Originally Posted by
elisabet
Στον σύντροφο σου γιατί να μην μιλάς; Θα σε θεωρήσει αδύναμο; Θα χαλάσει η εικονα που χει για σενα πιστεύεις;
Εγώ πχ όταν ήμουν έτσι κατάλαβα ότι δεν μιλουσα γιατί εγώ η ίδια είχα μπλεχτεί πολύ με την εικόνα που είχα εγώ για μένα και δεν ήθελα να την χαλάσω με τίποτα. Ημουν δυνατή πχ, δεν ήθελα να ομολογήσω σε κανέναν ότι τώρα δεν είμαι καλά γιατί έγινε αυτή η σαχλαμάρα. Και απέδιδα στους άλλους αυτά που φοβόμουν για μένα τελικά. Αυτό περίπου νομίζω ότι κάνεις κι εσύ. Λες πχ οι κοπέλες ψάχνουν γκει κολλητό αλλά θα μαι πολύ αρσενικός για αυτές , αλλά αυτό είναι δικιά σου σκέψη και φοβος. Δεν το ξέρεις.
Εχω έναν φίλο που νομίζω πως είναι γκει αλλά δεν μου το χει πει ποτέ. Είναι και παντρεμένος. Είμαι σίγουρη οτι κι εκείνος νομίζει πως τον θεωρώ εργασιομανή κ ότι απλά έχει βαρεθεί την γυναίκα του, αλλά εγώ εύχομαι να μπορούσε να μου μιλήσει γιατί τον βλέπω απλά ως ένα βασανισμένο άνθρωπο που έχει πνιγεί ο ίδιος στην εικόνα που εφτιαξε για αυτόν και δεν ξέρει πώς να βγει απο κει μεσα. Και μια χαρα θα μπορούσα να τον αποδεχτώ. Θέλω να πω.....μπορεί να στερείς από ανθρώπους γύρω σου την ευκαιρία να σου δείξουν πως σε αποδέχονται με αυτό που κάνεις και κυρίως στερείς απο τον εαυτό σου την ελευθερία του να είσαι απλά εσυ. Και δεν μιλώ μόνο για το κομμάτι της σεξουαλικότητας, γενικά το θέτω.