Originally Posted by
Macgyver
Δεν βλεπω μονο την αρνητικη τους πλευρα μαριλου, δεν ειμαι αρνητικος ανθρωπος , ουτε καταστροφολογος , αλλα μην καταδικασουμε τις παλιες εποχες ως υποδεεστερες ........η ως δυστυχεστερες , αν θες.......η καθε ανακαλυψη εχει τα θετικα της και ταρνητικα της αλλωστε ......η οποιαδηποτε ανακαλυψη.......οι ηλ. υπολογ. εχουν εξελιχτει σε μαστιγα για την νεα γενια , και οχι μονον αυτη , που εχει εθιστει στην χρηση η καταχρηση τους .................. για μενα ειναι ενα καλο εργαλειο, για να πληρωνω λογ/μους , και ναχω αντι για μια εγκυκλοπαιδεια που θα ζυγιζε 1000+ κιλα , εχω το γκουγκλ, αλλα ως εκει , δεν εχω σμαρτ φον, ουτε συμμετεχω σε σοσιαλ μιντια , τα θεωρω παρακμιακα .........ακομη και ταεροπλανο θεωρω σπουδαια εφευρεση , δεν εφευρεθηκε για να βομβαρδιζει , κι ομως ................... και με την ανακαλυψη του πετρελαιου ως κινητηριος δυναμη για κινηση αυτοκινητων , και αλλων μεσων , καταστρεψαμε το κλιμα ...................... εβλεπα σενα ντοκυμαντερ οτι πρωτη φορα στα εκατονταδες χιλιαδες χρονια υπαρξης του στην γη , ο ανθρωπος επενεβη με καταστρεπτικο τροπο στο κλιμα , τα τελευταια 120 χρονια εγινε αυτο .............οσο για την προοδο της ιατρικης , που με την εφευρεση των αντιβιοτικων , δλδ. διπλασιασμο του Μ.Ο. ζωης , παραγιναμε πολλοι σε αυτον τον πλανητη , και δεν μπορει να μας θρεψει ολους ......οπου εχει παει αυτο το ον, ο ανθρωπος , για καποιο αγνωστο λογο, σπερνει τον θανατο......δεν τοκανει κανενα αλλο ον αυτο .....
οντως , ολα εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα ,........... ειμαι ρεαλιστης ομως , εσυ θα με αποκαλεσεις αρνητικο, ξερω .......................
ο πολιτισμος μας ΄ ξυπναει ΄ρετροιους , σαν το AIDS η τον covid 19 , ναι υπηρξαν πριν απο εκατομμ. χρονια , ποσους αλλους θα ' ξυπνησουμε ' αραγε ?