Παιδια η μστρουφ εθεσε ενα θεμα, και τωρα εχουμε καταληξει σε προσωπικη αντιπαραθεση.Ειναι προσβλητικο για τη θεματοθετρια.
Printable View
Παιδια η μστρουφ εθεσε ενα θεμα, και τωρα εχουμε καταληξει σε προσωπικη αντιπαραθεση.Ειναι προσβλητικο για τη θεματοθετρια.
Οσο για τις αποψεις της libpa, εχου κριθει απο πολλους αρμοδιους και μη, και νομιζω οτι η μστρουφ ξερει αν θα τις λαβει υπ οψιν ή΄οχι.
εχω στεναχωρηθει αφανταστα με την τροπη που πηρε το θεμα.
δεν ξερω αν ειμαι σχιζοφρενης ή ψυχωτικη ή οτι αλλο μπορει να ειμαι, αλλα θελω να πιστευω πως η γιατρος μου θα μου το ελεγε ή ο γιατρος του τεβε που μου γραφει τα φαρμακα ή η ψυχολογος την οποια επισκεπτομαι.
δεν κανω χρηση ουσιων για να εχω παραισθησεις, αλλα φαντασιωνομαι νεραϊδοκοσμους, επι το πλειστον για να απαλυνω τον πονο, να ξεχαστω, να ξεκολλησω το μυαλο μου απο την αυτοκαταστροφη.
δεν υπαρχει λογος να ερχεστε σε αντιπαραθεση μεταξυ σας, το θεμα θα το δω με την γιατρο μου. πραγματικα λυπαμαι που εγραψα γιατι στεναχωρηθηκα, ανησυχησα κ αγχωθηκα.
anyway, ευχαριστω
mstrouf ,
δεν εχεις εσυ ευθυνη για την τροπη που πηρε το θεμα.Εσυ εθεσες εναν προβληματισμο σου και καποια ερωτηματα.Ο καθενας εδω μεσα -οπως παντου - ειναι υπευθυνος για τις αποψεις του.Αυτες οι αποψεις καποιων κριθηκαν απο καποιους αλλους,-ακομψα σε μερικες περιπτωσεις.Αυτα.Τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο.
Καλα εκανες και εγραψες, ολοι εδω ειμαστε για να ακουμε και να ακουγομαστε.
στρουμφ!Quote:
Originally posted by mstrouf
εχω στεναχωρηθει αφανταστα με την τροπη που πηρε το θεμα.
δεν ξερω αν ειμαι σχιζοφρενης ή ψυχωτικη ή οτι αλλο μπορει να ειμαι, αλλα θελω να πιστευω πως η γιατρος μου θα μου το ελεγε ή ο γιατρος του τεβε που μου γραφει τα φαρμακα ή η ψυχολογος την οποια επισκεπτομαι.
δεν κανω χρηση ουσιων για να εχω παραισθησεις, αλλα φαντασιωνομαι νεραϊδοκοσμους, επι το πλειστον για να απαλυνω τον πονο, να ξεχαστω, να ξεκολλησω το μυαλο μου απο την αυτοκαταστροφη.
δεν υπαρχει λογος να ερχεστε σε αντιπαραθεση μεταξυ σας, το θεμα θα το δω με την γιατρο μου. πραγματικα λυπαμαι που εγραψα γιατι στεναχωρηθηκα, ανησυχησα κ αγχωθηκα.
anyway, ευχαριστω
που εισαι παιδι μου?
χαιρομαι που σε βλεπω να μας γραφεις κι ας σου καναμε το θεμα ανω κατω..
να μη στεναχωριεσαι γι αυτο που εγινε, συμβαινουν αυτα.
καλυτερα να σκεφτεσαι οτι εγινε γιατι σε αγαπαμε ολοι, αλλα δεν ειμαστε ειδικοι για να ξερουμε παντα τον σωστο τροπο να βοηθαμε.
λεμε και καμια μαλακια που και που.αλλα ελπιζω οτι η αγαπη μενει και δεν θαβεται απο τις μαλακιες.....
να μας γραφεις, μη χανεσαι μικρουλα
Μαρία μου,μην αγχώνεσαι από υποθέσεις ΜΗ ειδικών που γράφουν τη γνώμη τους διαβάζοντας 5 σειρές που έγραψες.Quote:
Originally posted by mstrouf
λυπαμαι που εγραψα γιατι στεναχωρηθηκα, ανησυχησα κ αγχωθηκα.
anyway, ευχαριστω
Εννοείται πως το θέμα θα το δεις με το γιατρό σου.Αρκετά έχεις στο κεφάλι σου,μη σε βαραίνουν από πάνω και ανυποστατες υποθέσεις.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Θα πάνε όλα καλά δλδ και βάση σε γνωματεύσεις δώσε μόνο στο γιατρό σου και πουθενα αλλού.Ή σε γιατρούς τέλος πάντων αφού σε εξετάσουν πρώτα.
Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο........
να΄σαι καλά:)
Αυτό μόνο η mstrouf μπορεί να το απαντήσει.Quote:
Originally posted by libpa
Δεν είπε ότι αγχώθηκε από απόψεις μη ειδικών, αλλά από τις αντιπαραθέσεις. Να βάζεις όλο το κομμάτι την επόμενη φορά.
Εμένα άλλη εντύπωση μου δόθηκε.....
Όχι ότι οι αντιπαραθέσεις τη φτιάξανε κιόλας....
Τέλος πάντων το θέμα είναι πως όλοι έχουμε καλές προθέσεις.
Να΄σαι καλά mstrouf:)