Ε?
Ειπα να ρωτησω δηλαδη δεν σου εχει τυχει?
Με εχει φαει η περιεργεια τωρα...
Printable View
Ε?
Ειπα να ρωτησω δηλαδη δεν σου εχει τυχει?
Με εχει φαει η περιεργεια τωρα...
μα ειπα μου εχει τυχει περιπου 5 φορες να δω ονειραμε το ιδιο σεναριο.αυτος ενοεις?
Οχι να κολλαει το ονειρο και να παιζει το ιδιο κομματι σαν να μην εχει την επιθυμητη καταληξη,και το να ελεγχεις το τι ονειρο θα δεις,το σεναριο επι χρονια σαν παιδι.
Επαιζα θυμαμαι τον σεριφη κατι σαν το \"μικρο σεριφη\" οποιος θυμαται τα βιβλιαρακια.
οχι δεν μου εχει τυχει αλλαμου εχει τυχει να μπορω να ελενξω το ιδιο ονειρο την επομενη φορα π κατι δεν μαρεσει.χαχα.τελευταια βλεπω δολοφονικα ονειρα:P
Δεν μου αρεσει να κοντρολλαρω τα ονειρα...γινονται ανουσια και φτωχα.
keep μην αναλιεις το καθε τι τοσο πολυ.κουραζεται το μυαουδακι σου.μην μου κουραζεσαι.:P
Ψαχνω για καποια απαντηση...δεν ξερω,αλλα τωρα με εφαγε η περιεργεια για αυτο το συγκεκριμενο.
κοιτα αν το εξηγησεις λιγο καλυτερα κατι θα κανουμε λολ
κιπε εχεις γιου του:P
Εμμ, παιδιά δεν ξέρω πάνω σε αυτά που είπατε προηγουμένως τι να πω...η αλήθεια είναι οτι μου βγήκαν αρκετά αυθόρμητα και παρορμητικά τα όσα είπα για την weird (μετά απο το μήνυμα μου είχα κανονίσει να βγω έξω και δεν διάβαζα τόσην ώρα τα μηνύματα σας). Δεν επιδιώκω κάτι πονηρό όμως είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μας γοητεύουν. Θα συμφωνήσω με την weird η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα όμορφη.
Συμφωνώ, άλλωστε χωρίς σκοτάδι το φως από μόνο του δεν θα είχε κανένα νόημα.Quote:
Originally posted by weird
κάθε ομορφιά, έχει και την ασχήμια της, κάθε φως και το σκοτάδι του, κάθε μαγεία και την αλχημεία της...
vince αστα αυτα κατι παραπανω τρεχει :P
το ζω αυτό εδώ και 15 χρόνια...Quote:
Originally posted by keep_walking
Οχι να κολλαει το ονειρο και να παιζει το ιδιο κομματι σαν να μην εχει την επιθυμητη καταληξη,και το να ελεγχεις το τι ονειρο θα δεις,το σεναριο επι χρονια σαν παιδι.
Μερικά μυαλά,Quote:
Originally posted by panikoula
keep μην αναλιεις το καθε τι τοσο πολυ.κουραζεται το μυαουδακι σου.μην μου κουραζεσαι.:P
κουράζονται όταν ΔΕΝ αναλύουν...
αυτό που για κάποιον μπορεί να είναι κούραση,
για άλλον, είναι κάτι άλλο.
Quote:
Originally posted by weird
Μερικά μυαλά,Quote:
Originally posted by panikoula
κουράζονται όταν ΔΕΝ αναλύουν...
αυτό που για κάποιον μπορεί να είναι κούραση,
για άλλον, είναι κάτι άλλο.
και γω ετσι αναλια το καθε τι π μου συνβενει,τα ηθελα ολα στην εντελεια κλπ αλλα διαπυστωσα οτι με κουραζε αυτο πολυ.πρεπει να το αφηνουμε το μυαlο κ λιγο χαλαρο λεμε!:P