Με έχουν αμφισβητήσει πάρα πολλές φορές για τη δική μου ιστορία. Και ξέρω πως είναι. Επίσης εσύ γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.? Γιατί να σκεφτείς ότι λέει ψέμματα. Εμένα ας πούμε δεν πήγε ο νους μου με τίποτα. Πες με χαζή πες με αθώα το μόνο που ακούω είναι έναν πονεμένο άνθρωπο. Και επιμένω ότι λέει αλήθεια. Εμένα όταν ένας άνθρωπος μου λέει ότι ποναει δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω ούτε να ψάξω να βρω αστυνομικά στοιχεία για να αποδείξω ότι λέει ψέμματα. Εσύ γιατί το κάνεις? Ναι διάβασα τις ιστορίες που είπαν για τρόλ με ψεύτικες ιστορίες. Δεν μου μοιάζει τέτοια. Μου μοιάζει ότι ο άνθρωπος πονάει πολύ. Όπως εγώ όπως πολύ από εμάς. Γιατί λέει ψέμματα στους γονείς του? Εκεί έχει λόγο ντρέπεται. Εδώ γιατί να το κάνει. Τι έχει να κερδίσει? Όταν κάποιος κάνει κάτι πρέπει να υπάρχει κίνητρο. Ακόμα και στο φόνο. Εδώ τι θα κερδίσει? Ανθρώπους σαν και σένα που γίνονται επιθετικοί με αυτούς που πονουν και αμφισβητούν την ιστορία του άλλου του βασανισμένου ναι είμαι επικριτική. Γιατί λείπει η ενσυναισθηση. Και αυτός ο κόσμος πάσχει από ενσυναισθηση. Ο άνθρωπος που πονάει φοβάται. Πολύ. Γι αυτό και κρύβεται γι αυτό δεν μίλησε στην κοπέλα γι αυτό είναι καχύποπτος. Και η ιστορία του δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Χιλιάδες τέτοιες; το ιστορίες. Συνήθως οι άνθρωποι που πονουν επίκληση στο συναίσθημα κάνουν γιατί θέλουν ν ακουστούν δεν μιλάνε με επιχειρήματα. Σας έχω ζήσει εσάς τους λογικούς με τα επιχειρήματα κι έχω καεί. Να μην μπορείς να εξηγήσεις στον άλλο αυτό που νιώθεις τον πόνο την ντροπή την εξουσία που σου ασκεί ο άλλος και να μην καταλαβαίνουν και να θέλουν επιχειρήματα. Λυπάμαι αλλά εδώ νόμιζα ότι φόρουμ ταλαιπωρημενων ανθρώπων κι όχι μαθηματικών.