χεχε!!! researcher, δεν ξερεις:)????????
Printable View
Quote:
Originally posted by Sofia
οχι, δεν ξερω....
ααααα!
μπορω να μαθω παρακαλω?
Πάντως κ εγώ που έχω πληγωθεί πολύ,ειδικά από γονείς έχω μια τάση να \'προστατευομαι\' να μην πονέσω.Φοβάμαι την αγάπη για τον μεγάλο πόνο που εσφαλμένα νομίζω ότι κρύβει.
Αλλά προσπαθώ να δω πως κάποιοι άνθρωποι που δε μου φέρθηκαν καλά δεν είναι το σύνολο.
Αυτή η συνδεσμολογία που λες Σοφία(πόνου-αγάπης) είναι μεγάλο στοπ για τη ζωή μου αλλά ευτυχώς τουλάχιστον αρχίζω κ βρίσκω το δρόμο μπας κ σπάσω τον σύνδεσμο.
Ναι υπάρχει κ πόνος στην αγάπη αλλά όχι τόσο τραγικός όσο φοβάμαι.
Αλλά κ που φοβάμαι πάλι αφήνομαι κ τελικά λόγω της συνδεσμολογίας βρίσκω κ τα ανάλογα άτομα να την επιβεβαιώσουν.....
Να μην είμαι άδικη,όχι πάντα....
γλυκια μου researcher, αποκλειεται να γνωριζω κατι που εσυ αγνοεις:)
αλλα αν φοβασαι να ζησεις, αν νιωθεις δλδ εγκλωβισμενη με καποιον τροπο, εχεις σκεφτει τί σε κραταει? τί σε αποτρεπει να ζησεις αντι να εισαι τοσο επιφυλακτικη?
Arsi κ Sofia
η αληθεια ειναι πως κι εγω βλεπω γυρω μου να υπαρχουν γλυκυτατοι ανθρωποι που να εκδηλωνουν την αγαπη τους
με καθε τροπο
ωστοσο καποιο ποσοστο φοβου εχει παραμεινει και μαλλον αυτο ειναι εμποδιο στο να ζησω
με περισσοτερη
αγαπη
lets go again psychotherapy...I will at least!
ευχαριστω
researcher, δεν ειναι κακο αυτο. Ειμαι σιγουρη πώς θα εχεις πολυ καλους λογους για να το κανεις αυτο. Ασυναισθητα ισως αυτοπροστατευσαι.
Ειναι ωραιο ομως να ψαξεις να δεις πώς αντιδρας ετσι κ τι σε ωθει σ αυτον τον τροπο...:)
ναι...θα το κανωQuote:
researcher, δεν ειναι κακο αυτο. Ειμαι σιγουρη πώς θα εχεις πολυ καλους λογους για να το κανεις αυτο. Ασυναισθητα ισως αυτοπροστατευσαι.
Ειναι ωραιο ομως να ψαξεις να δεις πώς αντιδρας ετσι κ τι σε ωθει σ αυτον τον τροπο...:)
για να ξερω κ τι μου συμβαινει αφου δε μου λες και συ αν θα ζησω...
και εν τελει θα ηθελα να προχωρησω και περα απο το φοβο
και απο αυτα που με κρατουν χωρις να θελω , πισω
researcher, ο ανθρωπος που εχει τη δυναμη να δει τετοιες αληθειες για την ζωη του κ οτι τον αφορα...οχι ζει απλα, αλλα ζει κ πιο ομορφα:)
ελπιζω να μας λες πώς πάει:)
αχ μακαρι να βολεψει να ξαναρχισω
και θα σας λεω!
Πολύ καλό αυτό!πάντα βοηθάει η δουλειά με τον εαυτό μας.Quote:
Originally posted by researcher
lets go again psychotherapy...I will at least!
Μόνο να προσέξεις τον ειδικό που θα βρεις...χεχεχε γιατί πρόσφατα είχα ξαναξεκινήσει κ εγώ κ σταμάτησα πριν συμληρώσω καν 2,5 μήνες....κ πάλι στο ψάξιμο.....
Να ζητάμε τα πτυχία παιδιά!Θα αναγκαστούμε να το κάνουμε κ αυτό νομίζω.....
