>>Θέλω να ξεκινήσω κάτι που θα έχει ένα τέλος<<
Το έχεις ήδη ξεκινήσει... τη ζωή.
Θα ήθελα να μιλήσουμε πιο άνετα, σαν άνθρωποι και όχι σαν... ιεροεξεταστές. Και όχι περί ερώτων,..
Μόνο που τώρα δεν έχω χρόνο. Αύριο, αν θες.
Printable View
>>Θέλω να ξεκινήσω κάτι που θα έχει ένα τέλος<<
Το έχεις ήδη ξεκινήσει... τη ζωή.
Θα ήθελα να μιλήσουμε πιο άνετα, σαν άνθρωποι και όχι σαν... ιεροεξεταστές. Και όχι περί ερώτων,..
Μόνο που τώρα δεν έχω χρόνο. Αύριο, αν θες.
Quote:
Originally posted by samuel
Πως το κάνω αυτό?Quote:
Originally posted by krino
εισαι σιγουρος οτι ηθελες απαντησεις η απλως ευλογας τα γενια σου?
με το να ξορκιζεις το κακο χωρις να θες να φτασεις στην ουσια του....
Δικαιωμα σου βεβαια, αλλα να μην στρουθοκαμηλιζουμε.
Αλλωστε το ξαναπα, κανεις δεν υποχρεουτε να λυσει οτιδηποτε σωστα??
Εγω βλεπω κατι παραπανω να υπαρχει στο βαθος, αλλα δεν θα μπω και στο μυαλο σου για να το βρω.
Αλλωστε δεν εχω τετοιο δικαιωμα.
Και πως θα φτάσω στην ουσία του?
Έχω προσπαθήσει αρκετά μόνος μου.
κοιτα...Quote:
Με αυτήν την κοπέλα εκείνη την περίοδο πιστεύω πως πέρναγα καλά για να το έκανα τόσο συχνά. Σίγουρα απέχθεια δεν ένιωθα. Τώρα απλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γι\' αυτό.Quote:
Originally posted by Remedy
samuel
ηθελα να σε ρωτησω εαν την απεχθεια που νοιωθεις μετα το σεξ γι αυτο που εχει συμβει, την ενοιωθες και κατα το διαστημα που ειχες την εξαμηνη σχεση με εκεινη την μεγαλυτερη σου κοπελα.
και κατι ακομα.
μπορω να δεχτω ασχετα που δεν το νοιωθω κι εγω,οτι δεν σε ενδιαφερει το σεξ.ουτε με γυναικες ουτε με οποιονδηποτε αλλον.
αλλα, βιωνεις με ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που σε ευχαριστουν συναισθηματα ευτυχιας και πληροτητας η οτι κανεις το βρισκεις απο δυσαρεστο μεχρι ευχαριστο και ως εκει?
[b]Για το αίσθημα ευτυχίας και πληρότητας που λες δεν νομίζω να το έχω νιώσει ποτέ ή μπορεί να το έχω νιώσει και να μην το έχω εκτιμήσει. Δεν ξέρω τι σημαίνει μάλλον για να πω κάτι παραπάνω. [b]
αν μου απαντουσες οτι εσυ νοιωθεις πληροτητα και ευτυχια αλλα οχι με το σεξ, παρα με κατι αλλο, οτιδηποτε κι αν ηταν αυτο το κατι, θα δεχομουν την υποθεση της \"ασεξουαλικοτητας\". το γεγονος ομως οτι κατι τετοιο δεν συμβαινει, οπως και η απαντηση σου σε καποιο αλλο σχολιο, οτι καπου θα πρεπει να υπαρχει νοημα κι ισως αυτο να ειναι αυτο το καπου (το σεξ δλδ) με κανουν να πιστευω οτι ισως η πραγματικοτητα αυτου που βιωνεις ειναι οτι θελεις να \"κουκουλωσεις\" την σεξουαλικοτητα σου, χωρις στην πραγματικοτητα να την εχεις γνωρισει ποτε....γιατι αραγε? απο καποιον φοβο οτι δεν θα την εγκρινεις ηθικα ΙΣΩΣ....
