Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by kyknos25
πρεπει να μαθεις αγαπητη/ε μου οτι ο κρινος επιλεγει τη θεση που θελει να βρισκεται με αυτα που λεει κ με το να εναντιωνεται στο οτιδηποτε.αλλα δε με νοιαζει δε γινεται να λεει διαφορα κ μετα ναναι ο καλος.
δεν αξιζει να ξαναασχοληθω μαζι του.
1. οταν ψιλοβρεχει μην νομιζεις οτι φταιει παντα ο καιρος.
2. δυστυχως γινεσαι απαραδεκτα εμπαθης και καρφωνεσαι,
αν το φροντιζες αυτο, ενδεχωμενα να σε υποστηριζε καποιος κοσμος.
3. Δεν ξερω πως αποκτησες το προβλημα, αλλα φερεσαι σαν μικρο παιδι, ψαχνωντας για καλους και για κακους στη ζωη σου.
Δεν υπαρχουν ουτε καλοι ουτε κακοι, απλα διαφορετικες γνωμες.
Εσυ δυσκολευεσαι να το αποδεχτεις αυτο, πιστευω οτι θα πεθανεις ετσι οποτε δεν εχει νοημα περαιτερω συζητησης.
4. Το οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου, το εχεις γραψει καμποσες φορες. Περα του οτι κατανταει ρετρο να το επαναλαμβανεις, γινεται και πολυ παιδικο.
Κατα βαθος πιστευω οτι δεν φταις εσυ για τα λαθη σου, αλλα δεν μπορω να ασχολουμε και συνεχεια μαζι σου επειδη ειτε πληγωθηκες ειτε εισαι κακομαθημενη ειτε οτι αλλο συμβαινει.
5. Μην ξανασχοληθεις μαζι μου να ησυχασω και εγω και το υπολοιπο φορουμ που δεν φταιει σε τιποτα να διαβαζει τετοιους διαλογους.
Αν δεν σε ενδιαφερει η παρτη μου (και καλα κανεις) τοτε σκεψου τα υπολοιπα μελη, που δειγματοληπτικά δυο ατομα σχολιασαν τα οσα εγραψες.