λλολολολολολολολολ ανωνιμη.τι να κανω πως αλιως να το εγραφα.θα μπορουσα να γραψω ευκ__α λολοολ/
Printable View
λλολολολολολολολολ ανωνιμη.τι να κανω πως αλιως να το εγραφα.θα μπορουσα να γραψω ευκ__α λολοολ/
Όντως Σοφία. Όταν το καταλάβαινα, έλεγα μα καλά πως είμαι τόσες ώρες/μέρες με τους ώμους ψηλά και δεν το έχω καταλάβει;Quote:
Originally posted by Sofia
ειχα ακριβως το ιδιο:)...οταν το ανακαλυψα μου εκανε εντυπωση, πώς δεν το χα καταλαβει τοσο καιρο που με ταλαιπωρουσε. Προσοχη: μιλαω για το \"σωματικο\" κομματι του \"θεματος\".....δεν ειναι εντυπωσιακο, πώς μπορουμε να αφηνουμε ετσι βαρη μεσα μας, χωρις να το συνειδητοποιουμε?Quote:
Originally posted by anwnimi
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε ένταση, αγχωμένη και όχι χαλαρή, είμαι συνεχώς με ανασηκωμένους τους ώμους. Κι αν τους κάνω μασάζ πονάω τρομερά. Ίσως επομένως η έντασή σου λόγω της ψυχολογικής σου κατάστασης να μεταφέρεται εκεί.
Σαν στάση επιφυλακής εμένα μου μοιάζει...:)
Μια φορά πανικούλα, στη σχολή πήγαινα ακόμα, έγραφα ένα μάθημα στο οποίο είχα κοπεί τρεις φορές, πολύ αυστηρός
ο καθηγητής και πριν πάω στη σχολή με έπιασε στο σπίτι τρομερή διαρ. από το άγχος που είχα..
ανωνιμη αυτο με τους ωμους εχω πιασει 3 φορες τον εαυτο μου να τους εχω ψηλα σφθγμενους σαν τον μητσοτακη χααχ χιχιχιχ
Νά\'σαι καλά βρε Μαράκι:))
Απλα σκεφτομουν, πώς οταν αγνοουμε τοσο εντονα κατι σωματικο που ειναι πιο \"απτο\", τοτε ειναι ισως αναμενομενο να αρνουμαστε τις ψυχολογικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε.Quote:
Όντως Σοφία. Όταν το καταλάβαινα, έλεγα μα καλά πως είμαι τόσες ώρες/μέρες με τους ώμους ψηλά και δεν το έχω καταλάβει;
Μαρία
Μ\'αρέσει όμως που το διακωμωδείς, το χιούμορ είναι στοιχείο δύναμης.
Μόνο καλή μου να το χρησιμοποιείς με τη θετική του πλευρά, να δίνεις σε σένα δύναμη, παρά σα μέσο άρνησης.
To λέω γιατί το κάνω κι εγώ, και με τη θετική και με την αρνητική του πλευρά. Απλά αρχικά δεν το έβλεπα.
Σωστή!Quote:
Originally posted by Sofia
Απλα σκεφτομουν, πώς οταν αγνοουμε τοσο εντονα κατι σωματικο που ειναι πιο \"απτο\", τοτε ειναι ισως αναμενομενο να αρνουμαστε τις ψυχολογικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε.Quote:
Όντως Σοφία. Όταν το καταλάβαινα, έλεγα μα καλά πως είμαι τόσες ώρες/μέρες με τους ώμους ψηλά και δεν το έχω καταλάβει;
Καλά εμείς οι άνθρωποι ξέρουμε να αρνουμαστε και να απωθούμε πράγματα πάρα πολύ καλά τελικά...
Quote:
Μαρία
Μ\'αρέσει όμως που το διακωμωδείς, το χιούμορ είναι στοιχείο δύναμης.
Μόνο καλή μου να το χρησιμοποιείς με τη θετική του πλευρά, να δίνεις σε σένα δύναμη, παρά σα μέσο άρνησης.
To λέω γιατί το κάνω κι εγώ, και με τη θετική και με την αρνητική του πλευρά. Απλά αρχικά δεν το έβλεπα.
βρε τι να αρνηθω?σοβαρα δεν εχω κατι που με ποναει μεσα μου και ππροσπαθω να κανω οτι δεν υπαρχει.οκ με πειραξε ο χωρισμος μου με τον Δημητρη αλλα σιγαμην σκασω.εδω ξεπερασα τον πατερα του παιδιου μου.σε ενα αγνωστο στην πυσια θα κολισω που τον ηξερα 2 μηνες?
ΟΚ, χαίρομαι που το έχεις ξεκαθαρίσει πως χρησιμοποιείς το χιούμορ.
Είναι πολύ καλό αυτό.
Σε πιέζω για να είσαι σίγουρη για όσα λες, γι\'αυτό το κάνω. Αν σε τσατίσω πες μου το:)
Οπότε όσον αφορά τις κρίσεις θεωρείς αιτία το χωρισμό απο τον άντρα σου και το ότι σε κακομεταχειριζόταν σωματικά έτσι;
οχι δεν νομιζω.ενταξη ετρωγα και ξυλο οπως εχω ξαναπει αλλαπαιξανε κ αλλα ρολο.οπως οτι εδωσα πανελληνιες στα 27 το οτι πηρα 20κιλα και εχασα 15 κλπ.παντως οσο ειμουν με τον δημητρη ειχα τοσο στρεςκαι αγχος π οποτε βλεπομασταν μετα με επιανε κρηση πανικου.τωρα τπτ μια χαρα ολα.μονο αυτο με τους ωμους.
και δεν με τσατηζεις καθολιωου.εισαι τοσο γλυκια και παντα προθυμη να βοηθησειςπ μονο γλικα και ομορφα αισθηματα μπορω να νιωσω για σενα.αυτο ποτε δεν το εχω δει σε αντρα.μονο οι γυναικες καταλαβενομαστε.
Μαρία μου θα θεωρούσες ωφέλιμο να ψάξεις γιατί:
-αναγκάστηκες να υποστείς τόσο άσχημη συμπεριφορά από τον πρώην σύζυγο;
-γιατί παίρνεις εύκολα κιλά;
-για το θέμα σεξ
-και για το θέμα πανικών με το Δημήτρη;
ή τα έχεις ψαξει;
Αχ σ\'ευχαριστώ και πάλι.
Μου αρέσει να δίνω γιατί μου αρέσει και να μου δίνουν:)
Μμ, είναι οι αλήθεια ότι με την πλειοψηφία των ανδρών τα κανάλια επικοινωνίας είναι πιο δύσκολα.
Ίσως να φοβούνται περισσότερο εκείνοι για την εικόνα τους, ποιος ξέρει, ίσως λειτουργούν αλλιώς, πιο πρακτικά. Χωρίς να το καταδικάζω αυτό, το πρακτικό σε αρκετές περιπτώσεις είναι και αποτελεσματικό. Μάλλον υπάρχουμε και τα δύο φύλα για να συμπληρώνει το ένα το άλλο:)
Τα εχω ψαξει μαζι με την ψυχολογο μου και εχω βρει λυσεις για ολα.προσπαθω τουλαχιστον να τα φτιαξω ολα.αγαπαω πολυ τον εαυτο μου και ψανχω πολυ το καθε τι που με βασανιζει .αχ βρε ανωνυμη μακαρι να σε ειχα διπλα μου να μου δινεις απο κοντα κουραγιο.λολ
βρε λες να μαι λεσβια?αυτο μου ελειπε τωρα αχαχχα