Καλησπερα κι απο εμενα .Νομιζω οτι η Μπου και η θεραπευτικη της ακολουθια που κανει θα πρεπει να εχει και την αμεση επικοινωνια αλλα και γνωση των γονιων της η καποιου πολυ δικου της ανθρωπου.Διοτις εα ισχυουν αυτα που γραφει η ιδια η ΜΠΟΥ, αλλα αν τα κοιταξουμε και μονοι μας λιγακι στα προηγουμενα μηνυματα και θεματα της, θα δουμε οτι δεν παει και πολυ καλητερα. Οπως λοιπον παρατηρουμε εναν ασθενη για την προοδο που κανει σε μια θεραπεια και μας λενε (το λεω ως ασθενης, ως παθον δλδ) λενε αν περνουμε τα φαρμακα μας σωστα σε δοσολογια, στις ωρες που πρεπει , εαν ακολουθουμε τις οποιες εργασειες που μας βαζει ο θεραπευτης να κανουμε, εμενα π.χ. μου εβαζε να γραφω καποια συγκεκριμενα συναισθηματα μου που ειχα σε καποιες συγκεκριμενες στιγμες και να τα εξεταζει, η να γραφω καποια πραματα που επρεπε να κανω μεσα στις επομενες δεκα μερες και αναλογα εαν τα εκανα η πως τα εκανα.Ολα αυτα ομως πρεπει να εχουν και την γνωση των δικων μας, διοτι και ο θεραπευτης ανθρωπος ειναι,κι αυτος πρεπει καπως να ελεγχεται για το αν αποδιδει σωστα! Αν λοιπον ο ασθενης ειναι απολυτος σωστος, αν κανει ακριβως οτι του ζηταει ο γιατρος του αλλα τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου ειναι σχεδον χειροτερα καποιος θα πρεπει με νηφαλιοτητα να το τσεκαρει αυτο κι να επεμβει! Διοτις και υπαρχουν αλλες θεραπευτικες μεθοδοι για τις οποιες ψυχικες παθησεις που μπορει να κανουν καλητερα αλλα και υπαρχουν αλλοι γιατροι - ψυχοθεραπευτες που μπορουν να κανουν καλητερα την δουλεια .
Εδω θελω να τονισω ως δεν κρινω το συγκεκρημενο γιατρο! αλλα νομιζω οτι θα πρεπει βρε ΜΠΟΥ να εισαι πιο δεχτικη στους γονεις σου, επειδη εχω διαβασει μηνυματα σου που ηταν απαξιοτηκα για τους γονεις σου,αλλα αλλες φορες εχω δει να γραφεις "ζεστα" λογια για τη μαμα σου, αυτο δειχνει οτι υπαρχει ενδιαφερον απο μερος τους, βεβαια δεν ξερουν πως να φερθουν, και θα κανουν λαθοι στην συμπεριφορα τους,και πανω στην πικρα τους μπορει να τους φυγει καμια λαθος κουβεντα! αλλα δεν νομιζω βρε ΜΠΟΥ να μην σε αγαπανε! δεν νομιζω να μην ανταλαζαν με τα παντα το να σε εβλεπαν μια χαρα εσενα! Αρα το μοναδικο πο τολμω να επεμβω στην δικη σου υποθεση, διοτις μεχρι σημερα απλα καταγραφω τα πραματα υποκειμενικα, η μιλαω για γενικα προβληματα μεσα απο την δικησου φαση, η μοναδικη λοιπον επεμβαση μου που κανω ,και που παιρνω το θαρρος να σου πω ειναι να προσπαθησεις να φτιαξεις οσο μπορεις τις σχεσεις σου με την μαμα σου ειδικα!