Originally Posted by
Yugi m
Το σκραμπ τι είναι? Η ιατρική στολή?
Και πάλι βρε θεματοθετη μου, και μια φορά την εβδομάδα να βλέπετε κι εσύ να είσαι αλλου, δεν δικαιολογείται. Δείχνει σχέση που έχει λήξει ουσιαστικά, απ'λα το ζευγάρι δεν το παραδέχεται και μένει μαζί μηχανικά. Όπως οι γονείς σου ένα πράγμα, που ουσιαστικά μετά πο λίγο εμέναν παντρεμένοι γιατί θα σκέφτονταν που να τρέχουμε τώρα να χωρίζουμε. Είχαν βολεύει κιόλας και τέλος. Το ίδιο κι εσύ. Αλλά το θέμα είναι οτι εκείνοι ήταν και παντρεμένοι με παιδιά. Και αρχικά μπορεί όλα να ήταν κομπλέ. Και ήταν και σε μεγαλύτερη ηλικία. Και ο ένας από αυτούς δεν σκεφτόταν κάποιον άλλον τόσο πολύ. Σε εσένα δεν υπάρχουν αυτά. Για αυτό σου λέω είναι πιο τίμιο να μιλήσεις στην κοπέλα και να το ληξετε. Ουσιαστικά δεν θες να δεις κάποια πράγματα βρε θεματοθετη μου.
Κράτα την φράση σου "και ίσως δεν θέλω να ξέρω". Αυτό είναι το θέμα. Δεν ΘΕΣ να παραδεχτείς στον εαυτό σου κάποια πράγματα. Αλλά δεν μου λες, καλύτερα δεν είναι τώρα που είσαι νέος και μπορείς πιο εύκολα να δουλέψεις με τον εαυτό σου? Καλύτερα δεν είναι μια τελειωμένη ουσιαστικά κατάσταση να λήξει τώρα, απ' ότι να λήξει σε μερικά χρόνια, όταν θα είστε πιο δεμένοι με την κοεπλα σου, εκείνη θα έχει όνειρα και μπορεί να έχει προκύψει και παιδί?
Σου είπα, κι εγώ το έκανα αυτό όταν ήμουν πιο νέος. Μετριέται τα θέματα στις καλένδες για να είμαι λίγο ήρεμος στο παρόν. Όμως να σου πω κάτι? Σε μια φάση κατάλαβα ότι αν το κάνεις αυτό, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να υποχρεώνει τον εαυτό σου σε έναν αργό, κινεζικού τύπου θάνατο. Η αν όχι θάνατο σε μαρτύριο της σταγόνας.
Σου είπα το πιο δύσκολο απ' όλα δεν θα είναι ο χωρισμός με την κοεπλα. Αυτό θα ήταν ένα βήμα. Προσωπικά θεωρώ ότι αν ήσουν σινγκλ θα το έπαιρνες πιο χαλαρά, για αυτό και σου είπα να το λήξεις. Ωστόσο, αυτό θα είναι μόνο το ένα βήμα. Το επόμενο θα είναι να σκεφτείς και να αποδεχτείς ότι ελκεσαι ερωτικά ΚΑΙ από άτομα του ίδιου φυλου. Είναι μεγάλη αλλαγή, μπορώ να το καταλάβω ως ένα βαθμό, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να το δουλέψεις τώρα με τον αυτό σου, πάρα όταν θα γίνεις σαράντα Πλας και θα σου σκάσει πάλι κανένας άλλος κούριερ. Και σου ξαναλεω μπορεί να είσαι παντρεμένος με παιδιά, σκυλιά, γατιά. Τι θα κάνεις τότε? Όλη τη ζωή σου θα καταπιέζεις αυτό που είσαι?