Αφου συγκρινεις λοιπον δυο καταστασεις που μαλλον ειναι καθαρα δικα σου βιωματα, γιατι εμενα ουτε στο πατρικο μου σπιτι,ουτε στο δικο μου αλλα και γενικα σε οσα σπιτια εχω παει οι μαναδες οπως τις αποκαλεις δεν μιλουσαν ποτε ετσι στους αντρες τους, για πες μας ?
Ποιο παιδι εχει θεματα τωρα ή θα εχει αργοτερα?το κοριτσι-αγορι που κανει οτι θελει κα συμπεριφερεται οπως θελει γιατι απλα ειναι σε μια ηλικια που αν δεν πειραματιστει ,δοκιμασει ,τολμηση ή οπως αλλιως θες πες το, ποτε θα τα κανει για να εχει κατασταληξει ποιος ειναι ο τροπος που θελει να ζησει .....
ή το αλλο παιδι που στην προκειμενη περιπτωση εισαι εσυ που μεγαλωσε με τον τροπο που μας περιγραφεις θα εχει θεματα αργοτερα στην ενηλικη ζωη του?
Ορεστη σταματα να σχολειαζεις τις κινησεις των ανθρωπων βαση τα δικα σου βιωματα και το κυριοτερο δεν ξερεις σε τι συνθηκες ζει ο αλλος στο σπιτι του για να σου δινει εσενα το δικαιωμα να τον κρινεις χωρις να τον ξερεις καν....
Μην λες εγω ποτε δεν θα κανω αυτο ή εκεινο ....ξερεις ποσες φορες η ζωη ερχεται και σου τα ανατρεπει ολα και αυτα που κοροιδευες τα λουζεσαι....
Θα ανοιξουν και αλλο.....