Originally Posted by
niaenn
Έχω περάσει κάποια πράγματα τα οποία πιστεύω δεν τα έχουν περάσει μερικοί συνομιλικοι μου. Υπάρχουν και χειρότερα αλλά είναι στην ίδια κατηγορία, ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει βιώσει πολλές δυσκολίες. Αν πιάσει ο καθένας μια τυχαία 20χρονη θα του πει ότι πηγαίνει διακοπές μαζι με παρεες, σπουδαζει, βγαίνει συνέχεια, περιποίηται τον εαυτό της, πιθανόν να έχει και μια όμορφη σχέση, δεν ξέρει τι θα πει κατάθλιψη γκουχου γκουχου. Εγώ δε κάνω καμιά ζωαρα, Άλλοι κάνουν φοιτητική ζωή, σπουδάζουν αυτό που αγαπάνε. Εγώ στη Γ λυκειου, στην χρόνια που υποτίθεται τα δίνεις όλα για όλα και κοιτάς μόνο τους στόχους σου, δεν είχα κάτι να με κρατάει, απορούσα γιατί υπάρχω αν η ζωή είναι τόσο άθλια, άφησα τα όνειρα στα σκουπίδια, είχα αρχίσει να καπνίζω, να πίνω, δεν το κρύβω πως είχα σκέψεις να αρχίσω ουσιες για να απαλυνω τον πόνο και να φύγω από αυτή τη πραγματικότητα έστω και για λίγο, πάλι καλά που δεν έγινε κάτι και ούτε καν τις πλησίασα! Απορώ πως ξέφυγα από αυτή τη φάση και από τότε παλεύω να γίνω πάλι όπως είπες, ξυπόλυτη