Στην πρώτη σου φορά κορίτσι μου και γενικά ,για την κάθε σου φορά σε αυτό το θέμα θα το αποφασίζεις εσύ και μόνο εσύ .
Κανένας άλλος ..Ίσα ίσα ο τύπος και ο κάθε άντρας που θα επιλεγεί να είναι δίπλα σου θα πρέπει να σε σέβεται και να σε ακολουθεί σε αυτό το θέμα .
Άλλο να ερχόσουν εδώ και να μας έλεγες ναι τον αγαπώ και θέλω όσο και εκείνος να βρεθούμε και να προχωρήσουμε και άλλο αυτό που λες ...
Φυσικά και έχετε θέμα με την ηλικία ..
Τα τέσσερα χρόνια σίγουρα δεν είναι τίποτα .
Η δεδομένη χρονική διαφορά είναι αυτό που καθορίζει την όλη κατάσταση ..
16 είσαι κοριτσάκι μου ..κοινός παιδί ακόμα ..
Ξέρεις τι έχεις να ζήσεις ακόμα?
Γνωρίζεις ότι ακόμα το σώμα σου δεν έχει τελειοποιηθεί ώστε να ζήσεις αυτό που θέλεις στο βαθμό που πρέπει για να έχεις μια περαιτέρο υγιή και όμορφη σεξουαλική πορεία ?
Η πρώτη φορά οπότε και να είναι πρέπει να είναι μοναδική για εσένα και να γίνει με ήρεμο και αβίαστο τρόπο .
Αυτό να το θυμάσαι ...
Παραδέχεσαι πιο πάνω ότι ο τύπος είναι χειριστικος και εκβιαστικος απέναντι σου ...
Είσαι σίγουρη αν πας σπίτι του ότι θα σεβαστεί την απόφαση σου να μην προχωρήσεις ?
Είσαι απόλυτη σε αυτό?Νοιωθεις ασφάλεια να πας και να πετάξεις μια απλή δικαιολογία και ότι μπορεί να είσαι καλυμμενη με αυτή ?
Πρόσεχε μην παρασύρεσαι εφόσον αναγνωρίζεις πολύ σοβαρά θέματα που έχει αυτός ο ανθρωπος ...
Γράφεις κάτι που ίσως δεν δόθηκε και πολύ σημασία ..
Τι εμπειρία έχεις ζήσει η οποία σε έχει σημαδέψει?
Μήπως αφορά αυτό το κομμάτι?