Τελείωσα Φιλοσοφία, μετά τελείωσα Λογοθεραπεία. Εργάζομαι. Δεν έχω φίλους. Κατόπιν δικής μου επιλογής. Ούτε επαφή με την οικογένειά. Είναι μακριά άλλωστε. Τον χρόνο μου τον περνάω σπίτι. Συνήθως κάθομαι και σκέφτομαι. Όταν δε σκέφτομαι περπατάω. Όταν δεν περπατάω διαβάζω. Και όταν δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά, κοιμάμαι. Πιο πολύ μαρεσει να κοιμάμαι.
Απίστευτο, το διάβασα και ταυτίστηκα! Κι εγώ τα ίδια κάνω, με έμφαση στο ΚΟΙΜΑΜΑΙ φυσικά!
10-09-2021, 22:46
ioudinthi
Quote:
Originally Posted by Eagle guy
Απίστευτο, το διάβασα και ταυτίστηκα! Κι εγώ τα ίδια κάνω, με έμφαση στο ΚΟΙΜΑΜΑΙ φυσικά!
Χαχαχαχ! Γεια σου ρε Eagle guy!!! Μου κάνει εντύπωση!
10-09-2021, 23:01
Eagle guy
Quote:
Originally Posted by ioudinthi
Είμαι μοναχικός άνθρωπος από την φύση μου και νιώθω πολύ όμορφα ολομόναχη. Δυστηχως η δουλειά μου απαιτεί συναναστροφή. Με την καραντίνα ήταν η καλύτερη μου. Δούλευα πίσω από την οθόνη.
Μου είναι δύσκολο να έχω φίλους. Έχουν τόσες υποχρεώσεις και κέρδος κανένα.
Σπίτι όταν κάθομαι σκέφτομαι περισσότερο το παρελθόν. Το μέλλον ελάχιστα και το παρόν δυστηχως καθόλου.
Αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Και σε αυτό συμφωνώ, ζήτω η δουλειά στο σπίτι! Κάτω το γραφείο και το μπλα μπλα με τους άλλους! Κι εγώ κυρίως το παρελθόν σκέφτομαι, αναπολώ ωραίες στιγμές και εποχές. Εκεί που διαφωνώ είναι στους φίλους, γιατί ένα άτομο να κάνω μια βόλτα κατά καιρούς το θέλω.
11-09-2021, 00:36
ioudinthi
Quote:
Originally Posted by Eagle guy
Και σε αυτό συμφωνώ, ζήτω η δουλειά στο σπίτι! Κάτω το γραφείο και το μπλα μπλα με τους άλλους! Κι εγώ κυρίως το παρελθόν σκέφτομαι, αναπολώ ωραίες στιγμές και εποχές. Εκεί που διαφωνώ είναι στους φίλους, γιατί ένα άτομο να κάνω μια βόλτα κατά καιρούς το θέλω.
Γυναίκα η άντρας είσαι;
11-09-2021, 00:44
Merlot
Καλό ήταν, δεν έχω παράπονο.
11-09-2021, 11:34
Eagle guy
Quote:
Γυναίκα η άντρας είσαι;
Άντρας! 35 χρονών. Το ψευδώνυμο το πήρα από το αγαπημένο μου παιχνίδι στο κομπιούτερ όταν ήμουν μικρός, το age of empires 2, όπου οι Αζτέκοι που έπαιρνα συχνά είχαν πολεμιστές ντυμένους αετούς.
11-09-2021, 17:37
ioudinthi
Quote:
Originally Posted by Merlot
Καλό ήταν, δεν έχω παράπονο.
Τι εννοείς;;
16-12-2021, 00:30
ioudinthi
[QUOTE=ioudinthi;1174822]Τι εννοείς
16-12-2021, 12:40
hlias1988
Quote:
Τι εννοείς;;
Ελα μην δινεις σημασια. Ανθρωποι κακοι κακογουστη που μιλανε με γριφους που αντιλαμβανεσαι οτι ειναι κακια αυτο που λενε και σε κοροιδευουν.......
18-12-2021, 18:57
hlias1988
ψεμματα ολααααα................!
10-01-2022, 06:29
tony
Quote:
Originally Posted by hlias1988
ψεμματα ολααααα................!
Δεν σου κάνω τη χάρη να τσακωθώ με μ........ Άμα είναι αλήθεια ή ψέματα άμα δεν σου αρέσει μην διαβάζεις και μην κρίνεις β...... Πέρασε ότι πέρασα εγώ και έλα να μου το πεις μετά αυτό