περναει απ το μυαλο σου κατι που δεν εγκρινεις και το αποδιωχνεις και υιοθετεις αυτην την θεωρια περι βρωμιας για το σεξ μηπως? ισως δεν το ξερω..
εαν παρολα αυτα μου απαντουσες οτι μια χαρα βιωνεις την ευτυχια και δεν το χρειαζεσαι απλα το σεξ, θα σου ελεγα οτι πολυ καλα κανεις και συνεχισε ετσι..
εφοσον ομως δηλωνεις οχι ευτυχισμενος , χωρις καν να ξερεις αν ξερεις τι σημαινει αυτο, θαρρω πως υπαρχει λογος να το ψαξεις λιγο παραπανω...γοα να τριγυρναει και ο δικος σου προβληματισμος γυρω απο αυτο(το σεξ) ισως και να ειναι το μπλοκαρισμα που σου προξενει αυτο το αισθημα της ματαιοτητας που εχεις για τα παντα....
και μια απορια...εφοσον απ οτι καταλαβα, και οι λιγες φορες που κανεις σεξ με την κοπελα σου, βαρος σου ειναι, και θα ησουν ευχαριστημενος αν δεν κανατε ποτε σεξ, ποιος ειναι ο λογος που επιδιωκεις να εισαι \"ζευγαρι\" με καποια κοπελα? η εννοια του ζευγαριου, βασιζεται στο γεγονος της επιθυμιας για σωματικη ενωση,σεβαστο να μη σε ενδιαφερει, αλλα εφοσον συμβαινει, γιατι δεν αρκεισαι στην φιλια? για κοινωνικους λογους ισως?
Όπως έγραψα και παραπάνω δεν θέλω να συνεχίσει η συζήτηση. Οι περισσότεροι έχετε αρχίσει να βγάζετε συμπεράσματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αισθάνομαι. Και το μόνο που μπορεί να γίνει με αυτό είναι να στεναχωριέμαι περισσότερο. Αυτό που πιθανώς ψάχνω είναι οι ερωτήσεις και όχι οι απαντήσεις.
@remedy
Νομίζω ότι με καταλαβαίνεις περισσότερο από τους υπόλοιπους εδώ. Και δεν μπορώ να απαντήσω στις τελευταίες ερωτήσεις σου. Δεν ξέρω ποια είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ φιλίας και σχέσης. Είναι πολλά. Στην κατάσταση που είμαι τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να σου απαντήσω.
@k_thessal
Το forum μάλλον δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να συζητήσουμε το πρόβλημα μου τελικά. Είναι η πρώτη φορά που τα λέω αυτά δημόσια και το έχω μετανιώσει ήδη. Προτιμάω να τα πούμε μέσα από το δικό σου θέμα.
Σαμουέλ,
καλωσήρθες.. πιστεύω οτι αν και γνωρίζεις οτι προσπαθείς να εχεις πλήρη εικόνα, οτι σε βλέπεις, οτι έχεις αντίληψη και καταλαβαίνεις πολλά και διάφορα, ίσως και υπερβολική αντίληψη,
νιώθεις οτι κάτι λείπει... εγώ αυτό λαμβάνω απο τα γραπτά σου.
Κάτι που δεν έχεις δει ακόμα, και που θέλεις πολύ να δεις.
ένας συνηθισμένος έλληνας,Quote:
Γιατί βάζεις στην ίδια κατηγορία την τέχνη και τον έρωτα? Η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι η τέχνη εκφράζει τον άνθρωπο άρα μπορεί να εκφράζει και τον έρωτα.
Στον 21ο αιώνα ένας συνηθισμένος Έλληνας προσπαθεί να βρει όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί για να τις πηδήξει (όπως και να το κάνουμε είναι μια έκφραση του έρωτα και αυτός). Δουλεύει όσο μπορεί για να αγοράσει το πιο ωραίο αυτοκίνητο, τα πιο μοδάτα ρούχα κ.λπ. γι\' αυτό ακριβώς το λόγο.
