-
Λες κάπου ότι νιώθεις καλά όταν βοηθάς τους άλλους αλλά τώρα δεν έχεις χρήματα να βοηθήσεις.να αυτή είναι μια από τις λάθος πεποιθήσεις που κουβαλάς στο μυαλό σου κ μαζί με άλλες λάθος αντιλήψεις που έχεις καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα κ αναγκαστικά επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία σου ή αυτοεκτίμηση σου κ κατά συνέπεια κ οι πράξεις σου. Καμία φορά η καλύτερη προσφορά κ βοήθεια που δίνουμε σε κάποιον είναι να του γνωστοποιησουμε ότι τον αγαπάμε να του πούμε δύο κουβέντες όμορφες μια χαμογελαστή κ δυνατή καλημέρα. Τα συναισθήματα είναι μεταδοτική όταν χαρίσεις το χαμόγελο σου σε κάποιον αυτομάτως του προσφέρεις λίγο χαρά. Δεν είσαι κ στην πιο εύκολη ηλικια κι εγώ στα 18 ένιωθα χαμένη κ δεν χρειάζεται να τα φτιάξεις στη ζωή σου όλα με τη μία. Ένα ένα βήμα ακόμα κ πολύ μικρό. Μπορείς να τα καταφέρεις όλα είναι στο μυαλό μας, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Διάβασε βιβλία προσωπικής ανάπτυξης κ αυτό βελτίωσης θα σε βοηθησουν
-
Κοπελα να εισαι καλα να τα καταφερνεις.!!! Εγω αδυνατω να κανω βηματα για τον ευατο μου...