Συγνώμη, τώρα πόσο χρονών είσαι?
Printable View
and it sucks.....Quote:
Originally posted by Invictusmaximus
Χα χα! Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις!
Δε συμφωνώ με κάποια που λες.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Δόδις....κανέναν απ τους δυο δεν θες πραγματικά, αφού όταν είμαστε ερωτευμνένοι δεν μπορούμε να κόψουμε στα δύο το συναίσθημα, να το βάλουμε σε μια ζυγαριά για να δούμε πιο είναι πιο βαρύ και να αποφασίσουμε.
Στην ουσία δεν χωρίζεις με κανέναν από ανασφάλεια προφανώς γιατί δεν μπορείς να είσαι μόνη σου και κατά βάθος σ\' αρέσει που έχουν μπει στη διαδικασία της διεκδίκησης σου.
Πιστεύεις όμως πως οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς ή έχουν μπει σε ένα καθαρά εγωιστικό παιχνίδι με στόχο τη νίκη;
Αν δεν έφευγες απ τον αρραβωνιαστικό, θα χτυπιόταν και θα ορκιζόταν ότι θα αλλάξει;
Όταν έφυγες απ\' τον πρώην με τα τόσα καλά του κόσμου, θα μπορούσες να συνεχίσεις τη ζωή σου αν ήσουν πραγματικά μαζί του;
Από αυτά που γράφεις εισπράτω πως ψάχνεις περισσότερο να βολευτείς για το μέλλον, παρά να ερωτευτείς και να περνάς καλά με αυτόν που πραγματικά θες να είσαι...
Σόρι, αλλά αυτή είναι η άποψη μου....
Μπορείς να χωρίσεις ενώ είσαι ερωτευμένος, τρελά!, γιατί όταν ερωτεύεσαι είσαι άπληστος. Το συναίσθημα στο μέγιστό του. Αλλά επειδή είσαι αρκετά έξυπνος, ώστε να \"βλέπεις τη στραβομάρα σου\" απαιτείς πιο πολλά από τον άλλο για να, πλήρως, αφεθείς!
Όσον αφορά την ανασφάλεια, συμφωνώ και επαυξάνω... Για αυτό και συμβουλεύουν οι περισσότεροι την μοναξιά, για να συνέλεθει το άτομο και να αποκτείσει την \"χαμένη ασφάλεια\"...
Νομίζω πως, ναι, θέλει να \"στεριώσει\" κάπου και ενώ το είχε με τον πρώην, ο νυν είναι μακριά -αν όχι πάρα μα πάρα πολύ- και θα αργήσει πολύ να πλησιάσει... Παρόλο που \"ταιριάζει\" περισσότερο με τον νυν, δεν έχει ελπίδες προς \"αποκατάσταση\", οπότε επιλέγει τον πρώην...
Γι\'αυτό η βαζούρα...
25, 26, το πολύ 27;
25 στα 26...στο διάστημα που είμασταν χωριστά, συνέβησαν πολλά, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μου έρχονταν όλα τόσο μαζεμένα...βέβαια κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί...!!!Quote:
δεν λέω ότι είμαι τόσο μα τόσο ώριμη ώστε να ξέρω τα πάντα και σίγουρα έχω να δω και να \"πάθω\" πολλά πολλά ακόμα απλά είμαι λίγο διαφορετική απο τότε...
χμ...χμ...Quote:
Originally posted by Invictusmaximus
25, 26, το πολύ 27;
Invictusmaximus, (σιδηρόδρομο θα σε λέω).....αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη όσο στραβόξυλο και ήταν ο άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βρει άλλη αγκαλιά. Εγώ τουλάχιστον και όσο με αφορά, δεν μπορώ να διανοηθώ όσο τσακωμένη και να είμαι με τον άλλον ότι μπορεί να στραφώ σε άλλον άντρα. Και πρόσεξε: δεν εννοώ ένα αθώο παιχνίδι που μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά σχέση και με όσα αυτή συμπεριλαμβάνει
Θεοφανία μου δεν μιλάμε για τσακωμο...μιλάμε για 3 χρόνια μιζέριας, αδιαφορίας για τα πάντα και συμεπριφορά 15χρόνου...
Δηλαδή από τα 20 που τα είχες με τον άλλο και σε πίεζε για γάμο, έμπλεξες με άλλον τον οποίο αρραβωνιάστηκες και τώρα ψάχνεις να δεις με ποιον θα είσαι πιο ασφαλής για το μέλλον σου...Quote:
Originally posted by Δοδις
25 στα 26...στο διάστημα που είμασταν χωριστά, συνέβησαν πολλά, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μου έρχονταν όλα τόσο μαζεμένα...βέβαια κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί...!!!Quote:
δεν λέω ότι είμαι τόσο μα τόσο ώριμη ώστε να ξέρω τα πάντα και σίγουρα έχω να δω και να \"πάθω\" πολλά πολλά ακόμα απλά είμαι λίγο διαφορετική απο τότε...
