φευγει αλλα μενουν πληγες.
Printable View
φευγει αλλα μενουν πληγες.
jane απολυτα δεν υπάρχουν πουθενα. αλλες οπως βλεπεις φτιαχνονται με μπουληδες, κ άλλοι με τριχωτες γυναικες. Σημασια εχει εσεις οι 2 αν τη βρισκετε μεταξυ σας, οι υπολοιποι περισσεύουν.Quote:
Originally posted by Jane
Σοφία στη πρώτη σου ερώτηση για τη γνώμη των άλλων έχω να πω πως την θέλω όχι για να ρυθμίσει τα συναισθήματά μου, αλλά για να δυναμώσει ή όχι την επιχειρηματολογία μου απέναντί του.
Εγώ του λέω ότι όλες οι φυσιολογικές γυναίκες θα ξενέρωναν ενώ εκείνος το εντοπίζει σε προσωπικό μου θέμα. Για μένα δεν είναι ένα προσωπικό βίτσιο σαν να λέγαμε δηλαδή ότι με ξενερώνει το τάδε χρώμα πουκάμισο ή η τάδε μυρωδιά της κολώνιας. Αντίθετα πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες ξενερώνουν στην ιδέα ενδεχόμενα να είναι ο άντρας τους μπούλης όπως και όλοι οι άντρες πχ ξενερώνουν με μια τριχωτή γυναίκα.
σε οτι αφορα οτι απαντας σε ενα συγκεκριμενο ερωτημα, αλλα οχι στα υπολοιπα να υποθεσω οτι τα βρισκεις ανευ σημασιας? αν μου επιτρεπεις, εγω καταλαβαινω οτι βλεπεις το δεντρο κ οχι το δασος.
Σοφία έχεις δίκιο, απάντησα μόνο στη πρώτη ερώτηση. Ισως γιατί αυτή με καίει πιο πολύ.Quote:
Originally posted by Sofia
jane καλως ήρθες:)Quote:
Του είχα πει ότι αυτό με πειράζει τόσο ώστε φοβάμαι ότι θα ξενερώσω σεξουαλικά, αλλά δεν το κατάλαβε ποτέ. Τελικά συνέβη βέβαια και αυτό.
Είναι εμμονή μου που έχω συνδέσει τη φρουτόκρεμα και την πρωινή πορτοκαλάδα, με την έλλειψη αντρισμού ή φυσιολογική αντίδραση κάθε θηλυκού; Πάντως βλέπω ότι ακόμα και το οικιακό προσωπικό κρυφογελάει.
Θέλω τη γνώμη όλων. Αντρών, γυναικών, ψυχολόγων αν υπάρχουν εδώ, όλες οι γνώμες είναι πολύ σημαντικές για μένα.
εμενα μου εμειναν τρια πραγματα απο οσα γραφεις. το πρωτο ειναι το ποσο σημαντικη ειναι η γνωμη των άλλων: μηπως αυτο εχει να κανει με το ποσο καθοριστικη ειναι για την ζωη σου κ το πώς φαινεσαι? μιλας για το προσωπικο που κρυφογελαει, θελεις την γνωμη ολων κ ρωτας αν υπάρχει γυναικα που της αρεσει αυτος ο τυπος αντρα. αν εσενα δεν σ αρεσει, πώς εχει τοση σημασια το τί λενε οι άλλοι?
το δευτερο σημειο ειναι μια σταση του αντρα σου που περιγραφεις σαν το συνδρομο μπουλη. εγω διαβαζοντας την περιγραφη να σου πώ οτι δεν γελασα θα ταν ψεμμα...ομως απορησα, τοσα χρονια μετά το προσεξες ή τοσα χρονια μετά ξενερωσες? πανω σ αυτο ήθελα να σε ρωτήσω, αυτη η σταση η παιδικη, ή παλιμπαιδισμου ή οπως θελεις πες την, συνοδευεται απο άλλα συμπτωματα? δλδ, ποσο χωρο εχουν οι γονεις του? ποσο αυτονομος ή ανεξαρτητος αισθανεσαι πως ειναι?
last but not least κραταω το σεξουαλικο κομματι: πιστεύεις πώς ειναι η παραπανω σταση του αντρα σου που σε εκανε να ξενερωσεις κ σεξουαλικα? αν αυτο εχει συμβει τελευταια, πώς θεωρεις οτι δεν σε επηρεασε κ νωριτερα χρονικα αυτη του η σταση, με δεδομενο οτι δεν ειναι κατι που προεκυψε τελευταια αλλα υπάρχει απο την αρχη της γνωριμιας σας....
