Originally Posted by
giorgos panou
Κατερινα , μερικες φορες πρεπει να σκεφτομαστε λιγο πιο αντικειμενικα, να μπορουμε να βγαινουμε και να βλεπουμε το προβλημα σαν παρατηρητες, να θετουμε ερωτηματα ως τριτοι, "ειναι στραβος ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε?"
Δεν ριχνω σε εσενα κανενα φτεξιμο απλα προσπαθησαι να το δεις λιγο πιο σφαιρικα και να βρεις την πιο ευκολη και πιο πρακτικη λυση.Δεν μπορουμε να αλλαξουμε τους ανθρωπους γυρο μας ολους μαζι, μερικες φορες ειναι πιο ευκολο να αλλαζουμε και εμεις λιγακι τουλαχιστον να ψαχνουμε την μεση.
Θελω να πω οτι οταν μια κοπελα στην ηλικια σου, μια κοπελα χωρις καποιο προβλημα σημπεριφορας, με εξυπναδα, με εξωτερικη εμφανηση αρκετα καλη -συμφωνα με τα λεγομενα σου- μια κοπελα δλδ που η ζωη και ο Θεος ηταν ανοιχτοχερα μαζι της .Πως γινετε να μην εχεις φιλες φιλους που να γεμιζουν το σπιτι σου συνεχως, που να βλεπετε ταινιες να βγαινετε βολτες! Το λεω αυτο διοτις βλεπω στην δικη μου κοινωνια γυρο μου, κοπελες οπως εσυ που εχουμε ειτε στην παρεα μας ειτε ειναι γνωστες μας και δεν μπορω να φανταστω καποια απο αυτες χωρις καμια φιλη η παρεες.Δεν λεω μονο ερωτικες σχεσεις .Εκτως α αφοσιονοσουν υπερβολικα στα αγορια σου με αποτελεσμα να εκανες στην ακρη ολες τις φιλες και καθε παρεα! Αυτο το εχω πετυχει, υπαρχουν κοπελες οπου πεφτουν με τα μουτρα σε μια σχεση και ξεκοβουν απο ολους!σε αυτες τις περιπτωσεις οντως σαν χωριζουν μενουν μονες τους διοτι ειναι απολυτα λογικο ,δεν γινετε να εχουμε φιλους αλακαρτ. Αλλα οι συγκεκρημενες κοπελες αρεσκοντε στην μοναχικη τους ζωη , εσυ δειχνεις οχι! για αυτο και μου κανει εντυπωση το θρεντ σου.
Συγνωμη αν περναει καποιο λαθος απο το μηνυμα μου,απλα εκφραζω χωρις λογοκρησια τις ερωτησεις μου και με την απολυτη αλληλεγγυη προς το θεμα σου.