κανονικα ο κρινο αν ηταν νορμαλ ατομο δεν θα επρεπε να ανοιξει αλλο σχετικο τοπικ.γιατι μας αναβει τα αιματα παλι.
αλλα στους ορχεις του μαλλον.
μαλλον την βρισκει ναμας κανει ανω κατω.
Printable View
κανονικα ο κρινο αν ηταν νορμαλ ατομο δεν θα επρεπε να ανοιξει αλλο σχετικο τοπικ.γιατι μας αναβει τα αιματα παλι.
αλλα στους ορχεις του μαλλον.
μαλλον την βρισκει ναμας κανει ανω κατω.
ειμαι σιγουρη οτι το παιδι σου σε θεωρει την καλυτερη μαμα του κοσμου, δενχρειαζεται να το ρωτησω γι αυτο.
πριν λιγες μερες δεν εισουν σιγουρη ομως.:P αλλα δεν πειραζει σε διακιολογω γιατι εκρινες απο αυτα γραφω γενικα.
δεν ειμαι ομως ετσι και ειναι πολυ αδικο να κατηγορεις μια μαμα π εχει φτυσει αιμα να μεγαλωσει το παιδι της.
δλδ π να το παραταγα στους γονεις μου για να βγενω με τον εναν και τον αλλον καθε μερα.
εγω δεν το εκανα αντιθετα παντα ειμουν παρον κοντα του .στα κριολογιματα του,το εμαθα ποδηλατο.ολα εγω του τα εμαθα.
αλλοι ηταν απον.
θα επρεπε να τα βαλεις με τον πατερα αυτου του παιδιου π προτημησε να ειναι με μια χαζογκομενα παρα με το αγγελουδι του που δεν δινει ΜΙΑ και ουτε καν τηλεφωνο περνει να δει τι κανει.
υπαρχει τοσο αδικο στον κοσμο που δεν μπορω να το χωνεψω.
ξερεις ποσο ζηλευω οταν βλεπω αλλους πατεραδες με τος γιους τυς?
εμενα δεν αξιζε κατι τετιο ο μιρκος?που τα βλεπει απο μακρια αυτα και απορει......
ξερεις ρεμεντι πολλες φορες οταν μιλαω με αισχρο τροπο ξεσκαω.
εδω στο περιβαλον μου ποτεδνε μιλαω ασχημα και καμια φορα εδω στο φορουμ νιωθω την αναγκη να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο.
δεν μου αρεσουν οι χυδαιαες λεξεις και ποτε δεν μιλαω ετσι ειδικα μπροστα στον μικρο μου.
πανικουλα,κανεις λαθος.Quote:
Originally posted by panikoula
πριν λιγες μερες δεν εισουν σιγουρη ομως.:P αλλα δεν πειραζει σε διακιολογω γιατι εκρινες απο αυτα γραφω γενικα.
δεν ειμαι ομως ετσι και ειναι πολυ αδικο να κατηγορεις μια μαμα π εχει φτυσει αιμα να μεγαλωσει το παιδι της.
δλδ π να το παραταγα στους γονεις μου για να βγενω με τον εναν και τον αλλον καθε μερα.
εγω δεν το εκανα αντιθετα παντα ειμουν παρον κοντα του .στα κριολογιματα του,το εμαθα ποδηλατο.ολα εγω του τα εμαθα.
αλλοι ηταν απον.
θα επρεπε να τα βαλεις με τον πατερα αυτου του παιδιου π προτημησε να ειναι με μια χαζογκομενα παρα με το αγγελουδι του που δεν δινει ΜΙΑ και ουτε καν τηλεφωνο περνει να δει τι κανει.
υπαρχει τοσο αδικο στον κοσμο που δεν μπορω να το χωνεψω.
ξερεις ποσο ζηλευω οταν βλεπω αλλους πατεραδες με τος γιους τυς?
εμενα δεν αξιζε κατι τετιο ο μιρκος?που τα βλεπει απο μακρια αυτα και απορει......
ποτε δεν πιστευα οτι δεν αγαπας το παιδι σου η οτι δεν σε αγαπαει αυτο η οτι δεν σε θεωρει την καλυτερη μαμα του κοσμου,η οτι δεν εχεις τις καλυτερες προθεσειςτου κοσμου γι αυτο το παιδι.
αυτο που πιστευα και πιστευω ειναι οτι ΑΝ εκανες η κανεις στο μελλον καποιο κακο στο παιδι,αυτο δεν θα ειναι με την θεληση σου,αλλα απο αγνοια.