αυτα:)
Πάμε και στις επόμενες.
Αυτό που ρωτάς για τα τόσα χρόνια το απάντησα στον κρίνο. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό αλλά δεν πίστευα ότι θα τον ακολουθεί για πολύ καιρό μετά την αποχώρηση από το πατρικό του γιατί απλά δεν χωρούσε στο μυαλό μου. Δεν το είχα ξαναδεί σε κανένα υγιή ενήλικα. Αρχισα με ευγενικές υποδείξεις και σιγά σιγά τις χόντραινα προσπαθώντας να μένω στα όρια της ευπρέπειας, αλλά τίποτα.
Αυτόνομος και ανεξάρτητος είναι επαγγελματικά. Εχει μία εταιρία από τις μεγαλύτερες στον τομέα της στην Ευρώπη και 400 οικογένειες τρώνε ψωμί από αυτήν. Τους γονείς του τους φροντίζει με όλους τους τρόπους. Αυτός φυσικά δεν τους έχει ανάγκη. Ομως στο σπίτι δεν είναι αυτόνομος. Χρειάζεται οικιακή βοηθό για να του σερβίρει τον καφέ, το φαγητό, γενικά για τη ζωή στο σπίτι. Αισθάνομαι ότι δεν μπορεί να ζήσει σαν ενήλικας που φροντίζει τον εαυτό του μέσα στο σπίτι. Εγώ παρόλο που υπάρχει προσωπικό δεν ζητώ αυτές τις υπηρεσίες από αυτό.
Η τελευταία σου ερώτηση για το σεξουαλικό. Ναι πιστεύω πως αυτό με ξενέρωσε. Δεν ξενέρωσα χτες. εγινε σταδιακά. Αλλωστε είχα μέσα μου και την ελπίδα ότι θα το διόρθωνε με τη παροδο του χρόνου. Βλέποντας τριγύρω και άλλους, διαβόζοντας, συζητώντας το θέμα ευγενικά με τρίτους μπροστά του, πίστευα πως θα ανασκουμπωνόταν. Πάντως εγώ αν ήμουν άντρας και μου έλεγε η γυναίκα μου ότι τρώω φρουτόκρεμα γιατί μου έμεινε από τη μαμά μου και είναι μωρουδιακή συνήθεια, θα ντρεπόμουν πολύ. Θα ήθελα να με καταπιεί η γη και θα το άλλαζα την άλλη μέρα.
απ ο τι συνειδητοποιω jane για σενα αυτο ειναι ενα πολυ σημαντικο ζητημα που σε απασχολει χρονια. Θα ηθελα να σε ρωτησω 3 πραγματα αρκετα σημαντικα νομιζω:
μηπως υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτες τις πρωινες του συνηθειες να σε απασχολει πανω του και να σε προβληματιζει?
μηπως στο κοντινο σου περιβαλλον υπαρχει καποιος αλλος αντρας που να προσεγγιζει περισσοτερο τον ιδανικο τυπο αντρα για σενα?
και τριτον, μεχρι που θα ησουν ικανη να φτασεις αν δε διορθωνοταν ποτε εκεινος?
(μηπως του εχει γινει πλυση εγγεφαλου απο τους γονεις του παλαιοτερα σκετικα με το ποση αναγκη εχει τη συγκεκριμενη τροφη και του φαινεται αδιανοητο να την αποχωριστει απο δικη του ανασφαλεια? σαν ενα ειδος εξαρτησης?
γιατι, στ αληθεια, κι αν ακομα μου σερβιραν το πιο υπεροχο ποτο η φαγητο καθημερινα δε θα το αντεχα για πανω απο βδομαδα. θα ηθελα κ μια αλλαγη. καποια στιγμη αηδιαζεις)
jane, ο άνθρωπος γουστάρει φρουτόκρεμα και θέλει να τον περιποιούνται. Και μένα μ αρέσει να με περιποιούνται και η οικιακή βοηθός μου κάνει πορτοκαλάδα κάθε πρωί. Υπάρχει κανα πρόβλημα σ αυτό???
