σοφια . υπηρξα και δημοσιος υπαλληλος και ελευθερος επαγγελματιας στην ζωη μου...Quote:
Originally posted by Sofia
πριν γραψω σε ενα θεμα το διαβαζω. αν οχι, κ παρολα αυτα θελω να εκφρασω τη γνωμη μου, αναφερω πώς δεν εχω διαβασει ολο το θεμα.Quote:
Originally posted by πανος12345
θα ελεγα σοφια να διαβασεις ολο το θεμα απο την αρχη για να δεις την νταβιντορφ να παραδεχεται μονη της οτι το στοκαρισμα το κανει και ας την κραξουν οσοι απλα λενε κατι για να περασει η ωρα τους!Quote:
Originally posted by Sofia
μήπως ειναι λιγο αυθαιρετα αυτα τα συμπεράσματα κ παρακυνδινευμενα? ειδικα οταν δεν μιλάμε με τον συντροφο της κοπέλας, αλλα την ιδια την κοπέλα. Αλλωστε, το θεμα δεν ειναι πώς βλεπει τα πράγματα ο ιδιος, αλλα η davidoff.Quote:
Originally posted by πανος12345
Γιατί θα το κάνει? Γιατί το ρίσκο σημαινει γιαυτον ανασφάλεια και ανωριμότητα , έστω και αν η φίλη μας ειναι απο την φύση της ανήσυχη και πιο έτοιμη να συμβιβαστεί με καταστάσεις συμβιβαστικές , όπως το στοκάρισμα εραστών η πιθανών εραστών, που της εξασφαλιζει το αντίβαρο της φύσης της , να επιδιωκει και να της αυξάνεται ίσως και ο ερωτικος πόθος ακόμα με το ρίσκο!
αν δεις, στην απαντηση μου γραφω στα οσα αναφερεις για τον συντροφο της davidofff (τί σημαινει το ρισκο για αυτον), οχι για τα οσα ειπε η davidofff για τον εαυτο της.
επετρεψε μου να πω την γνωμη μου και για τα δυο...