Originally Posted by
mindcrime
Το να τον χωρίσεις είναι μία κουβέντα. Είναι εφικτό αυτό; Αυτός καταρχήν έχει παραδώσει σώμα και πνεύμα. Αδιαφορεί εντελώς για το σώμα του, αδιαφορεί αν τον γουστάρει η γυναίκα του, αδιαφορεί το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον, αδιαφορεί για όλα και έχει μπει σε μία ρουτίνα που θα την ζει μέχρι να πεθάνει. Αυτή θα είναι η ζωή του. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αυτός από αυτό. Εσύ από την άλλη έχεις το δίκιο σου, λες τι θα γίνει έτσι θα πορευθουμε, αυτό ήταν η ζωή μας; Και έχεις δίκιο γιατί είσαι μόλις 45 ετών.
Εγώ το έχω ζήσει το έργο σου. Ημουν σε μια σχέση με μία ιδανική για όλους τους άλλους γυναίκα εκτός από εμένα, ειχαμε διαφορετικές επιθυμίες στο σεξ, είμαι υποτακτικός για να σου λύσω την απορία αν τυχόν έχεις. Δεν την χώριζα όμως γιατί την λυπόμουν, την συντηρούσα κυριολεκτικά και σκεφτόμουν πως οκ αν την χωρίσω τι θα κάνει που θα πάει και πως θα ζήσει και είναι στην ηλικία σου. Τέλος πάντων μια ημέρα μου είπε δεν πάει άλλο η ζωή μας τέλος. Της λέω συμφωνώ, θα σε βοηθήσω να σταθείς στα πόδια σου γιατί δεν σου αξίζω και πρέπει να συνεχίσεις την ζωή σου, διαλέξαμε το σπίτι της μαζί, το επιπλώσαμε μαζί, της πλήρωνα τα ενοίκια, της βρήκα δουλειά και τώρα έχει μία ευτυχισμένη ζωή με κάποιον άλλον και πολύ καλά κάνει και εγώ αυτό ήθελα για εκείνη.
Το θέμα είναι εσύ πως θα προχωρήσεις στην ζωή σου αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει μέχρι να στηριχθείς στα πόδια σου; Εν τω μεταξύ δεν έχει σωτηρία η φάση με τον άνδρα σου. Δεν ξέρω εμφανισιακά πως είσαι, αλλά αν για παράδειγμα εσύ πεις εγώ θα ξεκινήσω crossfit για να κάνω μια κωλάρα μέχρι το Θεό και για να βλέπουν οι 20χρονες τους κοιλιακούς μου και να με θαυμάζουν και το κάνεις, αυτός θα πεθάνει από το κακό του και θα σου κάνει το βίο αβίωτο από την ανασφάλεια και την ζήλεια ή ναι υπάρχει και το άλλο άκρο να γίνει σκυλάκι σου. Εσύ ξέρεις τι είναι πιθανότερο να συμβεί από τα δύο, η ουσία είναι πως έχεις μπει σε ένα κυκεώνα, που θα πρέπει να δημιουργήσεις το έδαφος με κάποιο τρόπο ώστε να σώσεις για την ζωή σου όσο χρόνο μπορείς. Ηδη έχεις φάει 4-5 χρονια....