Παιρνω αντικαταθλιπτικα εδω και περιπου 2,5 με 3 χρονια. Οπως εχω αναφερει ξανα εξαιτιας κοντευω τα εκατο κιλα (οχι οτι με νοιαζει πλεον αφου δεν ειμαι ωραιος στο αλλο φυλο) καιεχω χασει την στυση μου.
Quote:
Originally Posted by
Marilou
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σου εύχομαι !
Εντάξει μην απογοητεύεσαι βρες μια άλλη και μην βιάζεσαι όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία σου.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτή την στιγμή που ακόμα και σε μια αίτηση μπερδευσαι ότι το μυαλό σου δεν είναι στα καλυτερα του .
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι έξυπνος και ότι δεν αξίζεις ..Σημαίνει ότι αυτή η κολοκαταθλιψη σε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον προτεραιότητα σου πρέπει να γίνει να βγεις από αυτή και όχι ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός ..
Είχες αναφέρει ότι είσαι σε αγωγή .
Για πες μου την ακολουθείς πιστά ή την έχεις παρατήσει?
Σε αυτή πρέπει να δώσεις βάση τώρα ώστε να καθαρίσει το μυαλό σου και μετά θα έρθουν και όλα τα άλλα.
Κάνε σε παρακαλώ και κάτι άλλο το οποίο πιστεύω θα σε βοηθήσει .
Μίλησε με την διαχείρηση να αλλάξεις το Νικ σου ..
Δεν βοηθάει βρε καλό μου....Ακόμα και εδώ όταν μπαίνεις και βλέπεις αυτό,πόσο να σου δώσει ώθηση να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον ευατο σου?
Μην δίνεις πάτημα στην σκέψη σου βλέποντας αυτό το Νικ για επιπλέον άκυρα σενάρια που ειδικά σε αυτή την φάση δεν θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω..
Ξεκινά να ασχολείσαι με αυτό το κομμάτι ,βάλε στην άκρη τα πάντα και κοίτα να δυναμώσεις ψυχολογικά .
Καλη σου μερα, καλη μου μαριλου!
Ναι, την αγωγη την ακολουθω πιστα οπως μου ειπε ο ιατρος (2 Depakine, 1 Ladose και 1 ενεση Risperdale καθε 15). Δεν τολμω πλον και να την παρατησω γιατι οταν μια φορα το εκανα, συνεχως εκανα εμετους και δεν μποουσα να φαω.
Ζητησα απο την διαχειριση να αλλαξω το νικ σε Ηλιαχτιδα.