Originally Posted by
Meditation
Εγώ νομίζω πως και εσυ ξέρεις ότι αυτή η σχέση ξεκίνησε λάθος. Ο τύπος φαινόταν από την αρχή ότι δεν ήθελε να μπλέξει σοβαρά. Τουλάχιστον μαζί σου. Μπορεί να έψαχνε μια περιπέτεια ή μία παράλληλη σχέση με μικρούλα έτσι για να χαλαρώνει.
Λες παρακατω ότι δεθηκατε περισσότερο στη πορεία. Εσύ μπορεί να δέθηκες αυτός όμως; επειδή σου γνώρισε τα ξαδέρφια του και επειδή περνάτε κάποιες φορές χρόνο έξω από τη κρεβατοκάμαρα του, δεν σημαίνει ότι είναι και σχέση ολοκληρωμένη,ούτε ότι εκείνος είναι εκεί για σένα 100%.
Όπως σου είπαν παραπανω μπορεί να έχει άλλη παράλληλα με σένα. Μία γυναίκα στην ηλικία του ισως ,που προϋπήρχε ως σχέση και έχει επενδύσει εκεί.Μπορει και όχι. Δεν είναι μόνο τα χρήματα το πρόβλημα. Είναι ότι ο ανθρωπος δεν θέλει να επενδύσει τίποτα σε σένα. Ούτε τον χρόνο του,ούτε τα λεφτά του συνεπώς ούτε και τα αισθήματα του. Και αυτό φαινόταν από την αρχή. Δεν σεβάστηκε το γεγονός να σε περιμένει,κοίταζε την δική του ανάγκη που ήταν να σε ρίξει όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται. Ίσως όπως είπα να έχει σχέση με άλλη,ίσως να μην σε βλέπει σοβαρά επειδή έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας, να σε βλέπει ως παιδί. Και αυτό με τα χρήματα να είναι πρόβλημα γιατί εσύ είσαι φοιτήτρια,αυτός βγαζει λεφτά και μπορεί να έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να τον εκμεταλλεύτεις για τα λεφτά του. Εάν είναι και μισογυνης ειδικά, μπορεί να σκέφτεται από μέσα του ότι εσύ επωφελεισε από τα λεφτά του όπως και αυτός σε θέλει για σεξ και τίποτα παραπάνω. Οπότε χαλιέται και σκέφτεται ότι δεν θα σου περάσει να βάλεις χέρι στα χρήματα που βγάζει.
Η συμβουλή μου είναι να χωρίσεις από αυτον. Αλλιώς θα πληγωθείς. εσύ τον θέλεις αλλα εκείνος οχι τόσο. Και να είσαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά. Όταν κάποιος από την αρχή σου ξεκαθαρίζει ότι θέλει σεξ ενώ εσύ σχέση, τότε μη μπλέκεις μαζί του με την ελπίδα ότι θα θελήσει σχέση. Γιατί θα φας τα μούτρα σου, το πιο πιθανό.