Originally Posted by
TheShadow
φιλε τι λες?κοπελα ειμαι...Αρχικα.Ημαρτον.. Ευχη μαλλον για εσας που θελετε να περασετε καλα οχι για μενα και καποιες -λιγες-που ψαχνουν να τις αγαπησουν πραγματικα γι αυτο που ειναι και οχι για το αν εχουν κωλαρα,ειναι ομορφες η βυζαρουδες.Που θελουν μια ομορφη ουσιαστικη σχεση οπου τα συτναισθηματα θα ειναι αληθινα και αμοιβαια.Μια σχεση σαν αυτην των ερωτευμενων μετα απο τοσα χρονια παππουδων..Μια σχεση οπου ο αντρας θα δειχνει στη γυναικα καθε μερα την αγαπη και το ποθο του γι αυτη.Θα τη κυνηγαει,θα τη κερδιζει,θα τη τιμαει.θα,θα ,θα.Βλεπω στο τρενο,στα λεωφορεια ζευγαρια και απορω πως βρισκουν καποιοι και αλλοι πως ειναι μαζι κι εγω δε βρισκω ενα σωστο.Εγω σκατα εχω?Γιατι ολοι ηθελα να με γαμησουν και μετα να φυγουν κανεις δε καθοταν να γνωρισει εμενα.Εμεναν στην εικονα μου.Αυτο εδειξε ομως οτι δεν τον ενοιαζε τοσο η εμφανιση μου αλλα το μυαλο και η καρδια μου.Εγω αισθανθηκα ομορφα ,οικεια και τρυφερα μαζι του.Ενιωθα οτι εχουμε κοινο τροπο σκεψης.Συμφωνουσαμε.Ταιρια ζαμε .Ηθελα να γνωριστουμε ,να κανουμε σχεση δεν μ ενδιεφερε το απροσωπο ψυχρο σεξ.Δε το αναζητω.Γι αυτο δε μπορω να καταλαβω πως αφηνεις ενα τετοιον ανθρωπο που συμφωνα με τα λεγομενα του μου ειχε πει οτι ""οποιος φευγει απο τετοια συναισθηματα ,μονο μαλακας ειναι αλλα εγω δεν αισθανομαι μαλακας"".Βεβαια με παρεξενεψε οταν το ειπε αλλα σκεφτηκα οτι θα μπερδευτηκε μα τελικα πρεπει να ηταν λανθανουσα γλωσσα.Δε καταλαβαινω πως καθεσαι και μιλας τοσες ωρες με μια κοπελα για τοσα πραγματα αν σ ενδιαφερει μονο να τη πηδηξεις?Πως?Κι αν σ ενδιεφερε οντως οπως εδειχνες και ελεγες ακομα και να ειχε τοση πολυ δουλεια ξαφνικα απο την επομενη κιολας μερα,πως γινεται να εξαφανιζεσαι και να την αφηνεις να φυγει τοσο ευκολα τοσο νωρις απ τη ζωη σου?Πως την χανεις χωρις προσπαθεια αν ηταν αυτο που εψαχνες ?Ακομη κι αν για καποιο λογο ενιωσε οτι το πιεσα,πως γινεται να του φυγει τοσο γρηγορα αν ηταν αληθινο?Τι να το κανω αν ειμαι ομορφη και τραβαω τα βλεμματα αναυτος που θελω δε νοιαζεται για μενα.Τοσα ζευγαρια κι εγω μενω μονη μου..Γιατι?Τοσο δυσκολη,?περιεργη?,ιδιοτροπ η?απομακρη?αποτομη ειμαι?τι στην ευχη?Πραγματικα πιστευω οτι θα μεινω μονη μου και δε θα βρω εναν σωστο να με κοιταξει στα ματια και να μην καυλωσει αλλα να φτερουγιζει η καρδια του.Να μου μιλαει με ερωτα και οχι με ορεξεις.Ενα ανθρωπο που θα μου φερεθς σαν Αντρας,ενας κυριος που θα σβησει τους υπολοιπους και τις πληγες που αφησαν πανω μου.