Με αυτήν την μλκια ασχολούμαι από χθες από τις 11.30 το βράδυ σήμερα δεν πήγα δουλειά γι'αυτό τον λόγο επειδή ήταν χαμηλά το πρωί τώρα πήρα έχω 11 με 12 την μεγάλη 6.5 με 7 την μικρή και 70 με 80 παλμούς
Printable View
Με αυτήν την μλκια ασχολούμαι από χθες από τις 11.30 το βράδυ σήμερα δεν πήγα δουλειά γι'αυτό τον λόγο επειδή ήταν χαμηλά το πρωί τώρα πήρα έχω 11 με 12 την μεγάλη 6.5 με 7 την μικρή και 70 με 80 παλμούς
Φυσιολογικοτατο... Τι εννοεις. Δε πηγες για δουλειά... Μν κανεις τετοια αρχή γτ θα το ξανακανεις κ απλα. Τρεφεις τις φοβιες σ
Ναι το αποψινο ξεκίνησε τελείως τελείως χαζά νομίζοντας όταν έβλεπα 60 και 65 παλμούς σε ηρεμία ότι θα πάθω ανακοπή
Μια χαρά είσαι και η πιεση και οι παλμοι σου είναι αψογοι... σε καταλαβαίνω όμως γιατί ετσι αισθονομουν και εγω πιο παλια... τωρα που εχω κατι που οντως με ταλαιπωρει σοβαρά, τωρα καταλαβαίνω ποσο τυχερη ημουντοτε που ασχολιομουν με παλμουε κ πιεση.λαι στην προκειμένη περίπτωση πόσο τυχερος είσαι εσυ τωρα
Είχα και 39 παλμούς σε ηρεμία, 60-65 είναι απόλυτα φυσιολογικοι, το ίδιο και η πίεση.
Μωρέ παιδιά είχα συνηθίσει σε ηρεμία να βλέπω 72 με 85 εχθές βράδυ έπαθα κοκομπλοκο και λέω τι θέλω βλέπω 55 αγχώνομαι βλέπω 105 πάλι αγχώνομαι