ναι, μπορει να καλυτερεψει καποιος -α , αλλα ως εναν βαθμο, ποιον βαθμο ? δεν το ξερω αυτο......
Printable View
ναι, μπορει να καλυτερεψει καποιος -α , αλλα ως εναν βαθμο, ποιον βαθμο ? δεν το ξερω αυτο......
Οσο καταφερνει να βελτιωνεται καποιος ειναι θετικο και πρεπει να γινεται.Ετσι παμε μπροστα και ως ανθρωποι.
οντως , καλο ειναι να βελτιωνεται καποιος , και θαπρεπε , μπορει ομως ? δεν το ξερω , ξερω οτι με το ναντιμετωπιζεις τις δυσκολιες της ζωης πας μπροστα .....αν δεν σε παρουν απο κατω ......
ειναι αυτο που λεει ο Γκαιτε , οτι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατο.....
Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση λέω εγώ τώρα μια κοπέλα να με γουστάρει απλά και μόνο για αυτό που είμαι ;;;;;;;;
Εννοειται οτι θα σε γουσταρει γι αυτο που εισαι.Οταν λεμε οτι ενας ψυχολογος μπορει να σε βοηθησει να αλλαξεις δεν εννοουμε οτι οπως εισαι τωρα δε θα σε γουσταρει καποια οποτε πρεπει να αλλαξεις.Για εσενα να αλλαξεις να πατησεις λιγο πιο γερα στα ποδια σου και να πιστεψεις περισσοτερο σε εσενα.
Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά
Εγώ βλέπω άσχημο τον εαυτό μου και φοράω γυαλιά και μου έχουν πει ότι με τα γυαλιά δεν θα μπορώ να βρω κοπέλα η τουλάχιστον κάτι παρόμοιο μες στις άκρες, έχει κάποια χρόνια δεν θυμάμαι όταν μου το είπε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βρω κοπέλα ποτέ είμαι στα 36 δεν μιλάω σαν χαρακτήρας γιατί δεν ξέρω τι να πω, μόνο εάν τύχη κανένα προξενιό και αν, το έχω πάρει απόφαση έχω συμβιβαστεί σε αυτό!!
Και ποιος την λέει αυτή την φανταστική πραγματικότητα?
Υπάρχουν σχετικές έρευνες που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο ή ακομα καλύτερα και να υπάρχουν αποκλείεις εσύ να ανήκεις στο υπόλοιπο ποσοστό?
Την περίπτωση της αυθυποβολής την έχεις σκεφτεί που συχνά εμφανίζεται σε ανθρώπους που δεν έχουν την θέληση να αλλάξουν πράγματα και επαναπαύονται σε όλα αυτές τις απόψεις?
Δεν υπάρχει δεν μπορώ σε τίποτα, υπάρχει μόνο το δεν θέλω, με βολεύει αυτό που είμαι τώρα γιατι δικαξολογει άνετα την δική μου αδράνεια δυστηχως ...