Αν καταστεί ανάγκη και δεν έχω βοήθεια στο σπίτι, ε, θα τη στίψω μόνη μου....
btw η φρουτόκρεμα είναι μιαμ μιαμ... όλα τα υπολείμματα των παιδιών μου τα έτρωγα + την αλεσμένη χορτόσουπα
α και κάτι άλλο. Μη γελιέσαι, ένας πετυχημένος επαγγελματικά άνθρωπος μια χαρά μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, να αλέσει την κρέμα του και να βράσει το αβγό του. Αφού όμως μπορεί να τα αναθέσει αυτά σε άλλους, ποιός ο λόγος να τα κάνει μόνος του? Δεν του φτάνει η απαιτητική δουλειά του??
και κάτι τελευταίο. Εγώ αυτόν τον άντρα θα τον γούσταρα τρελά. Είναι απενοχοποιημένος, τρώει ό,τι του αρέσει χωρίς να τον νοιάζει η γνώμη των άλλων, στα παλιά του τα παπούτσια αν το προσωπικό τον κοροιδεύει... μ αρέσει!!!
και μενα μαρεσει και μαλιστα θα του την εφτιαχνα εγω την κρεμα και με μιραντα μπισκοτακι.χχχχαχχα
Καρασυμφωνώ με imagine;)
Αλλά όπως και να έχει, αυτό δεν παύει να ενολεί την θεματοθέτρια και θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό.
Το σεξουαλικό σε ξενέρωσε εξαιτίας αυτής της στάσης του?
Υπάρχει και η εξής λύση Jane: Τον βάζεις να σε αλοίψει με την φρουτόκρεμα και να την απολάυσει γλύφοντάς σε...
Νομίζω είναι καλή λύση για πρωινό και για τους δυό σας!
Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο
μμμμμμ
το οτι εχεις ξενερώσει σεξουαλικα δλδ σε καιει λιγοτερο? αν ναι, εχει ενα ενδιαφερον αυτο....Quote:
Σοφία έχεις δίκιο, απάντησα μόνο στη πρώτη ερώτηση. Ισως γιατί αυτή με καίει πιο πολύ.Quote:
Originally posted by Sofia
jane καλως ήρθες:)Quote:
Του είχα πει ότι αυτό με πειράζει τόσο ώστε φοβάμαι ότι θα ξενερώσω σεξουαλικά, αλλά δεν το κατάλαβε ποτέ. Τελικά συνέβη βέβαια και αυτό.
Είναι εμμονή μου που έχω συνδέσει τη φρουτόκρεμα και την πρωινή πορτοκαλάδα, με την έλλειψη αντρισμού ή φυσιολογική αντίδραση κάθε θηλυκού; Πάντως βλέπω ότι ακόμα και το οικιακό προσωπικό κρυφογελάει.
Θέλω τη γνώμη όλων. Αντρών, γυναικών, ψυχολόγων αν υπάρχουν εδώ, όλες οι γνώμες είναι πολύ σημαντικές για μένα.
εμενα μου εμειναν τρια πραγματα απο οσα γραφεις. το πρωτο ειναι το ποσο σημαντικη ειναι η γνωμη των άλλων: μηπως αυτο εχει να κανει με το ποσο καθοριστικη ειναι για την ζωη σου κ το πώς φαινεσαι? μιλας για το προσωπικο που κρυφογελαει, θελεις την γνωμη ολων κ ρωτας αν υπάρχει γυναικα που της αρεσει αυτος ο τυπος αντρα. αν εσενα δεν σ αρεσει, πώς εχει τοση σημασια το τί λενε οι άλλοι?
το δευτερο σημειο ειναι μια σταση του αντρα σου που περιγραφεις σαν το συνδρομο μπουλη. εγω διαβαζοντας την περιγραφη να σου πώ οτι δεν γελασα θα ταν ψεμμα...ομως απορησα, τοσα χρονια μετά το προσεξες ή τοσα χρονια μετά ξενερωσες? πανω σ αυτο ήθελα να σε ρωτήσω, αυτη η σταση η παιδικη, ή παλιμπαιδισμου ή οπως θελεις πες την, συνοδευεται απο άλλα συμπτωματα? δλδ, ποσο χωρο εχουν οι γονεις του? ποσο αυτονομος ή ανεξαρτητος αισθανεσαι πως ειναι?
last but not least κραταω το σεξουαλικο κομματι: πιστεύεις πώς ειναι η παραπανω σταση του αντρα σου που σε εκανε να ξενερωσεις κ σεξουαλικα? αν αυτο εχει συμβει τελευταια, πώς θεωρεις οτι δεν σε επηρεασε κ νωριτερα χρονικα αυτη του η σταση, με δεδομενο οτι δεν ειναι κατι που προεκυψε τελευταια αλλα υπάρχει απο την αρχη της γνωριμιας σας....
