Εγώ Λίτσα σου εύχομαι αυτό που κατάφερες να φροντίσεις να το διατηρήσεις κάτι που εγώ δεν έκανα.Προστάτεψε τον εαυτό σου αγάπα τον γιατί τώρα ξέρεις μετά απο τέτοια εμπειρία πρέπει να βγαίνουμε πιο σοφοί και πιο δυνατοί.Να είσαι πάντα καλά.
Printable View
Εγώ Λίτσα σου εύχομαι αυτό που κατάφερες να φροντίσεις να το διατηρήσεις κάτι που εγώ δεν έκανα.Προστάτεψε τον εαυτό σου αγάπα τον γιατί τώρα ξέρεις μετά απο τέτοια εμπειρία πρέπει να βγαίνουμε πιο σοφοί και πιο δυνατοί.Να είσαι πάντα καλά.
πιο σοφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν το νομίζω....
η σοφία κατά την γνώμη μου είναι κάτι που έρχεται με την πάροδο του χρόνου και ίσως να μην έρθει και ποτέ....
εξάλλου δεν ήταν και δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου....
πιο δυνατή όμως είμαι σίγουρα....πολύ δυνατή μάλιστα...
και τώρα ξέρω..ξέρω με τί τρόπο να αντιμετωπίσω το οτιδήποτε...
με τί τρόπο να προστατέψω τον εαυτό μου....
άργησα αλλά κατάλαβα πως πρέπει να αντιμετωπίζω τους φόβους μου και τις ανασφάλειές μου κατά μέτωπο γιατί διαφορετικά με τρώνε σιγά σιγά....
και δεν θα το αφήσω να συμβεί πάλι....
οι λογισμοί μου πλέον όπως είπε και ένας σοφός γέροντας είναι μόνο θετικοί και καλοί....
τους κακούς λογισμούς τους πέταξα στα σκουπίδια γιατί εκεί είναι η θέση τους.
όλο αυτό όμως θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπομονή...
ευτυχώς ο θεός με λυπήθηκε και μου τα έδωσε και τα δύο απλόχερα για να μπορέσω να ζήσω πραγματικά....
και το μόνο που λέω είναι δόξα το θεό που επιτέλους ζω....
χωρίς το μαρτύριο της κατάθλιψης.
δεν ξέρω αν σταματήσω τα φάρμακα αν θα συνεχίσω να είμαι όπως τώρα αλλά εγώ ζω το σήμερα ,το αύριο δεν ανήκει σε εμάς ανήκει στον θεό και εκεί έχω αφεθεί πλέον....
δεν ξέρω πώς ακούγονται όλα αυτά αλλά για εμένα αυτή είναι η πραγματικότητά μου....
ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις αλλά εμένα προσωπικά πέραν του γιατρού και των φαρμάκων από όσα άσχημα πέρασα στη ζωή μου η ελπίδα και η πίστη στον θεό τελικά με έσωσε και με γιάτρεψε....
Χαίρομαι με αυτά που γράφεις και όλα αυτά που πέρασες να μείνουν για πάντα στα σκουπίδια και να συμπληρώσω και η δική σου θέληση και δύναμη
ακριβώς όπως το λες
η δική μου θέληση...
είχα βαρεθεί να είμαι συνεχώς στο κρεβάτι και κλεισμένη μέσα σε τέσσερις τοίχους χωρίς κανένα ενδιαφέρον...
η ανάγνωση ενός βιβλίου με αφύπνησε και τότε κατάλαβα πως κάτι πρέπει να γίνει κάτι πρέπει να κάνω....
και έτσι ξύπνησα από τον λήθαργο..δεν ήταν εύκολο αλλά δεν το έβαλα κάτω και δόξα το θεό τα κατάφερα...
τώρα ετοιμάζομαι για διακοπές , φεύγω σε δύο εβδομάδες πρώτα ο θεός και δεν με κρατάει τίποτα πράγμα που ούτε το φανταζόμουν πριν κάποιο χρονικό διάστημα...
εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλοι μα όλοι όσοι περνούν δύσκολα να το ξεπεράσουν...να βρουν τον δικό τους τρόπο και να πουν αντίο σε ότι τους βασανίζει και γυρίζοντας από τις διακοπές να διαβάσω τόσα αισιόδοξα μυνήματα που στο τέλος να βαρεθώ με την καλή έννοια πάντα....
όσο για την δύναμη που λες πως είχα την άντλησα από αλλού...
Καλές διακοπες:) Χαιρομαι να διαβάζω για αναπάντεχα ευχαριστες ανατροπες.Quote:
Originally posted by λίτσα
τώρα ετοιμάζομαι για διακοπές , φεύγω σε δύο εβδομάδες πρώτα ο θεός και δεν με κρατάει τίποτα πράγμα που ούτε το φανταζόμουν πριν κάποιο χρονικό διάστημα...
Νομιζω πώς ολοι αντλούμε απο κάπου δυναμη αλλα χρειαζεται ενα κουραγιο να βρουμε για ολο αυτο. Ειναι πολυ ωραιο που το βρήκες:)
Απο το μνμ σου καταλαβα οτι πέρασες πολλα. Ευχομαι τα καλύτερα να ειναι οντως μπροστα σου:) Κ ενα ταξιδάκι επισης που τοσο θέλεις...Quote:
Originally posted by Estranged
Ελπίζω τα καλύτερα να έρθουν. Αυτό που θέλω πολύ κ έχω ανάγκη είναι 1 ταξίδι, θα μου κάνει πολύ καλό πιστεύω.
Από που άντλησες δύναμη;Quote:
όσο για την δύναμη που λες πως είχα την άντλησα από αλλού...
ίσως σου φανεί περίεργο αλλά άντλησα δύναμη από την πίστη μου στον θεό....
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με βοήθησε αυτό....
η προσευχή σου δίνει τεράστια δύναμη....
Όχι μόνο δεν μου φαίνεται περίεργο, αλλά κατά βάθος αυτό ήλπιζα να ακούσω.....σε ευχαριστώ.....ιδιαίτερα σε στιγμές δύσκολες η προσευχή είναι σανίδα σωτηρίας.....το ξέρω καλά στη ζωή μου αυτό πια......Quote:
ίσως σου φανεί περίεργο αλλά άντλησα δύναμη από την πίστη μου στον θεό....
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με βοήθησε αυτό....
η προσευχή σου δίνει τεράστια δύναμη....
Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα θρησκόληπτη και μένα αυτό με κράτησε στις πολύ δύσκολες δεν θα πω στιγμές αλλά χρονικές περιόδους.Εχω εξαδέλφη που με την θρησκεία είχε πάρει διαζύγιο μέχρι να τελειώσει το στρατιωτικό ο γιός της έκανε ένα σωρό τάματα,γιατί ήταν πολύ αντιδραστικός.Τώρα έχει αρχίσει τις περιοδίες να εκπληρώσει τα τάματά της στους Αγίους.Κακά τα ψέματα κάπου πρέπει ακουμπήσεις και να αντλήσεις δύναμη
λιτσα
σου εστειλα U2U
ο κάθε ένας βρίσκει αποκούμπι εκεί που νομίζει πως πραγματικά θα βοηθηθεί....
εγώ βρήκα στον θεό , κάποιος άλλος θα βρει το αποκούμπι του κάπου αλλού.....
εξαρτάται από το τί ζητάει και τί θέλει....
επιτρέψτε μου να σας πω ένα περιστατικό...
η κόρη μου χρειάστηκε να κάνει κάποιο χειρουργείο...όχι σοβαρό αλλά δεν έπαυε να είναι χειρουργική επέμβαση
περιτό να σας πω την ψυχολογική μου κατάσταση...δεν μπορούσα να ηρεμήσω δευτερόλεπτο ίδρωνα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω φυσιολογικά...αυτό για διάστημα πολλών ημερών πριν το χειρουργείο....