Η γενεσιουργός αιτία του σεξ είναι αυτό που αποκαλείς έρωτα.
Ο έρωτας μας κάνει ζώα. Η τέχνη μας κάνει ανθρώπους.
ένας συνηθισμένος άνθρωπος...
αλλά ΕΣΥ δεν είσαι τέτοιος, σωστά?
εσύ μπορείς και βλέπεις την ουσία των πραγμάτων, είσαι πιο εξελιγμένος, έίσαι η εξέλιξη της εξέλιξης και μπορείς να καταλάβεις οτι όλη η ανθρωπότητα ( η μη ασεξουαλικη) κάνει κάτι άσκοπο..
Η αντίδραση ενίοτε βαίνει κατά του ίδιου μας του εαυτού.
Δεν είμαι ειδικός αλλά βλέπω ένα διογκωμένο εγώ, έναν υπερβολικό ναρκισσισμό ( λόγω ίσως και της εφυίας σου αλλά και των όσων έχεις περάσει) σε σχέση με όλο το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος..
Είσαι μέσα σε φυλακή, μόνο που μπορεί να μην την βλέπεις, γιατί τα κάγκελα, είσαι κι αυτά εσύ ο ίδιος...
« Στα μισά της διαδρομής Καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα. ΞΕΡΩ πως θα πέσω πάνω στον τοίχο»
Κανένα τέλος δεν μπορείς να προδικάσεις αν δεν τα βιώσεις, παρά μόνο μέσα στο κεφάλι σου. Επέμεινε λίγο παραπάνω στο να συνεχίσεις, όταν το αδιέξοδο σου φαίνεται κάτι παραπάνω από βέβαιο.
«Να κάτσω μέχρι να σκεφτώ, αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Σκέφτεσαι συνέχεια... ίσως υπερβολικά συνέχεια..
«Δεν έχω μάθει τον εαυτό μου»
Και θέλεις τόσο πολύ , διψάς για αυτό, αυτό είναι που ψάχνουμε να κατανοήσουμε πιότερο κι από την ίδια την ζωή, ο ΕΑΥΤΟΣ μας.
«Δεν υπάρχει μία αλήθεια»
Υπάρχουνε πολλές και δεν θα σε μπερδεύουν μόνο όταν εσύ θα έχεις βρει την ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
«Τα περισσότερα τα αφήνω μισά γιατί βλέπω στο μέσο της διαδρομής ότι δεν έχει νόημα»
ΒΛΕΠΕΙΣ.... μην πιστεύεις τόσο πολύ αυτά που «βλέπεις», γενικότερα, σε διάφορους τομείς.
«Θέλω να ξεκινήσω κάτι που θα έχει ένα τέλος, θα μου δώσει μιαν αλήθεια»
Στο χέρι σου είναι, να μην σταματήσεις πάλι στην μέση.
«Ψάχνω κάτι»
Εσενα κι όσα δεν έχεις δει από εσένα
«Είναι ο πιο απλός τρόπος και άρα κάτι που δεν βλέπω»
Απαιτεί μεγάλη ΨΥΧΙΚΗ ( κι όχι νοητική) δεξιοτεχνία να βλέπεις και να νιώθεις την απλότητα.
«Βαθιά μέσα στο μυαλό μου δεν υπάρχει τίποτα»
Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού... σε άλλους χώρους μέσα σου που το μυαλό σου δεν μπορεί να συλλάβει όσο έξυπνο κι αν είναι.
Συγνώμη, τώρα είδα οτι έκλεισες το θέμαγιατί νιώθεις άβολα με την έκθεση και σε στεναχωρούν αυτά που γράφουμε...
Οκμόνο να σε προειδοποιήσω, αν θες να φτάσεις στην αλήθεια σου χρειάζεται πολύς πόνος και πολλή στεναχώρια.
Φιλιά.
Συμφωνω με την weird. Συνηθως (αν οχι πάντα) θελει δύναμη, στεναχωρια κ κουραγιο για να βρεις την αληθεια σου.