αυτα:)
Πάμε και στις επόμενες.
Αυτό που ρωτάς για τα τόσα χρόνια το απάντησα στον κρίνο. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό αλλά δεν πίστευα ότι θα τον ακολουθεί για πολύ καιρό μετά την αποχώρηση από το πατρικό του γιατί απλά δεν χωρούσε στο μυαλό μου. Δεν το είχα ξαναδεί σε κανένα υγιή ενήλικα. Αρχισα με ευγενικές υποδείξεις και σιγά σιγά τις χόντραινα προσπαθώντας να μένω στα όρια της ευπρέπειας, αλλά τίποτα.
Αυτόνομος και ανεξάρτητος είναι επαγγελματικά. Εχει μία εταιρία από τις μεγαλύτερες στον τομέα της στην Ευρώπη και 400 οικογένειες τρώνε ψωμί από αυτήν. Τους γονείς του τους φροντίζει με όλους τους τρόπους. Αυτός φυσικά δεν τους έχει ανάγκη. Ομως στο σπίτι δεν είναι αυτόνομος. Χρειάζεται οικιακή βοηθό για να του σερβίρει τον καφέ, το φαγητό, γενικά για τη ζωή στο σπίτι. Αισθάνομαι ότι δεν μπορεί να ζήσει σαν ενήλικας που φροντίζει τον εαυτό του μέσα στο σπίτι. Εγώ παρόλο που υπάρχει προσωπικό δεν ζητώ αυτές τις υπηρεσίες από αυτό.
Η τελευταία σου ερώτηση για το σεξουαλικό. Ναι πιστεύω πως αυτό με ξενέρωσε. Δεν ξενέρωσα χτες. εγινε σταδιακά. Αλλωστε είχα μέσα μου και την ελπίδα ότι θα το διόρθωνε με τη παροδο του χρόνου. Βλέποντας τριγύρω και άλλους, διαβόζοντας, συζητώντας το θέμα ευγενικά με τρίτους μπροστά του, πίστευα πως θα ανασκουμπωνόταν. Πάντως εγώ αν ήμουν άντρας και μου έλεγε η γυναίκα μου ότι τρώω φρουτόκρεμα γιατί μου έμεινε από τη μαμά μου και είναι μωρουδιακή συνήθεια, θα ντρεπόμουν πολύ. Θα ήθελα να με καταπιεί η γη και θα το άλλαζα την άλλη μέρα.
Το να μην ηταν τοτε το κυριως θεμα αυτες του οι συνηθειες, καθως ωχριουσαν μπροστα σε άλλα θέματα, αλλα ειναι ΤΩΡΑ το κυριως θεμα αυτες οι συνηθειες, το θεωρεις τυχαιο?
Δλδ πώς επικεντρωνεις πλεον σε αυτες, ενω πριν θεωρουσες οτι δεν ηταν τοσο σημαντικες. Γιατι παραβλεπουμε κατι, οταν το θεωρουμε άσημαντο ή απαλεφτο...Αρα πώς το ασημαντο εγινε σημαντικο? Τί αλλο μεσολάβησε?
Αναφερεις τον ανθρωπο αυτο στο πώς συμπεριφερεται στα παιδια, στην επιχειρηματικη του δραστηριοτητα κ στη σχεση με τους δικους του. Στη σχεση του με σενα, πώς ειναι?
ενας πετυχημενος επαγγελματικα ανθρωπος δεν ειναι ενας ανθρωπος χωρις τις δικες του αναγκες. Το θεμα ειναι αυτες πώς καλυπτονται κ σε τί πλαισιο βρισκονται.Quote:
Originally posted by imagine
Μη γελιέσαι, ένας πετυχημένος επαγγελματικά άνθρωπος μια χαρά μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, να αλέσει την κρέμα του και να βράσει το αβγό του. Αφού όμως μπορεί να τα αναθέσει αυτά σε άλλους, ποιός ο λόγος να τα κάνει μόνος του? Δεν του φτάνει η απαιτητική δουλειά του??