Μήπως είσαι πολύ μικρή για όλα αυτά;
Μήπως είσαι τελικά υπερ του δέοντος ανασφαλείς και θέλεις οπωσδήποτε να κατοχυρώσεις έναν άντρα δίπλα σου;
Γαμάτη ηλικία δεν είναι;;;; Αν και προτιμούσα να βάζω τον τόνο στην πρώτη συλλαβή.Quote:
Αυτό θα σου συμβεί μονάχα μιά φορά και θα \' ναι αρκετό τη ζωή σου μαλλιά κουβάρια να κάνει.
Αυτό από μόνο του όμως δεν δείχνει πόσο \"ανώριμη\" είσαι στις σχέσεις;Quote:
Θεοφανία μου δεν μιλάμε για τσακωμο...μιλάμε για 3 χρόνια μιζέριας, αδιαφορίας για τα πάντα και συμεπριφορά 15χρόνου...
Ζητάς να σου πούμε ποιον απ\' τους δύο, όταν και οι δυο δεν έχουν να σου δώσουν πια τίποτα. Πιστεύεις πως η μιζέρια, η αδιαφορία και η νοοτροπία 15χρονου θα αλλάξει;
Σίγουρα ναι, τις πρώτες εβδομάδες για να σε σιγουρέψει.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε. Μπορεί να βελτιώσουν κάποια ελλατώματα τους, αλλά δε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε ουσιαστικά για κανένα.
Σίγουρα σε ανεβάζει που τώρα σε διεκδικεί, αλλά κάτσε και σκέψου: θα μπεις απ\' την αρχή στον ίδιο φαύλο κύκλο που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα χάσεις τσάμπα και άλλα χρόνια απ τη ζωή σου;
Όσον αφορά στον άλλο, μη κοροιδεύεις τον εαυτό σου, ξαναζεσταμένο φαί είναι και δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα όταν πια και αυτός σιγουρευτεί πως πέρασαν τα δύσκολα.
Βγες στον κόσμο και ερωτεύσου, είσαι πολύ μικρή για να μιζεριάζεις!
Όλες οι ηλικίες είναι γαμάτες.:P
Επίσης, γιατί να της συμβεί μία και μοναδική φορά στην ζωή της?
Άνετα την κόβω για 2 και 3 φορές
Είπα και στην αρχή ότι πέρασα κάτι αντίστοιχο.Quote:
Invictusmaximus, (σιδηρόδρομο θα σε λέω).....αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη όσο στραβόξυλο και ήταν ο άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βρει άλλη αγκαλιά. Εγώ τουλάχιστον και όσο με αφορά, δεν μπορώ να διανοηθώ όσο τσακωμένη και να είμαι με τον άλλον ότι μπορεί να στραφώ σε άλλον άντρα. Και πρόσεξε: δεν εννοώ ένα αθώο παιχνίδι που μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά σχέση και με όσα αυτή συμπεριλαμβάνει
Πίστεψέ με, αν δεν το ζήσεις ο ίδιος, δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά και να το ζήσεις, πάλι δε θα καταλαβαίνεις τι σου γίνεται... ΝΑΙ, μπορείς να είσαι ερωτευμένος και να χωρίζεις. Το ίδιο και ο σύντροφός σου. Μπορεί να σε θέλει, να ξέρει ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του και να σε χωρίζει -αφού τον χώρισες! ΛΟΛ!
Ας πει κάποιος ειδικός τι παίζει σε αυτές τις καταστάσεις...
Κάποιος που ξέρει;;;;
καλά ο αρραβώνας έγινε πρόσφατα...
αυτός (ο πρώην) ήταν στην \"φάση του γάμου\" και ήταν λογικό για εκείνον....για μένα τότε ήταν παράλογο και αποπνικτικό...
ίσως και να είμαι πολύ μικρή γιά όλα αυτά...
ναι, το μέλλον μου με απασχολεί αρκετά.
να κατοχυρώσω? δεν νομίζω.σαν πλειστηριασμός χαλιών ακούγεται....
δεν ξέρω ρε συ Θεοφανία, το σίγουρο είναι ότι στεναχωρώ δυο ανθρώπους...
Τώρα...Quote:
Originally posted by Nora
Όλες οι ηλικίες είναι γαμάτες.:P
Επίσης, γιατί να της συμβεί μία και μοναδική φορά στην ζωή της?
Άνετα την κόβω για 2 και 3 φορές
Μας \"μ@μισες\"...