Τα πτυχια που πρεπει να αναρτωνται. Κ σε περιπτωσεις ψυχοθεραπειας, να ζηταμε να μαθουμε για την προσεγγιση που ακολουθειται, ποσο διαρκει συνηθως...Και βεβαια το σχετικο πτυχιο που ειναι απαραιτητο αν θελουμε να ξεκινησουμε ψυχοθεραπεια με τον ειδικο που επιλεγουμε.
Το γραφω γιατι γνωριζω περιπτωσεις ψυχολογων που ανοιγουν γραφειο (νομιμα), μα κανουν ψυχοθεραπεια (παρανομα) χωρις να εχουν την αναλογη εκπαιδευση.....
Ε, κ επειδη το νομοθετικο πλαισιο ειναι χαλαρο, οι ελεγχοι απουσιαζουν, καποιοι ασυνειδητοι επαγγελματιες ψυχολογοι κατα τα αλλα, αποφασιζουν να το εκμεταλλευτουν στο επακρο...Δλδ να εκμεταλλευτουν την ανθρωπινη αναγκη για διεξοδο....Λυπηρο! Τουλαχιστον....
Αγγληστι: sad....pathetic...
Μάλλον σε έναν τέτοιο έπεσα........
Ευτυχώς είχα εμπειρία κ κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά,αν κ αμφιταλαντεύτηκα ένα διάστημα κ ένιωθα κ χειρότερα,πολύ χειρότερα....
Άραγε κάποιος που δεν έχει καθόλου εμπειρία από ψυχολόγους θα το καταλάβαινε....ή θα πίστευε πως αυτή είναι η συμπεριφορά των ψυχολόγων γενικά?
....κ το λυπηρό είναι πως στο μέρος που βρίσκομαι είναι μονοπώλειο.....
ειναι λυπηρο το να ειναι μονοπώλειο ενας ασυνειδητος επαγγελματιας....
πιστευω πώς μετα απο καποιο διαστημα, μπορει κ να γινει αντιληπτο αυτο το κενο γνωσεων. απο την αλλη κ πάλι ειναι εξαιρετικα ανεντιμο κ αδικο...
Eίναι λεπτά τα ζητήματα ψυχής.Κάπου διάβασα,μπορεί κ εδώ στο φόρουμ,πως ένας ψυχοθεραπευτής είναι σα να κάνει εγχείρηση στην ψυχή.Ας φανταστούμε ένα κακό χειρούργο τι ζημιά μπορεί να κάνει.....Quote:
ειναι λυπηρο το να ειναι μονοπώλειο ενας ασυνειδητος επαγγελματιας....
πιστευω πώς μετα απο καποιο διαστημα, μπορει κ να γινει αντιληπτο αυτο το κενο γνωσεων. απο την αλλη κ πάλι ειναι εξαιρετικα ανεντιμο κ αδικο...
Καλή ιδέα θα ήταν να είχαμε ένα μόνιμο θέμα να γράφουμε εμπειρίες κακών ψυχολόγων,ώστε να αλληλοενημερωνόμαστε κιόλας.......
o φοβος που κατοικοεδρευει μεσα μας, και ειναι εμποδιο για να ζησουμε με μεγαλυτερη ελευθερια ειναι κ σημα για τον λογο αυτο. συμπτωμα ισως εσωτερικης αναγκης οτι κατι γινεται εδω, κατι δεν παει καλα.Quote:
Originally posted by researcher
η αληθεια ειναι πως κι εγω βλεπω γυρω μου να υπαρχουν γλυκυτατοι ανθρωποι που να εκδηλωνουν την αγαπη τους
με καθε τροπο
ωστοσο καποιο ποσοστο φοβου εχει παραμεινει και μαλλον αυτο ειναι εμποδιο στο να ζησω
με περισσοτερη
αγαπη
οι ανθρωποι που μπορει να βρεθουν στο διαβα μας, αν εχουμε την διαυγεια να διακρινουμε την μοναδικοτητα τους κ να επιλεξουμε αυτους που μας ταιριαζουν, μπορουν να βοηθησουν στο να ανοιχτουμε, να μειωσουμε τον φοβο....ομως αυτος θα ναι ακομα εκει κ θα μας κανει να ορθωνουμε κ παλι τις αντιστασεις μας. Την δουλεια πρεπει να την κανουμε (και παλι) εμεις. Να αφουγκραστουμε καλυτερα κ πιο ολοκληρωμενα τον εαυτο μας με τους φοβους του κ τί σηματοδοτουν για τον καθενα μας.