Originally Posted by
Yugi m
Χαχαχα ας γελάσουμε και λίγο, καλό μας κάνει. Και στο μεταξύ λίγο καιρό δουλεύω αυτόματο διορθωτή και με έχει κάνει ρεζίλι κάνα δυο φορές.
Όντως ήταν λόγια του αέρα. Απλα, φτάσαμε να πιστεύουμε αυτό που είχε πει δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς, ότι ",ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα καταντάει αλήθεια". Μόνο που δεν είναι αλήθεια. Για αυτό πιστεύουμε σε αυτό. Ουσιαστικά,κάπως σαν να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας είναι, κάτι που δεν βοηθάει. Αλλά, όπως και να έχει, κερδισαμε σε εμπειρία και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στο μέλλον.
Στην δική μου περίπτωση, όχι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Και εκ των πραγμάτων και επειδή μετα από όσα έγιναν και ειπώθηκαν, δεν το θέλω. Και φυσικά νομίζω είναι και η καλύτερη λύση.
Στην ερώτηση σου μετά από ποιο διάστημα νιώθω καλά, πρέπει να μου πεις πως ακριβώς εννοείς το καλά. Αν το εννοείς να το έχω πάρει απόφαση, είμαι και τώρα. Αν εννοείς να μην το σκέφτομαι καθόλου μα καθόλου, μπορεί να περάσει και ένας μήνας ακόμα. Αν εννοείς να την ξαναδώ από κοντά και να είναι σαν να μην τρέχει τίποτα, πάλι θα χρειαστεί ίσως λίγο διάστημα. Αλλά αυτά διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και από σχέση σε σχέση.
Εσύ πόσο διάστημα θα ήθελες ας πούμε?
Χμ, αν δεν σε τρελαίνουν τα βιβλία, θα σκεφτώ κάτι άλλο. Μαγειρική ίσως? Η εξάσκηση της με κάποια βίντεο στο γιουτιουμπ. Δεν ξέρω πόσο καλή μαγείρισσα είσαι βέβαια, μπορεί και να μην το χρειάζεσαι. Η αν είσαι και η ίδια σεφ:P