@Elena_38 Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφίερωσες.
Μόνο εμένα έχω, δεν σημαίνει πως είναι ρόδινα όλα με την οικογένειά μου, ίσα ίσα αρκετά από τα θέματά μου έχουν ρίζες από την παιδική ηλικία και εξής, μπορώ να συγχωρώ για να προχωρήσω, δεν ξεχνώ. Με τον αδερφό μου έχω καλές σχέσεις με ειλικρίνεια.
Επίσης, σχετικό και το ζήτημα της ηλικίας. Είμαι 25 και πάνω κάτω έχω δει κάποιες συμπεριφορές που οδήγησαν στην απογοήτευσή μου. Είμαι ακριβοδίκαιη, αν έφταιγα κάπου θα το αναγνώριζα. Γνωρίζω πως το γεγονός ότι πια μένω σε αυτή τη περιοχή που μένω και η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης οδήγησαν σε λάθος συναναστροφές, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως φταίνε και οι άλλοι. Δεν ζητάω χάρες ή φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση, θέλω ειλικρίνεια και να μην γίνονται παιχνίδια μυαλού ή εκμετάλλευση. Βέβαια η απογοήτευση σε μια φάση έριξε τον πήχη πολύ χαμηλά.
Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν εξαιρετικά άτομα στον κόσμο, αλλά δεν νομίζω πως θα γνωρίσω κάτι σαν αυτό που εκτιμώ εγώ. Δεν μηδενίζω τους ανθρώπους που είχα συναναστροφή, δεν είναι και πολλοί, απλά θεωρώ δικά τους προβλήματα που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τους έχουν οδηγήσει σε κάποιες συμπεριφορές. Απογοητεύομαι μετά από λίγο, μου συμβαίνει πάντα. Πλέον δεν μπορώ κάποια πράγματα, δεν μπορώ να συμβιβαστώ πάλι και να γυρίζω με την αίσθηση πως πάλι έκανα την ηλίθια για να αποδείξω σε μένα κάτι και μένει το κενό. Απελευθερώθηκα κατά πολύ όταν ομολόγησα στον εαυτό μου αυτές τις αλήθειες φέτος.