Δεν μου εξηγησε..απλα κοιταξε το χολτερ ειπε πως οντως κανω αρκετες παυσεις και αρρυθμιες αλλα ειναι εντελως ακινδυνες.μου ειπε να βγαινω βολτες να ηρεμω,να μην αγχωνομαι και να παω σε ψυχολογο.
Printable View
Δεν μου εξηγησε..απλα κοιταξε το χολτερ ειπε πως οντως κανω αρκετες παυσεις και αρρυθμιες αλλα ειναι εντελως ακινδυνες.μου ειπε να βγαινω βολτες να ηρεμω,να μην αγχωνομαι και να παω σε ψυχολογο.
Αυτές τις παθήσεις που της κάνεις στον ύπνο να φανταστώ σου είπε; Σου είπα ότι μπορεί να αύτο επικίνδυνό πιο μετά για τις παύση για τις αρρυθμίες
Τιποτα τετοιο δεν μου ειπε..τωρα δεν το ειπε για να μην με φοβισει?δεν ξερω..το μονο που μου ειπε ειναι οταν με πιανουν οι αρρυθμιες να μην τις αφηνω ετσι γιατι δεν κανει και να παιρνω κατι χαπια που μου εχει δωσει.τις παυσεις τις νιωθω μεσα στην μερα..καμια φορα τις νιωθω στον υπνο και πεταγομαι..δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση.μου εχει καταστρεψει την ζωη..ειλικρινα
Ειμαι 39 χρονων..και βασανιζομαι απο τα 26 μου.τα χαπια δεν μου κανουν απολυτως τιποτα.και δεν υπαρχει αλλη λυση.μου λεει μαθε να ζεις με αυτο.δυσκολο λεει αλλα να μαθω.εγω προσωπικα δεν μπορω να μαθω να ζω με αυτο..
Αρχιζω και νιωθω εναν κομπο στον λαιμο σταματαει η καρδια για λιγο,ζαλιζομαι εχω δυσπνοια και νιωθω μια ενοχληση μπροστα στο στηθος δεν μπορω να το εξηγησω.οχι πονο ενα περιεργο αισθημα.και πολλες φορες εχω ταση λιποθυμιας
Σου είχε πει και πόσα δευτερόλεπτα κάνει παύση επίσης αυτά όλα που νιώθεις σχετικά με την παύση του φάνηκε παρατηρείται του γιατρού?
Οχι δεν μου ειπε ποσα δευτερολεπτα..μου ειπε ακριβως ετσι:"η καρδια σου κανει μικρες ανακοπες"..καταλαβες τι επαθα οταν μου το ειπε δεν ειναι αναγκη να σου πω..παντως δεν του φανηκε περιεργο..μου ειπε οτι ειναι ακινδυνο
Εγω τις παυσεις τις αιισθανομουν σαν να σταματαει η καρδια μου και κατι ενιωθα και στην αναπνοη. Πεταγομουν πανω οταν τις ενιωθα. Τη νυχτα πεταγομουν γιατι ενιωθα πως φευγει η ζωη απο μεσα.μου. Καποιες αλλες φορες ενιωθα σαν να σερνεται η καρδια. Ολα αυτα εχω καιρο.να.τα νιωσω. Αλλα ειμα σιγουρη πως θα τα νιωσω ξανα. Επισης, πιστευω πως οι παλμοι μου γενικα τις περισσοτερες φορες ειναι πιο αυξημενοι απο το κανονικο. Εμενα ολα ξεκινησαν μια μερα απο μια ταχυκαρδια που ενιωθα για μερες μολις ηρεμησα μετα απο μια περιοδο εντονου στρες. Το ωραιο ειναι πως αυτοο μου εφερε κι αλλο στρες, αλλα οταν και παλι αποφασισα να ηρεμησω, ξεκινησαν οι μυικες συσπασεις, και μετα με πηρε η κατηφορα. Και τωρα φοβαμαι να ηρεμησω γιατι λεω ποιος ξερει τι σκατα θα βγαλω παλι.
Μου εδωσε..2 διαφορετικα και να διαλεξω ποιο θελω..ξεκινησαν οι αρρυθμιες μου την περασμενη Τεταρτη ξεκινησα το χαπι για 5 μερες και δεν μου εκανε τιποτα..ακομα ετσι ειμαι
Δηλαδή δεν καταλαβαίνω αυτό με τις παύσεις που σου είπα γιατί αν κάνεις τόσες πολλές παύσεις δηλαδή θα έπρεπε να σου πει κάτι ότι δεν μπορείς να αθληθείς να τρέξεις να κάνεις τέτοια πράγματα μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό γιατί συνήθως της παύσης της κάνουμε στον ύπνο μας άμα της κάνουμε στο ξύπνιο μας δεν είναι τόσο φυσιολογικό οπότε νομίζω ότι μάλλον έχεις μπερδευτεί λιγάκι
Μου εχει πει να μην κουραζω την καρδια μου γενικα.να μην πινω αλκοολ και ανθρακουχα και εννοειται να κοψω το τσιγαρο..