Originally Posted by
ntinti
Λοιπον καλυτερα εδω κοριτσι μου να τα βλεπουν και αλλα μελη γιατι υπαρχουν πολλα περιστατικα σαν τα δικα σου,εμενα δεν με απασχολει πλεον τι λεγετε....
Απ οτι καταλαβα επηρεαστικες πολυ μετα την συζητηση με την φιλη σου και εκτος απο αυτα που ειχες καταφερει να τα βαλεις λιγο στην ακρη σου μπηκαν υποψιες και οτι μπορει να εχεις και καταθλιψη και ετσι δεν κοιμασαι και καλα τα βράδια ....
Ενα θα σου πω ,εχω να κοιμηθω τα βραδυα κανονικα παρα πολυ καιρο και δεν εχω καταθλιψη απλα ετσι ειμαι ...ξεκινησε οταν δεν ημουν καλα και παρόλο οτι συνηλθα αυτο μου εμεινε ...
Υπαρχουν διαστηματα που δεν μπορω να σηκωθω το πρωι και διαστηματα που ειμαι με ελαχιστο βραδινο υπνο...
Οταν μας απζσχολουν πραγματα ειναι φυσικο να διαταρασετε και ο υπνος μας ..
Γι αυτο σου λεω να κανεις οτι εκανες και πριν ,μην σταματησεις την καθημερινοτητα σου για κανεννα και τιποτα ...
πες τον συζηγο να εξαφανισει τα θερμομετρα απο το σπιτι για να μην μπαινεις στον πειρασμο να βαζεις καθε τρεις και λιγο.
Και αυτο που κανεις και τωρα ειναι λαθος...λες εισαι εξω βολτα και το μυαλο σου ομως ειναι εδω ....να διαβασεις τι γινεται.
μην το κανεις ασχολεισου αποκλειστικα με την καθημερινοτητα σου και βγαλτω απο το μυαλο σου..
Και οταν σε πιανουν φοβιες κεψου ενα πραγμα...
ειναι δυνατον να ειχες κατι παθολογικο και ο αντρας σου να σε αφεινε ετσι?
εγω δεν νομιζω πρωτος εκεινος θα σε επερνε και θα τρεχατε στους γιατρους ...
Αντε κοριτσι μου μην χαλας οτι εχτισες τοσο καιρο για μια χαζη υποθεση της φιλης σου .