Θα θελα να προσθέσω και κάτι άλλο: το να θελεις να σταματησεις, να διακοψεις ενα θεμα, ειτε αυτο ειναι εδω ειτε καπου αλλου τί μπορει να σημαινει? Οτι δεν σε καταλαβαινουν οι άλλοι, οτι δεν αισθανεσαι αποδεκτος, οτι βλεπεις πώς αμφισβητεις ακομα κι εσυ ο ιδιος αυτα που υποτιθεται ειχες δικαιολογησει/τακτοποιησει μεσα σου?
Οτι κ αν αποφασισεις, οπως κ αν συνεχισεις την απαντηση σε οτι σε βασανιζει την εχεις μονο εσυ. Κ η οποια δεν περναει μονο απο τη λογικη σου.Καλη δύναμη:)
samuel πιστεύω ότι άμα ένιωθες καλά με την επιλογή σου αυτή δε θα έγραφες στο forum.Από τη μια λες είμαι εντάξει και νιώθω καλά με τις επιλογές μου από την άλλη όμως ζητάς απόψεις σα να ζητάς να δικαιολογήσουμε και να επιβεβαιώσουμε αυτή τη στάση σου απέναντι στο σεξ και τις σχέσεις.Πιστεύω ότι το θέμα δεν ειναι το σεξ αυτό καθεαυτό αλλά η σχέση σου και τα αισθήματά σου απέναντι στους άλλους ανθρώπους και την κοινωνία.Όταν λες οτι απεχω απ το σεξ γιατι ολοι οι αλλοι ειναι ανηθικοι και η μονη αξια που εχουν ειναι να πηδηξουν δειχνεις οτι το προβλημα σου ειναι η σχεση σου με την κοινωνια και τους ανθρωπους και οχι το σεξ αυτο καθεαυτο.Επομενως χρειαζεται να επαναπροσεγγισεις τη σχεση σου με τους αλλους ανθρώπους και τον τροπο που τους βλεπεις.
επειδη εχεις κλέισει το θεμα..δεν θελω να το συνεχίσω.
Απλά να αναφέρω οτι ηταν κατι πάνω στο οποίο εψαχνα και εγώ να βρω τι ισχύει..
και ψαχνοντας τη βιβλιοθήκη της σχολής μου πετυχε ενα άγγλικό επιστημονικό περιοδικό που μιλουσε για ενα σύλλογο που αποτελούνταν από μέλη που ΄\'\'ασπάζονταν\'\' (δεν ειναι σωστή η λέξη αλλα δεν ξερω πως να το θέσω) την ασεξουαλικότητα. Και τώρα μ έκανε εντύπωση που το ονόμασες και εσυ ετσι. και ηθελα να ρωτήσω αν το ειχες δει ξανα. :-)
Σου άφησα ένα μηνυματάκι στο U2U. :)
Quote:
Και πως θα φτάσω στην ουσία του?
Έχω προσπαθήσει αρκετά μόνος μου.
δεν αμφιβαλλω.
Ωστοσο οπως βλεπεις αυτο δεν φτανει.
Πριν απο ολα ομως δεν φαινεσαι οτι θελεις να φτασεις στην ουσια του.
Αν ειναι ετσι, δεν εχει νοημα να κανεις τιποτα, μπορεις να παραμεινεις οπως εισαι.
Εσυ ξερεις τι θελεις να κανεις κατα βαθος....
Εγώ για άλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα με τη Ρέμεντι και συγκεκριμένα στην αναφορά της περί φόβου για αυτό που ΔΕΝ ψάχνεις.
Απ\' όλα όσα έγραψες πιστεύω πως έχεις φτιάξει μια δική σου θεωρεια απέναντι στα πράγματα προκειμένου να μη ψαχτείς περισσότερο για τη σεξουαλικότητα σου από φόβο μηπως και ανακαλύψεις πράγματα που θα σε στεναχωρήσουν.
Όπως και να χει το σεξ είναι απ τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή και αν κάποιος δεν είναι παιδεραστής, δεν δικάζεται οποιαδήποτε πράξη στο κρεβάτι του.....Ψάξε να το βρες γιατί είναι πραγματικά κρίμα να ζεις έτσι....