Quote:
Originally posted by Φοίβη
Remedy, ναι ακούμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο γιατί όλοι μας τα φιλτράρουμε μέσα απο τις δικές μας εμπειρίες, απόψεις και στάσεις ζωής. Συμφωνώ μαζί σου οτι όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, όχι όμως και φταίχτες. Η διαφωνία μου έγκειται στην κατηγόρια που κρύβεται πίσω απο τη λέξη \"φταίχτης\".
Σοφία, δεν πιστεύω οτι είναι κακό η ανωριμότητα. Για μένα δεν είναι καλός μόνο ο ώριμος και εξελίσσιμος άνθρωπος. Κάποιοι επιλέγουν την ανωριμότητα και ποιά είμαι εγώ να τους κρίνω για την προσωπική τους επιλογή? Απο κει και πέρα, εξακολουθώ να μην διακρίνω στα ποστ της aenaon διάθεση να δεσμεύσει έναν άλλο άνθρωπο με την εγκυμοσύνη της, ούτε τότε ούτε εκ των υστέρων. Αυτή όμως είναι η δική μου θέαση, το δικό μου άκουσμα, η δική μου άποψη. Πιθανώς, για κάποιο λόγο δικό μου, να είμαι τυφλή και κουφή σε κάτι που εσύ βλέπεις και ακούς ξεκάθαρα.
Θέλω να πω οτι σέβομαι κάθε μια άποψη που ακούστηκε πάνω στο θέμα. Εκεί που ανησυχώ είναι η κατηγόρια που ακούω-πάλι εγώ-απο κάποιους απέναντι στις πράξεις της aenaon.
Ανησυχώ γιατί έχω την αίσθηση οτι εκείνη κατηγορεί τον εαυτό της για ό, τι της συνέβη πολύ περισσότερο απο εμάς. Έχει έρθει εδώ για συμπαράσταση την οποία δεν βρίσκει και αναρωτιέμαι γιατί.
Μετά από 1,5 μήνα απουσίας μου μπήκα στο φόρουμ να δω τι γινόσαστε, και ...απογοητεύτηκα.