γι αυτο καλα κανεις και το ψαχνεις και να το ψαξεις κι αλλο πως μπορεις να βελτιωσεις την συμπεριφορα σου ωστε να πανε ολα καλα μεγαλωνοντας το παιδι σου.
τα υπολοιπα που λες ειναι πολυ μεγαλη συζητηση αλλα δεν μπορουμε να την κανουμε μαζι γιατι μεχρι χθες βριζομασταν.
πρεπει να την κανεις με ανθρωπους που εχεις μια ΣΤΑΘΕΡΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
με ανθρωπους δηλαδη που θα εισαι σιγουρη οτι μπορουν να ακουσουν οτιδηποτε κι αν τους πεις χωρις να εκνευριστουν και να σε βρισουν.
ενα μονο πραγμα θελω να σου πω και μακαρι να περασει.ΜΗ λυπασαι το παιδι σου για την ατυχια του διαζυγιου σου γιατι χωρις να θελεις του το περνας. να του λες παντα ποσο τυχερο ειναι που το αγαπανε ολοι και να το πιστεψεις κι εσυ.
remedy οταν ηταν ο μικρος μωρο,ακουγα απο γειτωνισες π φωναζαν στα μεγαλυτερα αποτ ο δικο μου παιδι και εμενα με το στομα ανοικτο.
δεν πυστευα πως μπορει να μιλαει μια μανα ετσι αποτομα στο παιδι της και ελεγα οτι ποτε δεν θα το κανω αυτο.
οταν μεγαλωνεις ομως ενα παιδι δεν ειναι οπως οταν ηταν μωρο.πολλες φορες και ειδικα οταν ειναι υπερκινητικο δεν μπορει να καταλαβει τον κυνδινο.ας πουμε παει πισω απο αναμενα αυτοκινητα.η κλεινει φωτα με βρεγμενα χερια.
εμενα μονο σε τετιες περιπτωσεις με νευριασε.δεν καταλαβενε με λογια και ετσι για να το γλητοσω απο καμια ηλεκτροπλιξια η απο τιςρ οδες αυτοκινητου του εδωσα μια στον κωλο.
ειληκρηνα αν εισουν μανα, και μανα υπερκινητικου παιδιου το ιδιο θα εκανες και εσυ.
αν δεν με ενιδεφερε καλιστα θα το αφηνα να αλονιζει γυρω γυρω μεχρι να το αρπαξει κανενας πεδαιραστης η μεχρι να το χτυπισει κανενα αυτοινητο.
αντιθετα εγω ολη μερα σαν την παλαβη απο πισω του τρεχω,
σε παιδοψυχολογο θα παω περισσοτερο για τον μικρο οχι για την δικια μου συμπεριφορα.
γιατι να παω για να αλαξω κατι? τι περιμενεις να μου πει?
να μην το αγαπαω.?τι να αλλαξω?
τελος παντων απλα εχεις πεσει πολυ εξω στην κριση σου για μενα,αλλα δεν εχεις αδικο.αυτα εχει η ιντερνετικη συνομιλια.
φιλακια να εισαι καλα.μπορει να ειπαμε τοσα και τοσα αλλα δεν σου κραταω κακια γιατι και γω δεν ειπα και λιγα.
τι να κανω?η γλωσσα μου προτρεχει πιο γρηγορα απο το μυαλο μου καμια φορα και ειδικα οταν με αδικει καποιος π δεν εχει καν ιδεα τι ανρθωπος ειμαι εγω.
:)
πανικουλα
ο καλυτερος παιδοψυχολογος, ειναι η ευτυχια.....
εαν εσυ εισαι ηρεμη, ισορροπημενη, ευτυχισμενη και πληρης, το παιδι δεν θα χρειαζεται τπτ αλλο.δεν του λειπει η αγαπη σου.η δικη σου ευτυχια του λειπει.
καλα κρασια, θα μου πεις....
δεν ειναι ευκολο, καμια φορα κι οι ιδιοι δεν ξερουμε τι ειναι αυτο που μας λειπει για να νοιωσουμε ετσι... η δουλεια μας ειναι να το βρουμε...οτι κι αν χρειαστει γι αυτο...μπορει να ειναι καποια πραγματα που κανουμε στραβα και μας πανε ολα ασχημα,μπορει να ειναι ενας ψυχοθεραπευτης για να μας βοηθησει στο ψαξιμο, μπορει να ειναι μια σχεση,πολλες σχεσεις,δεν ξερω...
εκει εχεις απολυτο δικιο.
αλλα ενας καλος ψυχοθεραπευτης θελει και καλη αμοιβη.
