Marilou ! εγραψες παρα πολλα! οπου σχεδον τα πιο πολλα αναφερουν το ποσο αψογος ειναι ο εαυτος σου! μακαρι να εισαι ετσι.
Αυτο που αναφερα εγω κι επιμενω ειναι οτι η συγκεκριμενη υπερδυναμη οπου αναφερεις ειναι πειραμα οπου υπηρξε στα 1960 και 1970 απο τισ ΣΙΑ ΗΠΑ, με σκοπο την επεμβαση στην σκεψη των ανθρωπων χωρις οι ιδιοι να μπορουν να το καταλαβουν! Το ιδιο προσπαθησαν και στην αλλη πλευρα δυστυχως διοτις προσωπικα ειχα μια αγαπη για την ΕΣΣΔ, αλλα δυστυχως και αυτοι προσπαθησαν να κανουν το ιδιο πραγμα.Αυτη η επιστημονικη προσπαθεια ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει για τα ανθρωπινα προσωπικα δεδομενα, για την ιδιωτικη ζωη του ανθρωπου! Αυτο αναφερα και σε αυτο παραμενω! οταν λοιπον διαβασα οτι ονειροσου ηταν να μπορουσες να καταφερεις αυτο το πραγμα ακομα και για χαβαλε ανατριχιασα και εγραψα το οτι ειναι αθλιο.
Οσο για το Μουσολινι ,το κομματου τους Partito Nazionale Fascista, την μαυρη ταξιαρχια , η αλλαγη του απο αναρχικος σε εξουσιαστη ειναι σχιζοφρενης ! μπορει να εχω πολλα θεματα με την οικογενεια μου,αλλα θα ειμαι παντα υπερηφανος για την ιδεολογια τους κι για την οπτικη τους προς τους συνανθρωπους μας, ετσι απο μικρος ,ακουγα τους θειου μου και τις θειες μου να λενε ιστοριες για εξοριες, φυλακες ,κι για ανθρωπινα δικαιωματα! απο πολυ μικρος λοιπον εμαθα οτι η εκμετλευση ανθρωπου απο ανθρωπο ειναι κακο πραγμα κι αλλα πολλα! δυστυχως ομως ταυτοχρωνα δεν με εμαθαν να πηγαινω εκκλησια , βαφτηστικα πολυ αργα για την ηλικια μου κι με την επεμβαση της γιαγιας μου! δεν μου εμαθαν να ειμαι χριστιανος απεναντιας ελεγαν οτι ειναι λαθος, δεν με εμαθαν να αγαπω την Ελλαδα διοτις ελεγαν οτι ανηκουμε στο προλεταριατο κι οχι σε καποιο εθνος! ολα αυτα δυστυχως ηταν λαθη που με εκαναν να μαθω πολυ μεγαλος το τι σημαινει εκκλησια και χριστιανισμος ! Τελος, οσο για τον πνευματικο μου, πλεον δεν εχω σχεσεις μαι του διοτις επεμβει στην σχεση μου με την πρωην κοπελα μου και τησ ειπε οτι δεν πρεπει να ειναι μαζι μου ! οπως κι σε εμενα ειπε οτι αν την αγαπω πρεπει να την αφησω λογο του οτι της κανω κακο! Το αποτελεσμα ηταν να γινει αυτο που ηθελε αλλα χωρις την αμεση θεληση μου, αυτο με ενοχλησαι παρα πολυ! και μαζι με αλλες συμπεριφορες του τον παρατησα! αρα δεν ειμαι ουτε φανατησμενος ,ουτε εχω παρωπηδες, μπορω να φυγω απο καποιον που βλεπω λαθος.
Ομως ,αν περιγραφω τον χριστιανισμο με τετοιο τροπο που δειχνει οτι ειναι δυσκολο να γινεις μερος του δεν φταιω εγω, ετσι ειναι, ειναι η πιο δυσκολη θρησκεια! οταν σου λεει οτι πρεπει να αντιμετωπιζεις τους ανθρωπους γυρο σου σαν να βλεπεις στο προσωπο τους τον Χριστο! για πες μου πως θα το κανεις αυτο? εδω εσυ! στο φορουμ χωρις να με εχεις καν δει, χωρις να σε εχω βλαψει κι βγαζεις μενος απεναντι μου! που να σου εκανα κακο?? θα μπορουσες μετα να με δεις ως Χριστο???