Originally Posted by
Angélique
Καλησπέρα σε όλους!
Εμένα η ιστορία με τις κρίσεις πανικού και τις κρίσεις άγχους ξεκινούν από τον Ιουλίου του 2021 έως και σήμερα.
Υπήρξαν περίοδοι που με είχαν ρίξει στα πατώματα και άλλες που ήμουν πολύ καλά, με το άγχος βέβαια να είναι υπαρκτό, αλλά δεν με έκανε μη λειτουργική.
Εμένα τα ψυχοσωματικά με έχουν χτυπήσει σε όλο το σώμα: από έντονες ναυτίες, τρέμουλο σε ολο το σώμα, ταχυκαρδία και ζάλη. Προσωπικά, το χειρότερο όλων είναι αυτή η μόνιμη ζάλη, σαν να έχεις κάνει κεφάλι. Παλιότερα νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Τώρα πια υπάρχει η ζάλη, δεν είναι σε καθημερινή βάση, ευτυχώς, και γενικά είναι πιο ελαφριά. Πλέον, όταν με πιάνει το άγχος αυτό που έχω είναι ένα τρεμουλο στα χέρια και νιώθω το αίμα στο σώμα μου να τρέχει πολύ γρήγορα. Είναι πολύ παράξενη αίσθηση.
Πριν από λίγο έπαθα μία μίνι κρίση πανικού, καθώς με έπιασε έντονη υπερένταση, με όλα τα προαναφερθέντα. Δεν ξέρω αν φταίει ο καφές που ήπια, αλλά είχαν περάσει σχεδόν 5 ώρες από όταν τον ήπια.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι τόσο οι κρίσεις πανικού, όσο και οι κρίσεις άγχους, είναι κάτι πολύ δύσκολο και απαιτεί ποοολλη υπομονή, όμως σίγουρα ξεπερνάται!