η λεξη δυσθυμια ειναι μια ταμπελα νινα !Quote:
Originally posted by nina202
Συγνώμη κιολας αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέξη απ\'ότι εχω γράψει, γιατί εγω δεν έχω καταλάβει λέξη απ\'οτι γράφεις εσυ, για ποιές ταμπέλες μιλας και ποιούς γιατρούς, ποια θέληση που δεν έχω?Και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να γίνουν φίλοι μου και να κάνουμε παρεα. Θα το ξαναπώ είχα δυσθυμία και την ξεπέρασα εντάξει με αυτό? το ξεκαθαρίσαμε?Ωραία πάμε παρακάτω, αυτή η ταμπέλα ποια ήτανε εγω μίλησα για ταμπέλες, που το διάβασες αυτό?Και κάτι τελευταίο να με ταρακουνήσεις απο τι,ειπα εγω οτι θελω να ξαναγυρισω στην μητρα της μανας μου, ημαρτον κυριε.Οχι μόνο δεν θα με ταρακουνήσεις αλλά θα με στείλεις στο Δαφνι με αυτά που γράφεις, συγνώμη και πάλι, αλλά εξήγησε μου για να καταλάβω.
το αν δεν καταλαβαινεις κατι δεν ειναι αναγκη να θυμωνεις ....
ρωτα και θα παρεις απαντηση διευκρινιστικη...
αυτο που ειχες και που το λες δυσθυμια και τοξεπερασες ειναι λοιπον μια ταμπελα που εσυ και οι γαιτροι σου ξερετε γιατι μπηκε , αν επρεπε να μπει και αν τελικα την ξεπερασες και τι ακριβως ξεπερασες
Εμεις εδω διαβαζουμε μονο οτι γραφεις και εθελοντικα σου λεμε την γνωμη μας ....
Τωρα το αν σε στειλω στο δαφνι , ειναι δυστυχως μεσα στα προβλεπομενα βηματα , αν εννοιεις οτι ισως να χρειαζεται να σε δει καποιος ειδικος γιατι βγαζεις επιθετικοτητα και ανεφερες οτι η ζωη σου εχει σταματησει απο τοτε που εχασες τον πατερα σου , κλειδωμενη \"σε ενα γυαλινο πυργο\"...
Δεν ειναι ουτε ντροπη , ουτε κακο να πας να σε δει και αλλος γιατρος εκτος απο αυτον που σου κολησε την ταμπελα της δυσθυμιας !
Την εχεις σιγουρα ...
Αλλα μπορει να ειναι πιο σημαντικο να δεις που οφειλεται και να μην σταθεις μονο στο οτι την αντιμετωπισες με ενα κυκλο φαρμακων η θεραπειας
πολλα συμπτωματα χανονται και επανερχονται , αν δεν χτυπηθει τοπροβλημα στην ριζα του
ποια ειναι αυτη ?
\"Ο γυαλινος πυργος \"!