εγω βεβαια εχω οτι ωρα θελω χρηματα γιατι εχουν οι δικοι μου.αλλα δεν νιωθω ομορφα να ζηταω λευτα γιατι εχουν κανει ειδη αρκετα για μενα.
θα βρω ομως εστω και δημοσιο ψυχ γιατι πραγματηκα νιωθω οτι δεν ειμαι ευτηχησμενη οπως πρωτα.ειναι λιγες οι φορες π ειμαι οπως πρωτα .
και δεν νομιζω να γινω ποτε καλα επισης.εχω φαει τα μουτρα μου για τα καλα σε ολους τους τομεις.
ειναι ανεπανορθωτο το κακο π εχει παθει υ ψυχη μου αλλα θα τοπολεμισω γιατι δεν ειμαι δειλη.
αυτα.πυστευω οτι ολοιμας εχουμε καπιο προβλημα αλλακαλυτερα να συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλον.
δεν αντέχω να μην πω ότι έχω μείνει ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ απο καποιες σελιδες που διάβασα του προηγουμενου τοπικ και απο καποια σχολια σε αυτο ......ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ!
και δε λεω , έχουν μια δελεαστικη ιντριγκα ολα αυτα, αλλα μολις σημερα προτεινα το συγκεκριμενο φορουμ \"υποστηριξης\" σε καποιον ειδικο και μεγαλη εμπειρια σε θεματα νευρωσεων..εκθειασα το φορουμ και τη συμπαρασταση που δειχνουν τα μελη το ενα στο αλλο, την αναλυση στα προβληματα, τις μυχιες σκεψεις που κατατιθενται..και διαβαζω τωρα ΑΥΤΑ!
βεβαια ειμαι σχετικα νεα στην παρεα και δε συνηθιζα ποτε να γραφω σε αλλα φορουμ στο νετ, παρα μονο εδω -αποκλειστικα για να βοηθηθω - βοηθησω...
ελπιζω μονο να μην μπει σε αυτα τα θρεντ ο ανθρωπος και φριξει! απο την αλλη ειναι και καπως ελπιδοφορο... καβγας λιμανιου σε φορουμ υποστηριξης για ψυχολογικα προβληματα !!! δεν ειμαστε τοσο χαλια τελικα, αφου εχουμε ακομη τη δυναμη να μαλωνουμε! τι σου ειναι ο ανθρωπος...!
το μονο ανεπανορθωτο κακο ειναι ο θανατος πανικουλα.
ολα τα αλλα μπορουν να διορθωθουν.
αυτο που εχεις θα φυγει μονο του, μολις βρεις την ακρη για ολα αυτα που λεμε...
ανταρα
επρεπε να ειδοποιησεις βρε παιδι μου οτι εκτεθηκες σε ξενο ανθρωπο, να προλαβουμε να σκουπισουμε.
να του δωσεις τα λεφτα του πισω του ανθρωπου, δεν το συζητω..
λολ.
ρομπα ξεκουμποτη γιναμε .αμαν
α χα καλο ε.οπως λεει κι ενα ασμα :P και του λιμανιου και του σαλονιου :P
Και εγώ είμαι άναυδη.
Πανικούλα: το ότι συγχωρείς και δεν κολλάς σε λέξεις όπως αυτές που είπε η Ρέμεντυ σε σένα και δεν θέλω να επαναλάβω, μου φαίνεται θετικό για σένα και για τους γύρω σου (και για εμάς τους θεατές του συγκεκριμένου συμβάντος). Απο εκεί και πέρα το να ανοίγεις τη ψυχή σου σε άτομα που σε προσβάλλουν, αν το κάνεις και στην έξω ζωή σου, μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο για σένα πρώτα πρώτα. Οση ανάγκη και αν έχεις για επικοινωνία η γνώμη μου είναι ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να την αναζητάς από άτομα που δεν σε προσβάλλουν.
Ρέμεντυ: αναρωτιέμαι αυτή η μεταστροφή (ευχάριστη σίγουρα για όλους) ήταν αυθόρμητη, μέσα στα πλαίσια της κυκλοθυμίας που (δεν???) έχεις ή σε συμβούλεψε κάποιος ότι άρχιζες να έχεις και νομικό θέμα σαν ηθική αυτουργία στην εκτός ελέγχου κατάσταση ενός άλλου μέλους.
Οπως και να είναι, χαίρομαι που τα βρήκατε, και τα συμπεράσματα ας τα βγάλουμε όλοι.
neture εχεις δικιο αλλα με την ρεμεντι αλλο ηταν τον θεμα.
η σπανια ομορφια του κρινο χααχαχαχ.τυφλα να εχει ο μαρλο μπραντο.