Βλέπω πως κάποιοι απαξιώνουν τον προβληματισμό της θεματοθέτριας για τη συμπεριφορά του συζύγου της και κάποιοι κάνουν πλάκα με το θέμα εν γένει...
Άλλες είπανε πως κάνουν επίσης το ίδιο στο σπίτι τους κι άλλες πως ένα τέτοιο άντρα θα ήθελαν !!
Το θέμα είναι πως αυτό που δεν ενοχλεί εκείνες, ενοχλεί την θεματοθέτρια.
Η οποία ωστόσο ζήτησε τη γνώμη των γυναικών του φόρουμ να της πούνε πως βλέπουν οι ίδιες μια τέτοια συμπεριφορά, θεωρώντας πως αν οι άλλοι συμμερίζονταν την άποψη της, θα διατηρούσε το ηθικό έρεισμα για τον εαυτό της να συνεχίσει να προσπαθεί να μεταβάλει την συμπεριφορά του άντρα της - πράγμα που εγώ τουλάχιστον θεωρώ ανέφικτο και καλά θα κάνει να συμβιβαστεί με τις φρουτόκρεμες μια και στην υπόλοιπη συμπεριφορά του, ο άνθρωπος είναι αποδεκτός και σαν επιχειρηματίας και σαν πατέρας...
Σαν σύζυγος όμως ?
Πιστεύω πως οι απαντήσεις των γυναικών του φόρουμ, την προσγείωσαν στη σκληρή πραγματικότητα πως η συμπεριφορά,πέρα από την αντικειμενική της υπόσταση στο κοινωνικό περίγυρο, στα πλαίσια της συζυγικής συνύπαρξης γίνεται καθαρά υποκειμενική και σαν τέτοια μόνο μπορεί να αντιμετωπιστεί...
Ωστόσο σ\' ένα γενικότερο προβληματισμό, θα έπρεπε όλοι μας να προσεγγίσουμε το θέμα απ\' τη πραγματική του πλευρά...
Κανείς άνθρωπος δεν γεννιέται μαμάκιας, προσκολλημένος στη φούστα της μητέρας του ή spoiled γενικά...
Αυτές είναι συμπεριφορές επίκτητες και διαμορφώνουν το χαρακτήρα του ατόμου, σύμφωνα με τις επιθυμίες των γονέων και την απαράδεκτη τάση να διαχειρίζονται τη ζωή του παιδιού σαν ιδιοκτησία τους.
Αν το παιδί μάθει από μικρό να του αλέθουν τα φρούτα, δύσκολα θα μάθει όχι μόνο να τα γευτεί κόβοντας τα από ένα δέντρο, αλλά να τα αλέσει και μόνος του.
Αν το παιδί μάθει να πίνει το χυμό του πορτοκαλιού ΜΟΝΟ στιμένο , θα δυσκολευτεί να πάρει ένα πορτοκάλι και να το φάει. Το χειρότερο είναι πως θα θέλει να ΤΟΥ το στίψουν.
Αν το παιδί μάθει να του τρίβουν ακόμη και σε μεγάλη ηλικία τη πλάτη στη μπανιέρα, θα πρέπει κάποιος μια ζωή να του τρίβει τη πλάτη στη μπανιέρα.
Το παιδί μαθαίνει να είναι καλοπερασάκιας...
Προφανώς σε κάποιες από τα μέλη που απάντησαν, αυτό δεν είναι και τόσο κατακριτέο...
Συμφωνώ...
Ελπίζω μόνο να μην μεταφέρουν αυτού τους είδους τη συμπεριφορά στα παιδιά τους, αν θέλουν να είναι αυτάρκη και να μπορούν να αντιμετωπίζουν στο μέλλον τις αντιξοότητες της ζωής, βασιζόμενα στις δικές τους δυνάμεις κι όχι στις δυνάμεις των άλλων.