το πρωί που μας βρήκε στο νοσοκομείο ,γιατί είχαμε πάει μία μέρα νωρίτερα για την κατάλληλη προετοιμασία , ο λαιμός μου και το στέρνο μου ήταν κατακόκκινα από το άγχος....
κόκκινες κηλίδες παντού και τα δάκρυα ποτάμι από το άγχος....
όταν δε ήρθε η ώρα να πάρουν το παιδί για την επέμβαση έπεσα κάτω να πεθάνω....
τότε θυμήθηκα ένα βιβλίο που είχα αγοράσει και το είχα κοντά μου.....
άρχισα να το διαβάζω να ρουφώ κάθε του λέξη κάθε του πρόταση και ξαφνικά όλα χάθηκαν....
το άγχος , ο φόβος ,το τρέμουλο ακόμα και οι κοκκινίλες.
ένιωσα μια τέτοια ηρεμία και αγαλλίαση που δεν την έχω ξανανιώσει ποτέ στην ζωή μου....
από τότε όλα άλλαξαν...γύρισε ο διακόπτης του μυαλού μου και της ψυχής μου...
δεν κατάλαβα για πότε τελείωσε η επέμβαση και όλα δόξα το θεό είχαν πάει καλά...βέβαια διαβάζοντας το βιβλίο δεν είχα καμμία αμφιβολία για τίποτα...ήμουν σίγουρη πως τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά....
δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά έτσι ένιωθα....τα δάκρυα από φόβο έφυγαν και ήρθαν δάκρυα χαράς στα μάτια μου...
δάκρυα χαράς και αγαλλίασης....
η κόρη μου έκανε χειρουργείο και εγώ γιατρεύτηκα....
εγώ έκανα το δικό μου χειρουργείο την δική μου επέμβαση στην τόσο μέχρι τότε βασινισμένη μου ψυχή.....
βέβαια χρειάστηκαν και άλλες επεμβάσεις για εμένα μέχρι να γίνω αυτή που είμαι τώρα αλλά άξιζε τον κόπο..
από τότε με συντροφεύουν μόνο τέτοια βιβλία και η ψυχή μου αγάλλεται και ηρεμεί....
όσο ζω όμως θα έχω χαραγμένα στο μυαλό μου στην σκέψη μου και στην ψυχή μου τις λέξεις εκείνου του βιβλίου..
παράξενο έτσι; ένα τόσο μικρό πράγμα να κάνει ένα τόσο μεγάλο θαύμα....
έχω σκεφτεί πολλές φορές να αναφέρω τον τίτλο του αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό...βέβαια βλέπω σε πολλά θέματα να αναφέρονται διάφορα βιβλία αλλά δεν ξέρω....
τέσπα εγώ θα το πω και ας διαφωνήσει όποιος θέλει μετά....
λέγεται η ευχή μέσα στον κόσμο και είναι του πατέρα στέφανου αναγνωστόπουλου...
ελπίζω να μην σας κούρασα για ακόμα μία φορά...
να είστε καλά τώρα και για πάντα....
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
το ξερω αυτο το βιβλιο, το εχω διαβασει πολλες φορες.
τωρα καταλαβα γιατι ολα αλλαξαν ετσι στην ζωη σου.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λιτσα
σου εχω στειλει 2 U2U.
σειτα σου έχω στείλει u2u....
σου γράφω την ιστορία μου ακριβώς όπως έχει...
διάβασέ την και θα καταλάβεις και ίσως σου λυθούν απορίες και στο δικό σου ερώτημα...
δεν μου έχουν μείνει πολλά u2u ακόμα
αν θέλεις συνεχίζουμε την συζήτησή μας εδώ, βέβαια θα ξεσηκώσουμε θύελλα αντιδράσεων αλλά δεν πειράζει μπορεί να βρεθεί έστω και ένας που να βοηθηθεί από τις συζητήσεις μας....
να είσαι καλά τώρα και για πάντα....