Αέρααααααααααα.....!!!!!!
έλεος δηλαδή...τι άλλο θα δουν τα όμορφα, μεγάλα και αμυγδαλωτά μου μάτια (:P:P)........
νομίζω πως πραγματικά η αδιαφορία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.....
Printable View
Αέρααααααααααα.....!!!!!!
έλεος δηλαδή...τι άλλο θα δουν τα όμορφα, μεγάλα και αμυγδαλωτά μου μάτια (:P:P)........
νομίζω πως πραγματικά η αδιαφορία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.....
Αυτός,αυτός keep με τα G3...Quote:
Originally posted by keep_walking
Ο GOJURYU ηταν αυτος που περιεγραφε κστι για πολεμικα οπλα ή κανω λαθος και εβριζε?
Θυμαμε καλα?
Μηπως ειναι και το ιδιο προσωπο με το Κνιτερ γιατι ημουν πρωινος σημερα και συνδεθηκαν δυο \"πολεμοχαρη\" ατομα μαζι...πολυ μεγαλη συμπτωση.
Arsi μου...καταλαβαίνω αυτό που λες...αλλά σκέψου ότι ακριβώς επειδή έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον ευατό σου, δεν αξίζει να σε τραβάει πίσω και να σε αναστατώνει κανείς, όχι για 1 ώρα, αλλά ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου...
Έχεις δίκιο.thanks.Quote:
Originally posted by Δοδις
Arsi μου...καταλαβαίνω αυτό που λες...αλλά σκέψου ότι ακριβώς επειδή έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον ευατό σου, δεν αξίζει να σε τραβάει πίσω και να σε αναστατώνει κανείς, όχι για 1 ώρα, αλλά ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου...
Aναλογικα να το παρεις υπαρχουν τοσα καλοπροαιρετα ατομα εδω μεσα,παντα αναρωτιομουν καλα οι μ@... που βρισκονται γιατι υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σπανιοι σε αυτο το φορουμ.
Μη μασας Arsi.
Tώρα είδα ότι μου το\'στειλε 5:50 το πρωί.Σύμπτωση με τον knitter..μέσα έπεσες πάλι keep.Quote:
Aναλογικα να το παρεις υπαρχουν τοσα καλοπροαιρετα ατομα εδω μεσα,παντα αναρωτιομουν καλα οι μ@... που βρισκονται γιατι υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σπανιοι σε αυτο το φορουμ.
Μη μασας Arsi.
παντού υπάρχει ένας λαλάκας....
ο καλός λαλάκας έχει διάρκεια.... και ο λαλάκας δεν έχει σύνορα....
δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί...το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους απομακρύνουμε και να αδιαφορούμε....ενίοτε και να τους λυπόμαστε...
Arsi...ψυχραιμίαααααα!!!!!!!!;););)
Δηλαδή εγώ τι να περιμένω από τον knitter που του \"τα \'χωσα\" κανονικά ? Με G3 θα πάω ή θα με χαρακιριάσει ??? Ιδού η απορία....
Έχει όμως κάτι φρούτα κι εδώ μέσα....
Εχει και δυο Kαλασνικοφ saab δεν την βγαζεις καθαρη:p
τα φρούτα είναι παντού...!! γιατί όχι και εδώ...παντού υπάρχει ένα φρούτο!!
απλά είπαμε.....τι άλλο μπορείς να κάνεις? σηκώνεις τον τοίχο σου και αδιαφορείς....
καλασνικοφ....πολυυυυυ ξεπερασμένο....
Δε μπα να χει και μπαζουκα:p,ας περασει απο τα συρματα.
Το μονο κακο ειναι οτι ενα τετοιο ατομο αποτρεπει τις συναντησεις μελων,ενα ψωνιο καταστρεφει τα παντα.
Μπα, αυτοί οι τύποι είναι τόσο θρασύδειλοι, που μόνο εξ αποστάσεως και πίσω από την κάλυψη της ανωνυμίας μπορούν να απειλήσουν...Θα πρέπει κάποτε να ασχοληθούμε με το ψυχογράφημα τους.... Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον η περίπτωση τους , κάτι σαν hannibal lecter ας πούμε... :P
χεχε!!! σωστός!!!Quote:
Δε μπα να χει και μπαζουκα:p,ας περασει απο τα συρματα.
Το μονο κακο ειναι οτι ενα τετοιο ατομο αποτρεπει τις συναντησεις μελων,ενα ψωνιο καταστρεφει τα παντα.
μπα δεν νομίζω ότι εμένα θα με αποτρέψει κάτι τέτοιο αν θελήσω να πάω σε μια συνάντηση....
I do not give a f....(δεν θα το πω!)
Ουτε εμενα θα με απετρεπε...περισσοτερο μα αποτρεπουν αλλοι φοβοι...οπως μια λανθανουσα αγοραφοβια:D