Ευτυχώς αδιαθετησα σήμερα το πρωί γιατί έχεις δίκιο ένα μωρό καλό είναι να έρθει όταν θα ηρεμησω και θα κόψω την αγωγή και θα είμαι ετοιμη και με το σωστό άνθρωπο.οπως και να έχει όσο αθώα και να είναι σίγουρα θα επηρεάζουν κάπως.
Printable View
Αχ αυτοί οι έντονοι παλμοί κάθε βράδυ και με το πρωινό ξύπνημα.αντε να δω πότε θα ηρεμήσουν.και οι σκέψεις ασταμάτητες ειδικά με τον πρώην μου πόσο μου λείπει και πόσο δύσκολα είναι χωρίς αυτόν.προσπαθω να τις ελεγξω αρνητικα αφού μόλις έπαθα ξανά όλο αυτό έφυγε από κοντά μου αλλά τα συναισθήματα μου τις περισσότερες φορές κυριαρχούν.
Κοιμάμαι καλύτερα βέβαια ξυπνάω αρκετά συχνά ακόμα μέσα στη νύχτα.εναν χρόνο ήμασταν μαζί κ συνέχεια μου λέει ότι μ αγαπάει αλλά θέλει οικογένεια κ δεν ξέρει τι να κάνει.εγω 40 κι αυτός 46.επισης με κατηγορησε γιατί δεν του είχα μιλήσει εξ αρχής για το θέμα μου με την αγχώδης διαταραχή κ όλα τα επακόλουθα.μ έπιασε μαζί του κ φρικαρε.
Εγώ που έχω αγχωδη κατάθλιψη δε θέλω να κάνω οικογένεια..φοβάμαι πάρα πολύ...είμαι 33 χρόνων..σκέφτομαι πως με τα χάλια που έχω πως μπορω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί και να είμαι σωστη;; δε γίνεται.......
Πραγματικά κι εγώ σκέφτομαι έτσι αλλά βλέπω άλλες γυναίκες που έχουν περάσει τα ίδια και τα έχουν καταφέρει.γι αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει οικογένεια και πως το διαχειρίζεται.δε θα ήθελα να μείνω μόνη μου και η ψυχίατρος μου μου είπε ότι τα πάντα μπορούμε αλλά εγώ με όλο αυτό που περνάω πελαγωνω.εχεις κάποια σχέση;ίσως αν βρεις κι εσύ κι εγώ κάποιον που να μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το βήμα.βεβαια εγώ μόλις βγήκα από έναν χωρισμό και είναι και το θέμα ηλικίας 40.
Επίσης όταν πέφτω να κοιμηθω μετά από λίγο τιναζόμαι λες και με διαπερνά ρεύμα.ειναι λόγω του άγχους η πρέπει να κάνω κάποια εξέταση νευρολογικής φυσεως;
Μήπως είναι το restless leg syndrome; Το παθαίνω κι εγώ αλλά ως παρενέργεια του ρεμερον.
Είναι ενοχλητικό, το ξέρω αλλά τι να γίνει... το παθαίνω χρόνια... όταν το συνηθίζει ο οργανισμός το φάρμακο μειώνεται πάντως...
Μόλις το αντιλήφθηκα μειώσαμε το χάπι αλλά τελικά το κόψαμε γιατί μου αύξησε και τις εξετασεις αιματος