Χτες γύρισα από τη δουλειά μου στις 7.30 το απόγευμα αρκετά κουρασμένος και σε κάποια στιγμή αφού έκανα ένα ντους, βολεύτηκα στη πολυθρόνα, να διαβάσω την εφημερίδα μου.
Μπροστά μου, στο τραπεζάκι του σαλονιού έπαιζε ο 7χρονος γιος μου με τα παιχνίδια του και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει \"Μπαμπά φέρε μου λίγο νερό\"...
Του ζήτησα να έρθει και να κάτσει στα γόνατα μου.
Τον ρώτησα γιατί ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει από μένα νερό, όταν από τα 2 του μπορεί και βάζει μόνος του..
Όταν από τα 5 του κάνει μπάνιο μόνος του...
Όταν από τα 4 του αν έχει πεινάσει θα πρέπει να τρώει αυτό που βρίσκει στο ψυγείο - μόνος του.
Όταν από φέτος έχει μάθει να κάνει μόνος του το γάλα του κι αν δεν υπήρχε ο φόβος της χρήσης της ηλεκτρικής κουζίνας, θα το είχε μάθει να το κάνει προ πολλού.
Όταν του έχω εξηγήσει κι εγώ κι η γυναίκα μου, πως ότι μπορεί να κάνει μόνος του να μην το ζητάει ποτέ από τους άλλους να το κάνουν για εκείνον...
Δεν μου απάντησε γιατί δεν μπορούσε να μου απαντήσει κάτι. Με φίλησε μοναχά στο μάγουλο και πήγε να βάλει νερό μόνος του - ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...
Δεν μεγαλώνω Σπαρτιάτες..
Μεγαλώνω τα παιδιά μου με μια σχετική οικονομική άνεση - δεν έχω φτάσει στο επίπεδο να διατηρώ οικιακό προσωπικό γιατί απλά κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ιδεολογία ζωής τη δική μου και της συζύγου μου πάνω απ\' όλα, αλλά και γιατί δεν μου περισσεύουν τα χρήματα.
Προσπαθώ να μεγαλώσω ανθρώπους.
Αυτάρκεις, δυνατούς, έντιμους, δίκαιους...
Προφανώς κάποιοι πιστεύουν πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου αλέθοντας τους τα φρούτα ή τρίβοντας τους τη πλάτη στο μπάνιο όταν θα γίνουν κοτζάμ μαντράχαλοι...
Κι όταν μεγαλώσουν και παντρευτούν, να ζητούν απ\' τη γυναίκα τους να τους αλέθει τα φρούτα θαρρείς κι έχουν κουλαμάρα...
γεια , και θα απαντησω κι εγώ -αλλα εχω διαβασει μονο την πρωτη σελίδα ,οπότε ισως αυτό που θα γράψω να το εχουν ξαναπεί-
η φρουτόκρεμα .-όπως το λες- δεν παραπέμπει σε φρουτοχυμό. Η φρουτόκρεμα ειναι αυτό που τρώνε τα μωρά -στις συκευασίες (που διαλύεις τη σκόνη σε νερό, κ.ο.κ. ). Ο άντρας σου δεν τρώει τέτοιο.. φορυτα τρώει με γιαούρτι (που αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν σε καφετέριες και παντου και πληρώνεις και για να τις φας..)
το αυγο τρώγεται από ολους τα πρωινά..
..εγώ αυτά τα 2 δεν τα συν΄δεω με κάποιον \'\'μπούλη\'\'..
Το οτι οι γονεις του του ετριβαν την πλάτη ..αυτό δεν μ άρεσε..αλλα εφ΄όσον δεν γινεται ακόμη, οκ.
Συμβουλή δεν θα δωσω γιατι δεν ξέρω., αλλά προσπάθησε να το παραβλέψεις ή να συμμετέχεις κι εσυ σε αυτό μήπως τελικά αλλάξεις γνώμη..
υ.γ. πάντως ειμαι 19 χρονών -κορίτσι- και αμα δω φρουτοΚΡΕΜΑ μπορεί να φάω , τις λατρεύω, όπως επίσης και πολλά παιδιά από την παρέα μου.. δεν το θεωρώ τραγικό..αστείο ναι ,αλλά ως εκεί :-) .. ειναι πολυ ευγευστες!!! :-)
Εγώ νομίζω πως η γυναίκα σου είναι τυχερή.Μπράβο Σάββα