Originally Posted by
Remedy
θα στα παρω ενα ενα- ενα.
1. εννοωντας οτι τι; οτι αυτη που εχει κανει σεξ με 10 στα 19 περναει καλυτερα; χειροτερα; ξερει απο σεξ;
σε πληροφορω οτι μπορει αυτη που εχει κανει σεξ με 10 στα 19, μπορει να μην εχει φτασει καν σε οργασμο με κανεναν απο τους 10 και γι αυτο ψαχνεται, ενω αυτη με τον εναν, να εχει μια ευτυχισμενη και πληρη σεξουαλικη ζωη. τι να λενε οι 10, οταν δεν ικανοποιειται καποια;
το βασικο ειναι η συναισθηματικη κατασταση. ουτε η εμπειρια, ουτε η ηλικια.
μονο που , απο καθε ηλικια περιμενεις ενα επιπεδο συναισθηματικης ωριμοτητας σε ολα τα θεματα καισ τα σεξουαλικα, σε σχεση με αυτο που αποκαλουμε "μεσος ορος" (της εποχης).
η κοπελα εχει συναισθηματικες αντιδρασεις 15χρονης, στα 25, γιατι εχει καποια μπλοκαρισματα που δεν λυνονται με ΟΣΟΥΣ κι αν εχει βγει. κι ε χει βγει με πολλους. απλα δεν εχει προχωρησει ερωτικα με οσους κι αν βγηκε, γιατι δεν της το επιτρεπει η συναισθηματικη της κατασταση.
αυτοι που την γνωριζουν, περιμενουν αντιδρασεις 25χρονης, οχι 15χρονης και γι αυτο φευγουν. δεχονται τις αντιδρασεις της σαν απορριψη ή και κοροιδια και πηγαινουν παρακατω.
και το λεει και η ιδια και καμαρωνει!!! οτι τους δουλευει και διασκεδαζει. ε, εκεινη διασκεδαζει και οι αλλοι την παρατανε... ωραια ενασχοληση..
2. αυτο με το "να αργεις", ειναι απλα ενας τυφλοσουρτης για ανθρωπους που δεν μπορουν να επικοινωνησουν ουσιαστικα, ωστε να εκτιμησει ο αλλος το συνολο της υπαρξης τους και οχι μονο μια ξεπετα που μπορει να προσφερουν. αλλα ακομα κι οταν "αργεις", ειτε γιατι ετσι θελεις , ειτε κατα την συμβουλη του ψυχολογου που θελει να σε βοηθησει να αποκτησεις σχεση με τον αλλον, νομιζεις οτι ΟΣΟ και να αργησεις ειναι κατι θετικο;;;; δηλαδη, επειδη ειπε "να αργεις" , ποσο πιστευεις οτι ειναι ΚΑΛΟ για μελλοντικη σχεση "να αργεις"; πιστευεις εσυ οτι εννοει να βγαινεις εναν χρονο ξερωγω και να μην εχει γινει νυξη ή κινηση ερωτικη;;;;
μαλλον περιεργα μεταφραζεις το "να αργεις"...
3. το προφανες μας λες. ο καθενας την γνωμη του λεει. δεν ειδα καποιον να λεει την γνωμη της κουμπαρας του...
4. που ειπα εγω να κανει σεξ γρηγορα;;; δεν προσεξες τι εχω πει, ουτε τωρα ουτε κατα καιρους, στην λεμον. εγω ειπα οτι ο σεξουαλικα ενεργος ανδρας, δεν καθεται να τον μπαλαμουτιαζεις και μετα να αρνεισαι να προχωρησετε παραπανω για μεγαλο διαστημα, γιατι αισθανεται οτι τον δουλευεις ή οτι δεν πας καλα. κι εχει δικιο.
και στις δυο περιπτωσεις, απομακρυνεται. η κοψε το μπαλαμουτιασμα, η κανε σεξ σαν γυναικα. δεν μπορεις να φασωνεσαι και μετα να κανεις την παρθενα, οπως κανει το 14χρονο.
αποφασισε. αν θες σεξ, κανε. αν δεν θες, μην κανεις. αλλα μην παιζεις με τους ανθρωπους γιατι γελοιοποιεισαι και σε βαριουνται.
5. ποσο θεωρεις οτι θα περιμενε καποιος που "σε θελει"; μια βδομαδα; εναν μηνα; εναν χρονο; μια ζωη; υπαρχει καποιο οριο σε αυτο το "θα περιμενε", η θα περιμενε αδιαμαρτυρητα για παντα;
6. κοριτσια... σας βλεπουν σαν τρυπες, οταν βλεπετε οι ιδιες σαν τρυπες τον εαυτο σας.. οταν νομιζετε οτι το σεξ ειναι ανταλλαξιμο με μια σχεση κι οτι αν κανετε σεξ θα παραδωσετε "οτι πολυτιμοτερο εχετε" στον κατακτητη και μετα δεν θα εχετε τιποτε για να τον πεισετε οτι αξιζετε, ακριβως επειδη οι ιδιες νομιζετε οτι το πολυτιμοτερο πραγμα που εχετε ειναι μια τρυπα και το χρησιμοποιειτε σαν διαπραγματευτικο ατου...
οταν καταλαβετε οτι το πολυτιμο δεν ειναι οι τρυπες σας, αλλα ο εαυτος σας, θα μαθετε να κανετε σεξ οταν θελετε εσεις κι οχι οταν θελουν οι αλλοι, ουτε για να πεισετε καποιον οτι αξιζετε για κατι παραπανω απο μια ξεπετα.
καταλαβες τωρα;;;
για την ιστορια, να σου πω οτι δυο σχεσεις μακροχρονιες και καλες ειχα στην ζωη μου. και στις δυο μου ρθε κι εκανα σεξ στο δευτερο η τριτο ραντεβου. γιατι ετσι γουσταρα. κανεις δεν με ειδε σαν τρυπα να σηκωθει να φυγει, γιατι δεν βλεπω εγω ετσι τον εαυτο μου.