθεια τωρα υπάρχει συναίσθημα πισω απο το δεν υπάρχω? [/quote]
Νομίζω πως υπάρχει η απόγνωση η παραίτηση από τη ζωή η μοναξιά η αίσθηση μειονεξίας η σκέψη ότι είσαι βάρος σε όλους η επιθυμία του να είσαι αόρατος άοσμος άχρωμος...
Νομίζω πως ο καθένας το \"δεν υπάρχω\" το βιώνει διαφορετικά..εγώ πάντως κάπως έτσι το βιώνω..
ναι σιγουρα ο καθενας μας ειναι ξεχωριστός, αρα κάθε βίωμα είναι διαφορετικό. αναρωτιέμαι απλά πως μπορεί να περιγραφει το \"δεν υπάρχω\" κ αν όντως το να αισθάνεσαι έτσι κρύβει κάποιο συναίσθημα.
Όπως σου είπα και πριν, (όχι στο θρεντ), η Άνοιξη είναι δύσκολη περίοδος για τους αλεργικούς, τους ασθματικούς και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.Quote:
Originally posted by mstrouf
Μεγενθύνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση γι αυτό νιώθεις έτσι.
Όσο για το μαλλί, θα στο βγάλω, δεν γλιτώνεις, γιατί εκεί που κάνεις σοβαρά βήματα και πας να βρεις τον ρυθμό σου, κάνεις ένα πισωγύρισμα και τα γ.... όλα!
Ξέρω πως είσαι κουρασμένη, ξέρω πόσα έχεις περάσει, αλλά το φως είναι ο στόχος και συ προτιμάς να μένεις στο σκοτάδι....
δεν θελω να ειμαι ετσι
καποτε νόμιζα οτι μπορουσα, οτι θα τα καταφερνα να βγω απ\'ολο αυτο, χανω την ελπιδα γμτ!
δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι
προτιμώ να δωσω μια κ να τελειωνει όλο αυτό
δεν μπορω να υποφερω αλλο
πως να στο πω; μπορείς να το καταλάβεις;
ποιος ειναι αυτος που προτιμαει το σκοταδι, τον θανατο απ τη ζωή;
μακαρι να ηταν τοσο ευκολο οσο ακουγεται
Φυσικά και δεν λέω πως είναι εύκολο!
Απλά, θέλει πολύ κόπο για να ξεπεραστεί και ξέρω πως απογοητεύεσαι γιατί δεν βλέπεις φως.
Σκέψου αυτά που σου έχω πει για τα βήματα και έχει εμπιστοσύνη στη γιατρό σου που σε έχει βοηθήσει τόσο πολύ.
Δεν είναι δυνατό να παραμείνεις για πάντα έτσι, απλά σε κάθε μικρή απογοήτευση μέσα σου γίνεται πισωγύρισμα.
Και αυτό που λέω για την Άνοιξη δεν είναι τυχαίο, είναι πραγματικότητα!